24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Persoana iubită vă va face o propunere interesantă de petrecere a timpului liber. Chiar dacă nu vă tentează, ar fi bine să o acceptaţi, căci ar putea reprezenta o bună ocazie de a cunoaşte o persoană care vă va fi de un real sprijin în viitorul apropiat. Aşa deci, nu mai staţi pe gânduri şi nu lăsaţi oportunităţile nefolosite. Ceva mai multă atenţie va trebui să acordaţi alimentaţiei. Se poate să aveţi de ales între un loc de muncă şi urmarea unor studii.

Taur
Veţi face o investiţie de natură domestică, ceea ce vă va entuziasma întreaga familie. În a doua parte a zilei, o durere de cap sau de dinţi vă va înrăutăţi şi starea psihică. O veste bună de la părinţi sau în legătură cu părinţii vă va face să uitaţi de toate relele. Veţi primi nişte informaţii interesante, pe care însă nu este cazul să le folosiţi înainte de a le verifica amănunţit.   

Gemeni
Capacitatea dumneavoastră de a lua decizii este maximă. Şi totuşi, nu ar fi indicat să o folosiţi în domeniul tranzacţiilor financiare. Aţi putea să vă ocupaţi de relaţiile cu prietenii, cu condiţia să nu fiţi prea insistent sau poate prea indiscret. Veţi avea de semnat acte sau orice alt fel de documente oficiale; mare atenţie să nu faceţi vreo greşeală.   
Rac
Cineva aşteaptă veşti de la dumneavoastră şi este nemulţumit de întârziere. O rudă îndepărtată vă va da nişte informaţii care vă convin; nu este însă oportun să le folosiţi acum. Succesul pe care vi-l doriţi este condiţionat de răbdare şi perseverenţă. Dialogul cu cei apropiaţi nu va avea rezultatele aşteptate, aşa că ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, cel puţin deocamdată. Viaţa amoroasă este aducătoare de surprize frumoase.     

Leu
Dacă vreţi să plecaţi la drum, verificaţi-vă cu atenţie mijlocul de transport. Aveţi de dat nişte bani şi ar fi bine să nu mai amânaţi. Nu este momentul să vă lansaţi în noi activităţi; ar fi bine dacă v-aţi ocupa mai mult de cele pe care le-aţi abandonat în trecut. Un prieten vă va aduce la cunoştinţă o realizare recentă. Staţi destul de bine cu banii, astfel încât vă permiteţi să faceţi unele cheltuieli care nu vă sunt neapărat necesare.

Fecioară
Vă aşteaptă o zi destul de bună, căci orice veţi încerca veţi reuşi să rezolvaţi. Ar fi bine să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci nu veţi reuşi altceva decât să vă deterioraţi relaţiile cu cei din jur. O plimbare cu persoana iubită v-ar ajuta să uitaţi aceste mici neplăceri. Unul din proiectele mai vechi ar putea căpăta contururi reale. Dacă sunteţi singur, farmecul dumneavoastră vă aduce destui pretendenţi.

Balanţă
Ar fi bine să faceţi o schimbare de program, căci astăzi nu aveţi nici o şansă să finalizaţi ceea ce v-aţi propus. Lucrurile vă ies greu, mai ales la serviciu, deci cel mai bine ar fi să vă ocupaţi de chestiunile de rutină. În familie se vor discuta proiecte de interes comun, la care veţi avea un cuvânt greu de spus. Încercaţi să fiţi cât mai corect în relaţiile cu familia şi prietenii, pentru că veţi avea numai de câştigat.

Scorpion
Fără să vi se fi întâmplat nimic rău, sunteţi cam pesimist. Finalizările pe care le aşteptaţi întârzie să apară, iar ritmul în care trebuie să munciţi acum vă dă toate planurile peste cap. Încercaţi o ieşire în societate după orele de program; vă va face bine să vedeţi că alţii au probleme mai mari. Din punct de vedere sentimental, veţi avea o surpriză plăcută. Dacă vă doriţi să vă apropiaţi mai mult de persoana iubită, va fi nevoie de unele eforturi.      

Săgetător
Sunteţi neatent şi riscaţi să faceţi o greşeală care v-ar putea costa mult în viitorul apropiat. Din fericire, unul dintre prieteni este de partea dumneavoastră şi vă dă o mână de ajutor. Părintele de sex opus va avea o realizare materială, de care va profita întreaga familie. N-ar fi exclus nici să cumpăraţi un obiect de decor pentru cămin. Puteţi fi ajutat de relaţiile pe care vi le-aţi făcut. În plan amoros, înregistraţi o mulţime de succese.
 
Capricorn
Sunteţi cam prost dispus şi asta vă împiedică să faceţi tot ce v-aţi dori. Nu trebuie să vă impacientaţi. În definitiv, o zi de odihnă este binevenită, chiar şi pentru un om cu posibilităţile dumneavoastră. Sugestia unui părinte de a pleca la drum nu este dintre cele mai bune, mai ales că şi acasă, şi la serviciu mai sunt încă multe de făcut. Pentru a obţine rezultatele dorite în plan profesional, trebuie să respectaţi regulile şi procedurile cerute.   

Vărsător
O persoană încearcă să vă facă greutăţi, ţesând tot felul de intrigi în jurul dumneavoastră. Inspiraţia de care daţi dovadă vă va ajuta să-l contracaraţi. Dacă simţiţi nevoia să staţi de vorbă cu cineva, apelaţi cu încredere la vechii prieteni. Cineva din anturajul apropiat vă va face o propunere interesantă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. În plan profesional se poate să faceţi unele progrese, dar nu este indicat să renunţaţi la o oarecare prudenţă.

Peşti
Nu vă puteţi plânge de lipsă de energie, dar aveţi tendinţa să vă implicaţi în prea multe activităţi şi nu mai reuşiţi să le și finalizați. Unele din problemele cu care vă confruntaţi vi se par greu de depăşit, ceea ce vă face mai pesimist. Câteva ore de odihnă vă vor ajuta să vă puneţi pe picioare. În societate nu reuşiţi să vă manifestaţi şi acest lucru vă nemulţumeşte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS