19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec
Parcă nu sunteţi lăsat să vă manifestaţi în voie, pentru că aveţi senzaţia, permanent, că cineva stă la pândă să vă controleze mişcările. Această cenzură impusă sau poate chiar autoimpusă nu vă va ajuta să vă exprimaţi liber, aşa cum vă place de obicei, încercând mereu să arătaţi lumii o faţetă care bănuiţi că ar fi pe placul celor din jur. Nu sunteţi dumneavoastră acesta, e mai degrabă o mască folosită pentru a intra în graţiile unora.  

Taur
Aţi lucrat alături de un grup mai larg de persoane (prieteni, colegi, rude) şi v-aţi adus fiecare contribuţia cum aţi ştiut mai bine. Iată că rezultatele visate încep să se contureze din ce în ce mai clar la orizont. E momentul victoriei, al culegerii roadelor, dar pentru că a fost un efort colectiv, trebuie să vă apreciaţi unii altora contribuţia, pentru că unul fără altul nu s-ar fi ajuns aici.  

Gemeni
Nu staţi tocmai rău din punct de vedere financiar, iar nivelul promiţător la care aţi ajuns vă stimulează să faceţi investiţii noi sau cel puţin să mai ieşiţi la cumpăraturi. Puneţi preţ pe lucruri deosebite, scumpe, moderne, arătoase, cu care aţi vrea să faceţi impresie bună în societate, deci n-ar fi de mirare dacă v-aţi hotărî brusc să vă reînnoiţi o mare parte din garderobă la o singură raită prin magazine.
 
Rac
Discuţiile pe care le aveţi cu partenerul de suflet inspiră încredere pentru că sunt angajamente serioase pe care fiecare dintre dumneavoastră şi le va respecta până la capăt. Este vremea unor promisiuni de cursă lungă prin care să vă demonstraţi amândoi concret intenţiile cele mai serioase unul faţă de altul. Poate e ziua unei cereri în căsătorie, a unei discuţii clarificatoare cu privire la planurile voastre viitoare.    

Leu
Un eşec nu trebuie să vă demoralizeze, ci, dimpotrivă, să vă stimuleze să vă readunaţi forţele şi să reporniţi totul în forţă. Chiar dacă lucrurile nu au mers în cel  mai bun mod prima oară, este foarte posibil ca la o a doua încercare, după ce veţi fi revizuit metodele care au dat greş la început, să iasă totul mult mai bine. Dacă aţi fi atent, v-aţi da seama că eşecul nu a fost cauzat de propriile dumneavoastră erori.

Fecioară
Nu vă lăsaţi copleşit de tonul agresiv al unor amici care nu au găsit cea mai potrivită formulă de adresare. Ei nu-şi dau seama că nervii lor vă pot răni şi că mai mult jignesc decât să critice constructiv, deci ar fi bine să le arătaţi cumva că nu meritaţi asemenea atitudine. Nu ajunge doar să faceţi pe bosumflatul şi să aşteptaţi scuze de la ei, ci este cazul să le cereţi socoteală, apelând la diplomaţia de rigoare.

Balanţă
Treceţi printr-un moment care este departe de a fi plăcut, dar încercaţi totuşi să vă păstraţi buna dispoziţie chiar şi în miezul evenimentelor celor mai sumbre. Sunteţi conştient că, dacă lăsaţi pesimismul să vă copleşească şi pentru o secundă, veţi aluneca încet spre o depresie generatoare de crize şi mai profunde, de aceea cel mai bine ar fi să faceţi haz de necaz.

Scorpion
Nu porniţi la drum fără să rezolvaţi toate detaliile dinainte de a pleca, ca să nu aveţi surprize pe parcurs. Puneţi la punct în avans câteva detalii importante, dând astfel dovadă de spirit prevăzător, ca nu cumva să apară aspecte care ar fi putut fi evitate dacă ar fi existat o mai bună informare în prealabil. Daţi un telefon înainte, informaţi-vă dacă la destinaţie vă aşteaptă exact ceea ce aţi planificat, pentru că mai e nevoie şi de o ultimă verificare!  

Săgetător
Deşi sunteţi o fire care percepe umorul de bună calitate, de această dată glumele celor din jur mai degrabă vă irită decât să vă amuze. Poate unii apelează la o ironie pe care nu prea o gustaţi, deoarece vizează unele din trăsăturile dumneavoastră de caracter şi nimănui nu-i place să devină subiect de amuzament pentru alţii. Nu răspundeţi cu un comportament agresiv la astfel de ironii, ci încercaţi să arătaţi că nu sunteţi aşa cum spun ceilalţi.
 
Capricorn
Dacă staţi prea mult pe gânduri în faţa şansei excelente care vi se oferă, riscaţi să o rataţi pentru că nu vă aşteaptă la nesfârşit să puneţi mâna pe ea! Fiţi mai spontan în reacţii, nu analizaţi totul în detaliu, pentru că este un moment care trece ca fulgerul prin viaţa dumneavoastră şi nu vă oferă nici un răgaz de gândire. E nevoie de o reacţie rapidă pentru că, dacă cereţi o amânare ca să vă mai informaţi, altul va fi mai iute de mână şi va profita.    

Vărsător
Un ghinion vă strică toate planurile de azi şi regretaţi amarnic că nu aţi fost mai prudent. Aţi riscat, deşi eraţi conştient de pericol, dar aţi sperat ca efectele acestuia să nu se manifeste tocmai asupra dumneavoastră. Din păcate, riscaţi mult să picaţi în plasa acestui eveniment cu conotaţii negative şi nu mai puteţi duce la capăt ceea ce aveaţi planificat pentru această zi.

Peşti
Ar fi bine ca toate conflictele din interiorul casei să rămână acolo, deci nu mai povestiţi nimănui că nu vă mai înţelegeţi cu ceilalţi membri ai familiei. Deţineţi singur toate soluţiile pentru a aplana orice tensiune din propriul domiciliu, ca atare, evitaţi să vă plângeţi la toată lumea de micile animozităţi din cuplu sau de faptul că cei mici nu vă mai ascultă. Căutaţi să vedeţi ce a stat la originea acestor dispute şi încercaţi să rezolvaţi totul cu înţelepciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS