17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec
Se apropie un eveniment care naşte în sufletul dumneavoastră o stare de nesiguranţă şi emoţie extremă. Nu ştiţi cum veţi face faţă acelui moment, de aceea staţi ca pe ghimpi să vedeţi ce se va întâmpla. Nu aveţi motive de îngrijorare, deţineţi toate resursele pentru a face din acel moment mult aşteptat o reuşită, dar până nu ajungeţi acolo, sunteţi foarte emoţionat şi vulnerabil la zvonurile contradictorii din anturaj.

Taur
Pentru buna funcţionare a chestiunilor domestice, depuneţi eforturi majore, fără a-i implica şi pe cei dragi, dar aceasta îi face pe ceilalţi membri ai familiei să cam profite de dumneavoastră. Ei se simt bine aşa, răsfăţaţi şi cruţaţi de sarcinile care le revin, dar dumneavoastră preferaţi să luaţi tot greul pe umerii dumneavoastră pentru că este o formă de a le arăta cât de mult ţineţi la ei.  

Gemeni
Sunteţi chemat de urgenţă într-o altă localitate pentru că este nevoie de opinia dumneavoastră la faţa locului. Ar fi greu să oferiţi sfaturi eficiente prin telefon, de aceea va trebui să lăsaţi orice activitate deoparte pentru a vă dedica acestei deplasări. Consideraţi-o obligaţie de serviciu, dar, chiar dacă vă strică alte planuri, vă veţi întoarce acasă mulţumit că aţi putut fi de folos la nevoie.
 
Rac
Aveţi senzaţia că purtaţi un dialog cu surzii, întrucât cei din jur nu vor să participe la nimic. Sunt prea preocupaţi de problemele lor şi nu-i interesează nimic decât propriile griji, dând astfel dovadă de un dram de egoism. Dacă însă v-aţi dedica problemelor lor cu prioritate, veţi vedea brusc că interesul lor faţă de dumneavoastră creşte. E o plăcere pentru dumneavoastră să-i vedeţi pe cei dragi mulţumiţi.

Leu
Faceţi parte dintr-o echipă în care colaborarea merge de minune. Dumneavoastră sunteţi motorul de energie, dar altul e creierul acţiunii şi, dacă vă uniţi forţele, veţi ajunge la rezultate excelente. Nu vă încăpăţânaţi să fiţi dumneavoastră şeful în toate, pentru că nu aţi putea fi atent la toate detaliile, dar dacă aveţi tovarăşul potrivit aproape, care să vă completeze, aţi avea parte de cele mai bune roade.

Fecioară
De dragul celor pe care-i iubiţi, vă asumaţi sarcini, uneori chiar şi peste puterile dumneavoastră, pentru că vreţi să le fiţi de ajutor şi să nu-i dezamăgiţi. Totuşi, nu exageraţi, luând pe umerii dumneavoastră mai mult decât puteţi duce, pentru că nu trebuie să faceţi totul în locul lor. Împărţiţi-vă între voi eforturile astfel încât fiecare să contribuie cu ceea ce ştie mai bine, fără ca vreunul să se simtă folosit de celălalt.

Balanţă
Nu vă simţiţi bine în compania persoanei iubite, de parcă aţi avea ceva pe suflet, dar nu aveţi curajul să exprimaţi în cuvinte. Sunteţi dezamăgit, trist, poate vă simţiţi singur, chiar dacă cineva e lângă dumneavoastră, pentru că lipseşte un mic detaliu pentru a vă relaxa şi dumneavoastră cât de cât. Vă macină griji personale sau poate puneţi prea mult suflet în necazurile altora, ceea ce vă va influenţa negativ.

Scorpion
O clipă de impulsivitate poate strica totul, deci aveţi grijă în ce vă băgaţi, ca nu cumva să fie un gest necugetat, greu de reparat după aceea. Se ştie că uneori sunteţi de-a dreptul furtunos în reacţii, iar azi aveţi o astfel de atitudine în faţa unui moment neplăcut. Reacţionaţi prompt, fără să staţi pe gânduri, dar uitaţi şi de diplomaţie, şi de prudenţă, cu riscul de a tensiona şi mai mult atmosfera.   

Săgetător
Primiţi o veste care are rolul de a restabili liniştea în unele proiecte de care nu mai eraţi sigur. E un răspuns necesar, un verdict clarificator şi just sau o informaţie vitală pentru a trece la etapa următoare. Sunteţi mulţumit că se aşază toate pe un făgaş mai bun de acum înainte şi că a trecut ce a fost mai greu, deci aveţi motive să vă liniştiţi după o perioadă de incertitudine.
 
Capricorn
Interveniţi în conflictul unor tabere aflate într-o dispută aprinsă, pentru că simţiţi că soluţia se află la dumneavoastră. Dacă persoanele care se ceartă v-ar asculta, ar avea numai de câştigat, deci numai de talentul dumneavoastră de negociator sau de arbitru depinde reinstalarea liniştii peste aceşti adversari acerbi. Încercaţi să-i aşezaţi cumva la masa tratativelor şi să le arătaţi că adevărul se află undeva la mijloc.

Vărsător
Nu puteţi scoate la iveală un adevăr, aşa cum consideraţi că se cuvine, pentru că alţii mai puternici decât dumneavoastră ştiu să învârtă legea pe degete în avantajul lor. Tăceţi şi suportaţi situaţia, momentan, pentru că va veni o zi când lucrurile vor reveni la normal şi veţi scoate adevărul la iveală. Chiar dacă pe moment totul pare incorect sau ilegal, e nevoie de puţin timp pentru ca lucrurile să se întoarcă în favoarea dumneavoastră.

Peşti
Suferiţi în sinea dumneavoastră că aţi ajuns într-un punct critic, din care nimic nu se mai mişcă aşa cum aţi fi dorit. Sunteţi nevoit să abandonaţi o acţiune care nu mai are viitor. Nu se mai poate face nimic, în ciuda insistenţelor dumneavoastră de a duce mai departe ce aţi început, ca atare, singura soluţie ar fi să lăsaţi totul aici şi să luaţi o pauză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS