15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCe nu vor femeile în pat

Ce nu vor femeile în pat

Când este vorba despre sex, cei mai mulți dintre bărbați se consideră experți. Tocmai de aceea, nici unui bărbat nu i-ar face plăcere să fie etichetat drept un „iubit plictisitor“ când se vorbește despre sex. Iată câteva sfaturi pentru a nu fi vreodată etichetat astfel. Pentru acest lucru este nevoie să știți ce nu vor femeile în pat: în primul rând, femeilor nu le place să fiți prea atent. Fraza „Îmi dai voie să?“ nu este deloc bună. Ba chiar poate tăia pofta de sex a partenerei. Un bărbat cu experiență știe cum să facă o femeie să-i anticipeze mișcările fără a pune vreo întrebare. Uneori, chiar și o singură privire sau o atingere provocatoare sunt de ajuns pentru că trupul iubitei să răspundă corespunzător. De asemenea, doamnele nu se dau „în vânt“ după „sexul mecanic“. Cele mai multe femei nu sunt de acord cu sexul fără pasiune, pe care îl consideră timp petrecut fără un motiv anume. Asta nu înseamnă că fiecare partidă de amor ar trebui să fie extraordinară, însă nu trebuie să uitați că fiecare femeie vrea să fie unică. Fiți receptiv și, câteodată, nu faceți doar sex, ci „faceți dragoste“ cu ea.  

Nu monotoniei

În acelaşi timp, femeilor nu le place monotonia. O simplă schimbare a locului unde faceți dragoste este de ajuns. Nu trebuie decât să vă folosiţi imaginația, iar posibilitățile sunt nelimitate. Mașina, bucătăria, sufrageria și altele pot fi locurile unde ați putea face amor.
În același timp, trebuie totuși spus că femeilor nu le plac bărbații care nu vor să experimenteze lucruri noi.
În cazul în care sunteți împreună de o perioadă lungă de timp, nu trebuie să va fie teamă să experimentați lucruri noi. Viața sexuală poate deveni plictisitoare și sunt foarte multe lucruri pe care le puteți face pentru a împiedica asta. Puteți încerca poziții noi, să jucați roluri potrivit fanteziilor proprii. Faceți orice va doriți, atât timp cât amândoi sunteți de acord și dacă astfel va condimentați puțin viața de cuplu.  Discutați despre fanteziile voastre în fața unui pahar de vin și veți fi surprinși cât de repede se vor transforma în realitate.
  • Sfatulparintilor.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS