7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Pot apărea călătorii așteptate și amânate de multă vreme. Aceste călătorii vor fi, în principal, legate de bani, afaceri și acțiuni oficiale și au toate șansele să se finalizeze așa cum vă doriţi. Totuși, ele vor fi punctate negativ de unele emoții legate de un proiect important și de câteva discuții mai grave cu un superior. În privința banilor, veţi și lua, veţi și împărți în jur, însă balanța se va înclina în avantajul dumneavoastră.

Taur
Săptămâna va fi una a acțiunilor de rutină, însă la modul plăcut: nu veţi fi stresat și veţi avea mai mult timp să vă ocupaţi de propria persoană și de cei dragi. Aveţi în continuare noroc la bani și, ceea ce e și mai bine, nu va trebui să vă stresaţi prea mult pentru a-i obține. În dragoste, nativii cuplaţi sunt puțin amenințați de prezența unor persoane răuvoitoare din anturajul lor, așa că li se recomandă discreție.

Gemeni
Vă poate aștepta o răsturnare majoră de situație în tot ceea ce înseamnă profesie, venituri și statut social. Această răsturnare va apărea sub forma unei propuneri, a unei oferte sau recomandări. Deşi sunteţi flexibil, veţi fi destul de ezitant și veţi cântări foarte atent situația, deoarece schimbarea ar fi, într-adevăr, una de proporții. Cei cuplaţi se vor bucura de susținerea partenerului, iar cei singuri ar putea avea șansa de a se apropia de cineva.

Rac
Dragostea va fi în prim-plan în această săptămână. Veţi evalua și veţi socoti, veţi aduna şi veţi trage linie, vă veţi gândi la ceea ce aveţi de câștigat sau de pierdut într-o relație. Pentru cei cuplați, acest lucru va avea loc, cel mai probabil, fără ca partenerul să-și dea seama. La muncă veţi avea numeroase ocazii de a vă remarca şi nu va trebui decât să profitaţi de ele.

Leu
Aveţi toate șansele să întâlniţi iubirea. Acest lucru vă va face mai emotivi, mai timizi și mai stresați în privința propriei imagini. Nativii singuri ar putea avea parte de o întâlnire ca în filme, în schimb, cei cuplați își vor redescoperi partenerul, iar sentimentele lor și-ar putea recăpăta intensitatea de la început. În viața dumneavoastră vor exista în continuare discuții și gânduri neplăcute, legate de subiectul banilor.

Fecioară
Încheiaţi o perioadă de muncă intensă, de așteptări și de emoții. Acum veţi fi dispus să vă ocupaţi și de propria persoană la toate nivelurile, veţi fi mai vesel și mai răbdător. Niște probleme de sănătate neglijate de ceva vreme și tratate doar superficial vă vor solicita atenția, dar nu e vorba de nimic grav. Este foarte posibil să primiţi o propunere legată de relațiile sentimentale, care vă va încânta și chiar vă va da de gândit.

Balanţă
Veţi avea ocazia să vă gândiţi serios la viitorul dumneavoastră afectiv și familial. Dacă sunteţi cuplat, e posibil să apară semne care să vă pună pe gânduri în ceea ce privește viitorul relației în care sunteţi implicat. Nativii necuplaţi se vor gândi să renunțe la singurătate pe baza unei posibilități concrete de a fi cu cineva. În viața socială se întrevăd conflicte pornite de la niște neînțelegeri minore.

Scorpion
Veţi avea parte de multe surprize plăcute în domeniul amoros, surprize care se leagă mult de relațiile cu semnele de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). Acest lucru nu înseamnă neapărat că surprizele vor veni direct de la aceste semne, dar puteţi primi un sfat bun de la un prieten din semn de pământ, care vă va încuraja să acționeze. Dragostea se va face simțită sub forma unor tachinări care vă vor incita imaginația.

Săgetător
Se pare că săptămâna este plină de dragoste pentru dumneavoastră. Vă puteţi îndrăgosti fulgerător, așa cum se întâmplă de obicei, dar de data aceasta cu mai multe șanse de stabilitate și chiar oficializare. Un incident neplăcut v-ar putea destabiliza temporar finanțele, dar gândul la iubire vă va face să nu dați importanţă lucrurilor care țin de domenii mai prozaice. În viața profesională sunteţi extrem de activi.

Capricorn
Profesia vă va preocupa foarte tare în această săptămână, nu atât din punct de vedere al activității în sine, ci privită ca sursă de venit. Sunteţi în continuare cu gândul la tot felul de metode de a vă spori finanțele. Veţi încerca să obțineţi o promovare sau chiar veţi candida pentru un loc de muncă mai bine plătit. Vestea bună e că este foarte posibil ca încercarea să fie fructificată, pentru că veţi avea niște ocazii de care trebuie să profitaţi.  

Vărsător
În sfârșit, nu veţi mai găsi motive de iritare și îmbufnare, poate pentru că proasta dispoziție de până acum va dispărea și nu veţi mai căuta astfel de motive. Relațiile cu cei din jur vor redeveni armonioase și starea de spirit bună se va reflecta și la locul de muncă. Această schimbare de dispoziție va fi legată de o veste bună în privința banilor. Cei singuri vor fi din nou puși pe flirt.

Peşti
Vă bucuraţi de o perioadă amoroasă foarte bună, mai ales dacă sunteţi implicat într-o relație stabilă. Aveţi nevoie de multă dragoste și susținere, pentru că veţi avea niște necazuri financiare și conflicte de serviciu. Nu e nimic de nerezolvat, dar veţi fi nevoiți să acordaţi multă atenție acestor probleme și soluționarea lor va dura destul de multă vreme. Banii, mai ales, vă vor provoca multe insomnii, dar o veţi scoate la capăt până la urmă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS