7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Este posibil ca o persoană de pe alte meleaguri să vă transmită veşti care nu vă vor încânta într-o prea mare măsură. Nu trebuie însă să vă alarmaţi, deoarece se va demonstra că lucrurile nu sunt chiar atât de grave precum s-ar putea crede. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi riscante. Prudenţa va trebui să fie prioritară în tot ce întreprindeţi.

Taur
Nu reuşiţi să depăşiţi starea de agitaţie care vă caracterizează în ultimul timp. Astăzi sunteţi chiar ceva mai pesimist şi n-ar strica să faceţi ceva care să vă relaxeze şi să vă ajute să vedeţi viața în culori mai deschise. La slujbă, evenimentele nu par să vă avantajeze, căci vă veţi confrunta cu tot felul de obstacole. Nici colegii nu se vor arăta prea dornici să vă ajute. În cazul în care consideraţi că aşa este mai bine pentru dumneavoastră, poate chiar ar fi cazul să vă duceţi la îndeplinire aceste planuri.

Gemeni
În relaţia cu partenerul veţi avea o zi destul de tensionată, în care vă veţi enerva pentru că nu veţi reuşi să ajungeţi la un acord asupra unor chestiuni de interes comun. Ofertele de distracţii se pare că nu vor lipsi şi vor veni mai ales din partea prietenilor. Activităţile intelectuale vă vor avantaja, aşa încât dacă veţi avea de dat un examen sau de luat o decizie, nu trebuie să aveţi nici o emoţie.  
 
Rac
În dragoste, trebuie să fiţi foarte atent la modul în care reacţionaţi. Se poate să vă atașați de o persoană originală, care vă surprinde mereu şi care nu vă lăsaţi să vă plictisiţi. Dacă însă aveţi nevoie de cineva mai stabil şi mai raţional, ar trebui să vă gândiţi pe termen lung la ceea ce este bine să faceţi. Astăzi sunteţi mai puţin înţelegător cu cei din jur şi riscaţi să provocaţi conflicte.

Leu
Aveţi intenţii foarte bune împreună cu persoana iubită, dar va trebui să aşteptaţi momentul potrivit pentru a putea să vă puneţi planurile în aplicare. Rezultatele pe care le aşteptaţi vor apărea mai târziu, aşa că va trebui să aveţi puţină răbdare. Relaţia decurge minunat şi aveţi toate motivele să fiţi fericiţi. Pe plan profesional, aveţi şanse să faceţi nişte afaceri profitabile astăzi. În familie începeţi să vă orientaţi tot mai mult către ţeluri tot mai înalte.

Fecioară
Veți iniţia o activitate care se va bucura de succes, cu condiţia să nu aşteptaţi rezultate imediate. La serviciu, situaţia va fi destul de agitată, deoarece veţi avea de luat decizii mai delicate. Este posibil să primiţi noi sarcini de serviciu, ceea ce va demonstra că şefii vă apreciază calităţile. În a doua parte a zilei vă veţi canaliza cu mai multă uşurinţă energia spre scopuri practice.

Balanţă
Mintea dumneavoastră va fi deosebit de vioaie, iar inventivitatea de care veţi da dovadă va fi apreciată mai ales în zona serviciului. Aici veţi fi implicat în tot felul de activităţi mărunte, dar cărora le veţi face faţă cu brio. Unul dintre colegi vă va face încurcături, dar ar fi bine să nu vă exprimaţi nemulţumirea. Oricum, lucrurile se vor rezolva mai repede decât aţi putea crede. Simţiţi nevoia să vă consolidaţi relaţiile cu persoanele la care ţineţi.

Scorpion
Daţi dovadă de suficientă energie fizică pentru a duce totul la bun sfârşit. Dacă veţi fi ceva mai modest, nu aveţi cum să daţi greş. Partenerul de suflet ar putea avea unele nemulţumiri şi va avea nevoie de sprijinul dumneavoastră necondiţionat. Din punct de vedere sentimental, vă veţi simţi mai bine decât până acum, căci veţi reuşi să faceţi o cucerire care vă va entuziasma.

Săgetător
În plan profesional este o perioadă în care aţi putea face unele schimbări, în cazul în care doriţi acest lucru. Oricum, capacitatea dumneavoastră de decizie este bună şi puteţi miza pe ea în orice situaţie. Totuşi, este nevoie de mai multă răbdare, de o analiză mai profundă atunci când doriţi să luaţi decizii în chestiuni importante. Asumarea riscurilor pe termen lung v-ar putea aduce nemulţumiri şi multe frustări.
 
Capricorn
Fiţi prudent în a vă implica în activităţi de colaborare. Partenerul de viaţă ar putea avea unele neplăceri; încercaţi să-i fiţi alături. Chiar dacă nu va avea probleme deosebite, are nevoie mai mult ca oricând să ştie că poate miza pe sprijinul dumneavoastră. Iniţiativele pe care le aveţi în vedere se vor dovedi rentabile, cu condiţia să nu vă lăsaţi pradă primului impuls. Vă distraţi flirtând cu persoanele cu care vă întâlniţi.

Vărsător
Este posibil să vă simţiţi puţin descurajați de numărul mare de probleme pe care le veţi întâmpina astăzi. Cu calm şi răbdare veţi reuşi. Sunt şanse mari să faceţi ceva schimbări pe acasă. Acestea vor fi apreciate de persoana iubită. Fiţi mai atent cu cheltuielile. În familie vă confruntaţi şi cu unele situații dificile, la care nu vă aşteptaţi. Este bine să adoptaţi o conduită moderată şi să vă păstraţi calmul.

Peşti
La serviciu este mult de lucru, dar puteţi spera la un ajutor din partea colegilor. Situaţia financiară va fi favorabilă, cel puţin în prima jumătate a intervalului. N-ar fi exclus ca unul dintre prieteni să aibă o problemă mai deosebită şi să vă solicite un împrumut. În gospodărie aţi putea face unele schimbări pe care vi le-aţi dorit de mai mult timp. Încercaţi să nu vă schimbaţi programul, pentru că v-aţi putea aglomera.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS