HOROSCOP

Autori


Berbec

Este posibil ca astăzi să fiţi puţin cam abătut sau obosit şi să nu aveţi chef să vă stabiliţi un program împreună cu partenerul de cuplu. Încercaţi să fiţi sincer cu el şi nu vă prefaceţi că totul este în ordine. Spuneţi-i că nu aveţi o dispoziţie prea bună şi acesta vă va înţelege cu siguranţă. Trebuie să acordaţi o atenţie sporită situaţiei financiare. Dacă faceţi tranzacţii bancare, informaţi-vă bine înainte.  

Taur

Constataţi că nu puteţi să rezolvaţi unele sarcini din cauză că vă lipsesc câteva date importante. Va trebui să luaţi legătura cu persoanele care deţin informaţiile de care aveţi nevoie şi care vă pot lămuri în această privinţă. Sunteţi plin de creativitate şi reuşiţi să vă promovaţi proiectele sau să vă faceţi cunoscute operele artistice. Acest lucru nu înseamnă însă că totul va veni de la sine, fără eforturi din partea dumneavoastră.

Gemeni

Astăzi s-ar putea să discutaţi cu o persoană din trecut, cu care aţi avut unele conflicte, şi să încercaţi să clarificaţi lucrurile, însă nu vă simţiţi obligat să îi daţi prea multe explicaţii. Nu trebuie să vă consideraţi vinovat faţă de aceasta, pentru că ea a greşit faţă de dumneavoastră. Organizaţi-vă în aşa fel încât să nu pierdeţi timpul cu eforturi inutile. Acasă este nevoie să vă afirmaţi autoritatea ca şef al familiei.  

 

Rac

Sunteţi foarte absorbit de un proiect în care sunteţi implicat şi la care lucraţi cu multă plăcere şi dăruire. Sunteţi pasionat de munca pe care o faceţi şi aveţi satisfacţia că superiorii vă oferă libertate de acţiune. În cazul în care trebuie să coordonaţi o echipă, aveţi grijă să nu vă exercitaţi autoritatea în mod abuziv. Vă bucuraţi de una dintre cele mai fructuoase zile pe plan profesional.  

Leu

Este foarte simplu să primiţi sfaturi de la diverse persoane în legătură cu modul în care puteţi să vă păstraţi relaţia cu partenerul cât mai dinamică, dar cel mai bine ar fi să ascultaţi ceea ce vă spune inima. Poate că ar fi momentul să faceţi unele schimbări în viaţa sentimentală, dar numai dumneavoastră puteţi decide dacă sunteţi pregătit. V-aţi face tot felul de pofte, însă acestea implică unele cheltuieli. Răsfăţaţi-vă atâta timp cât nu depăşiţi bugetul.

Fecioară

Astăzi s-ar putea să vă simţiţi cam obosit şi lipsit de energie, iar puterea dumneavoastră de concentrare va fi scăzută. Nu prea veţi avea chef să vă apucaţi de treabă şi din această cauză riscaţi să nu fiţi prea eficient. Se poate să întâmpinaţi dificultăţi cu somnul sau ca echilibrul dumneavoastră să fie perturbat. Respiraţi adânc şi dozaţi-vă eforturile.  

Balanţă


Vă va domina un sentiment de instabilitate, ceea ce vă va face să vă comportaţi după cum bate vântul. Vă veţi schimba proiectele sau interesele, fără să vă daţi seama de gravitatea deciziilor luate sau de dezordinea pe care o veţi crea. Salvarea va veni din dragostea şi sprijinul pe care vi le vor oferi cei dragi sau dintr-o întâlnire pe care este posibil să o aveţi astăzi. Nu renunţaţi la un proiect sau o călătorie planificată împreună cu partenerul dumneavoastră.

Scorpion

Vă doriţi să vă implicaţi în proiecte care vă oferă posibilitatea să vă puneţi imaginaţia la contribuţie şi să fiţi creativ. Încercaţi să evitaţi rutina şi să acceptaţi noile provocări care se ivesc în plan profesional. Acest lucru nu vă împiedică să polemizaţi cu vehemenţă cu colegii de birou. Acasă, partenerul de viaţă vă dă dovezi frumoase de afecţiune.

Săgetător

Este o zi foarte bună pentru dumneavoastră, veţi avea foarte multă energie încă de dimineaţă, iar acest lucru vă va ajuta să faceţi faţă cu brio tuturor evenimentelor care se vor ivi. Se pare că la locul de muncă vi se vor da mai multe sarcini de rezolvat, însă nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Felul în care veţi reuşi să găsiţi soluţii pentru unele probleme importante îi va impresiona pe şefii dumneavoastră.

 

Capricorn

Astăzi s-ar putea să fiţi nevoit să acceptaţi nişte condiţii pe care vi le vor pune colaboratorii, pentru că nu veţi avea altă soluţie mai bună. Sunteţi conştient de faptul că oferta pe care v-o propun aceştia nu este rentabilă în acest moment, însă pe termen lung ştiţi că veţi avea de câştigat. Aţi putea să vă implicaţi într-un nou proiect, care vă va fi prezentat astăzi. Veţi fi sprijinit de persoane influente.

Vărsător

Astăzi va trebui să învăţaţi să aveţi răbdare şi să acceptaţi faptul că nu întotdeauna puteţi să grăbiţi lucrurile. Luaţi o pauză şi lăsaţi totul să vină de la sine, fără să încercaţi să controlaţi fiecare activitate. Nu luaţi decizii pripite şi nu vă lăsaţi influenţat de aparenţe, pentru că este posibil ca mai târziu să regretaţi că aţi făcut alegerile respective. La capitolul bani, situaţia este un pic contradictorie: pe de o parte, vreţi să economisiţi, pe de alta sunteţi tentat să cheltuiţi.

Peşti

La serviciu s-ar putea să vă confruntaţi cu unele probleme mai complicate cu care v-aţi mai întâlnit până acum şi de aceea nu vă veţi intimida atât de uşor. Ştiţi ce aveţi de făcut şi sunteţi pregătit să vă apucaţi de treabă. Sunteţi tentat să cheltuiţi, dar pe de altă parte simţiţi nevoia să strângeţi bani. Este o situaţie destul de inconfortabilă.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 29 februarie 2012

Actualitate

» Fotbal – România a remizat cu Uruguay, scor 1-1, într-un meci amical
» Fotbal – amical: Nationala Under 20 a României fost învinsă de Cehia
» Trasee modificate
» Caravana Gaudeamus deschide drumul cărţilor
» Animalele craiovenilor, îngrijite de o englezoaică
» Înscrierea în clasa pregătitoare şi clasa I rămâne în vigoare
» Băsescu pleacă la Bruxelles pentru semnarea Tratatului de guvernanţă fiscală
» Gorj: Poştaşul din “Cazul Horcea”, concediat
» Gorj: Aproximativ 500 de preşcolari au fost evaluaţi psihologic
» Craiova: Ceaikovski şi Şostakovici în vinerea simfonică
» Anastase: Indemnizaţiile de şedinţă ale parlamentarilor opoziţiei vor fi tăiate
» Handbal (f) – Marija Jovanovic: Mă aştept la un meci foarte dificil cu Krim Ljubljana
» Box – Derek Chisora, suspendat pe termen nelimitat de WBC în urma bătăii cu David Haye
» Vâlcea: Doi călugări au fost găsiţi morţi la o mănăstire
» Peste 20 de nave, blocate pe Dunăre din cauza gheţii
» O alpinistă româncă de 24 de ani a murit în Marele Canion

Local

» Omorul, imprescriptibil
» Sunt şi nu sunt medicamente
» Ajutoare pentru nordul judeţului
» Se întrerupe apa
» Ambulanţe SMURD pentru Scorniceşti şi Stoeneşti
» 17 – reţinuţi, patru – în libertate
» Cazul „Gheorghe Tudor“, la CEDO
» Nataşa Raab-Guţul: Sunt mândră că sunt actriţa Naţionalului din Craiova!
» Valer Dellakeza, premiul UNITER pentru întreaga activitate
» Cu mâna întinsă
» Vinde mărțișoare hand-made pentru a-și ajuta nepotul bolnav
» Dreptul de la „Spiru Haret“, formator de resurse umane

Gorj

» Staţie de sterilizare de aceeași vârstă cu spitalul
» Au venit banii pentru laptele praf
» Absenteismul este un fenomen al şcolii româneşti

Sport

» Aluminiştii nu se tem de FC Olt
» Returul Ligii a IV-a Gorj, amânat
» Găzarii, test cu Caransebeş
» Pandurii, ultima în amicale
» Ioana Doagă, colecţionară de medalii
» Judoka din Bănie, pe podium la Arad
» Nikolic: Putem bate Sibiul
» Tricolorii vor să iasă din anonimat

Bani & Afaceri

» Apartamentele din Craiova – mai ieftine cu 40%

Sanatate

» Bolnavii de cancer, fără medicamente

Magazin

» Kathy Ireland, cel mai bogat supermodel
» HOROSCOP
» Lucy Liu, primul doctor Watson femeie
» Adam Sandler, record de nominalizări la Zmeura de Aur
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Mâncatul excesiv dăunează
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită!

Top