15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
În ciuda energiei dumneavoastră, mereu apare cineva care vă taie tot elanul și vă pierdeţi curajul să mai încercaţi ceva. Sunteţi influenţat de zvonuri negative din anturaj şi, din cauza celor auzite, nu mai aveţi chef de nimic. Depăşiţi această pasă neplăcută, pentru că, dacă staţi şi ascultaţi tot ce se spune în jurul dumneavoastră, chiar nu veţi mai face nimic.

Taur
Sunteţi îndrăgostit lulea şi vă exprimaţi sentimentele într-o formă romantică şi convingătoare, pentru că ar fi un moment ideal să-l cuceriţi pe cel care v-a furat inima. O declaraţie de dragoste făcută azi are toate şansele să-şi atingă uşor ţinta pentru că cele două planete norocoase, Venus şi Jupiter, îşi unesc forţele în zodia dumneavoastră! Dacă v-au căzut ochii pe cineva anume, dar încă nu e nimic între voi, acum e momentul optim pentru a vă face remarcat.

Gemeni
Legătura dumneavoastră cu lumea este foarte plăcută, pentru că aveţi ocazia de a discuta cu oameni veseli, care au un efect mobilizator asupra dumneavoastră. Propunerile care vin de la aceştia vor suna foarte interesant şi le veţi da curs fără să staţi pe gânduri. Aveţi ocazia de vă mări cercul de cunoştințe pentru că vă alăturaţi unui grup mai larg de persoane în care sunteţi foarte bine primit.
 
Rac
Aveţi o atitudine uşor ostilă faţă de colaboratori, care aproape că vor evita să discute cu dumneavoastră din moment ce spuneţi nu la orice propunere. Sunteţi mai distant şi nu reuşiţi să vă concentraţi la problemele altora, încât unii ar putea spune că nici nu auziţi ce vi se povesteşte. Parcă aţi fi preocupat doar de propriile dumneavoastră probleme, ce vă îngrijorează prea mult, dar dacă aţi discuta despre ele cu ceilalţi v-aţi mai elibera.   

Leu
Nu prea aveţi încredere în informaţiile pe care vi le transmite o persoană pe care nu o cunoaşteţi foarte bine şi nu știţi dacă să urmaţi instrucţiunile care vin de la aceasta sau să căutaţi o confirmare dintr-o altă sursă. Cel mai dificil va fi dacă, din altă direcţie, primiţi o cu totul altă informaţie, deci veţi deveni şi mai confuz după aceea, pentru că nu o să ştiţi cui să daţi ascultare. Dar intuiția dumneavoastră vă va spune în cine să aveţi încredere.

Fecioară
Când aveţi pe cineva puternic alături, sunteţi mult mai siguri pe dumneavoastră, pentru că vă puteţi baza în totalitate pe susţinerea sa. Aveţi şansa de a vă remarca prin calităţi, prin atuurile dumneavoastră cele mai puternice, deci profitaţi din plin de această zi benefică în care sunteţi propulsat mult mai uşor în fruntea tuturor. O confruntare de idei sau de forţe vă poate pune cel mai bine în valoare.

Balanţă
Intervine legea în treburile dumneavoastră, dar într-un sens pozitiv, de parcă ar pune în ordine o stare de lucruri oarecum dezechilibrată. Cineva vă oferă un sfat cu o încărcătură legală extrem de puternică şi, dacă îl urmați întocmai, chiar dacă pare restrictiv în mare parte, toate vor reveni la normal în scurt timp. Unde-i lege nu-i tocmeală, deci urmaţi sfaturile primite cu respect deplin pentru lege. Veţi avea numai de câştigat.

Scorpion
Aruncaţi o privire înapoi în timp pentru că aţi cunoscut cândva o persoană care ar putea juca acum un rol important. Căutaţi prin amintiri, prin colecţia de cărţi de vizită adunate de-a lungul anilor, prin agenda telefonului, pentru că de acolo, din trecut, se va ivi soluţia salvatoare a acestui moment. Aţi primit odată o informaţie pe care nu aţi avut ocazia să o folosiţi până în prezent, dar acum se dovedeşte a fi esenţială.  

Săgetător
Noroc ca sunteţi într-o pasă bună şi nu vă cramponaţi de orice detaliu care, pe altul, l-ar scoate din sărite. Dumneavoastră nu puneţi la suflet nici contradicţiile, nici răutăţile, nici disputele aprinse pe seama unui subiect delicat, ci reuşiţi să vedeţi în toate partea bună a lucrurilor. Chiar dacă unii au de comentat pe marginea părerilor pe care le aveţi, e spre binele dumneavoastră, pentru că aşa se confirmă că aceste păreri  sunt valoroase.
 
Capricorn
Aţi aşteptat foarte mult acest moment, încât aproape că nici nu mai speraţi să apară, dar răbdarea vă este recompensată cu o veste de milioane! Aveţi motive de sărbătoare, pentru că rareori aveţi parte de evenimente atât de speciale, pe care le puteţi considera încununarea eforturilor depuse într-un interval mai lung de timp. Un proiect început mai demult ajunge abia acum la faza finală.

Vărsător
Cineva se bagă în afacerile dumneavoastră şi vă influenţează nefast psihicul. Vine doar cu zvonuri triste, cu poveşti pesimiste şi, din cauza lui, vă pierdeţi încrederea în visul dumneavoastră cel mai mare, începeţi să vă îndoiţi că mai e posibil să ajungeţi acolo unde doreaţi şi, dacă plecaţi urechea la zvonurile panicarde răspândite de acesta, e clar că veţi abandona foarte uşor lupta.  

Peşti
Numai dumneavoastră puteţi rezolva problema complicată în care ceilalţi sunt împotmoliţi, pentru că veniţi cu soluţii curajoase ce vor debloca situaţia. Îi stimulaţi pe toţi să aibă răbdare şi să-şi adune forţele într-un sens comun, astfel încât nimic să nu vă mai stea în cale. Dacă fiecare ar lupta cu obstacolul respectiv pe cont propriu, nu ar observa nici un progres, dar împreună, umăr la umăr, acel blocaj va părea floare la ureche.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS