22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Sunteţi animat de mari sentimente, care v-ar putea aduce bucurii de apreciat în domeniul amoros. Acordaţi o mare importanţă aparenței în societate, prestigiului, semnelor exterioare ale bogăției. Vă descurcaţi bine în mediul social în care vă învârtiţi. Dacă vi se ivesc oportunități de a duce o activitate profesională paralelă cu jobul dumneavoastră actual, ar fi bine să profitați de această șansă.   

Taur
Cereţi ca membrii familiei să vă ajute cu treburile zilnice, însă este posibil să-i fi descurajat, criticându-i. Încercaţi să le acordaţi mai multă încredere. Vorbiţi cu multă lume, mergeţi la întâlniri, bateți la ușile potrivite și primiţi ceea ce vreţi. Dacă un prieten vă cheamă să discutați, se prea poate să aibă nevoie să-l ascultați, pentru că sprijinul moral și simpla dumneavoastră prezență îi fac bine.  

Gemeni
Vă înțelegeţi mai bine cu persoanele în vârstă din familie. Dacă aţi avut neînțelegeri cu părinții, acestea se clarifică. Este o zi favorabilă pentru demersuri administrative și semnări de contracte și alte acte. Dacă duceţi o viață sedentară trebuie neapărat să începeţi să faceţi mișcare. În plan financiar, situația nu este tocmai roz, de aceea, chiar dacă acum dispuneţi de suficiente resurse bănești, cel mai bine este să reduceţi puţin cheltuielile.  
 
Rac
Vă bucuraţi de un climat plin de înțelegere și bunăvoință şi aveţi ocazia să vă îmbunătățiţi relațiile cu prietenii, să vă expuneţi ideile și să vă valorificaţi punctele de vedere. Faceţi ordine în finanțe și evitaţi soluțiile facile în căutarea de fonduri. Încercaţi să găsiţi o modalitate prin care să vă apropiaţi mai mult de persoana iubită. Aveţi suficientă imaginație.   

Leu
Profitaţi de această perioadă pentru a vă face un plan de economii, pentru că astfel veţi renunța mai ușor la cheltuielile inutile. Nu aveţi foarte mult timp pentru a vă ocupa de viața de familie. Aveţi tendinţa să reacționaţi imediat la orice atacuri din jur, cu un spirit caustic, şi nu ar fi rău să fiţi mai deschis și mai tolerant cu persoanele din jur. Dacă veţi fi deschis la dialog, veţi putea afla lucruri utile și chiar puteţi primi un ajutor important.  

Fecioară
Aveţi nevoie să vă ocupaţi mai mult de propria persoană. Folosiţi-vă de hobby-urile pe care le aveţi, de ideile interesante care vă vin. Acordaţi-vă şansa de a avea parte de experiențe utile și plăcute, într-o companie deosebită. Deşi uneori vă simţiţi mai bine singur, pe de altă parte nu dispuneţi de suficient timp pentru a vă ocupa numai de dumneavoastră.  

Balanţă
Vă pierdeţi diplomația și riscaţi confruntări inutile cu prietenii și cu cei din jur. Chiar dacă simțiţi nevoia să clarificaţi lucrurile, unele adevăruri nu trebuie exprimate într-un mod brutal, deoarece, în loc să faceţi un bine, îi îndepărtaţi pe cei care vă sunt aproape. Acasă, în schimb, comunicaţi bine cu cei dragi și vă bucuraţi de încredere. Oboseala resimțită are mai degrabă cauze psihice decât fizice.  

Scorpion
Există şanse să vă schimbaţi locuința. Sunteţi susținut de familie, dar mai puțin de copii, care ar putea încerca să-și impună punctul de vedere. În cazul în care luaţi parte la unele discuții cu prietenii și punctele de vedere sunt diferite, va trebui să exprimaţi cu multă grijă ceea ce gândiţi. În plan amoros, vă preocupă mai mult efectele pe care le aveţi asupra admiratorilor, fiind perfect conștient de puterea dumneavoastră de seducție.  

Săgetător
Acceptaţi dialogul în familie, fapt ce favorizează apropierea de cei dragi. Veţi reuși să clarificaţi și unele neînțelegeri. Aveţi o mare putere de convingere a celor din preajmă și veţi profita de faptul că aveţi această calitate. Vă bucuraţi de momente de liniște alături de persoana iubită, dar asta nu înseamnă însă că nu mai trebuie să faceţi nici un efort. Pentru ca relația să meargă, ar fi bine să fiţi mereu dispus să țineţi cont de nevoile partenerului de viață.
 
Capricorn
Vă place să primiţi prieteni și să fiţi înconjurat de cei dragi. Este bine însă să vă selectaţi atent prietenii, căci unii ar vrea să profite de ospitalitatea și generozitatea dumneavoastră. Învățaţi să vă relaxaţi și să râdeţi mai des – autocenzura nu vă ajută deloc să învingeţi stările de tristețe și depresie. În familie vă supără unele probleme, dar, dacă vă păstraţi calmul, veţi vedea că puteţi găsi cu ușurință soluții.   

Vărsător
Dacă vreţi să finalizaţi un proiect mai vechi, gândiţi-vă la un posibil împrumut. Acasă aveţi parte de dispute cu partenerul de viață, indiferent de subiect, iar dacă nu veţi lua măsuri, situația se va agrava. Aveţi poftă de lucruri noi în viața dumneavoastră. În plan financiar, lucrurile merg chiar foarte bine: ştiţi cum să vă jucaţi cărțile astfel încât să vă măriţi contul bancar.  

Peşti
Dacă vă certați cu un prieten, nu faceţi o dramă din asta și fiţi deschis la dialog, iar efortul vă va fi răsplătit pe deplin. Unele decizii luate în casă nu sunt împărtășite de partener, mai ales în privința educației copiilor, astfel că va fi nevoie de o discuţie constructivă, deoarece aveți moduri de gândire diferite. În activitatea profesională, puneţi accentul pe performanță şi vă propuneţi să vă atingeţi obiectivele, astfel încât nici un efort nu vi se pare prea mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS