22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cel puţin mulţumitor, căci fiinţa iubită vă sprijină în tot ce doriţi să întreprindeţi. Relaţiile cu persoanele mai în vârstă nu vă sunt favorabile, aşa că, pe cât posibil, evitaţi-le! Din punct de vedere financiar, aţi putea avea o realizare; nu vă aşteptaţi însă la un câştig spectaculos. Fiţi prudent în a face comentarii de faţă cu necunoscuţi, pentru că aţi putea fi ironizat.

Taur
Aveţi de rezolvat câteva probleme urgente care vă stau pe suflet. O reuniune de familie vă va da ocazia să dezbateţi probleme pe care le consideraţi importante şi care nu mai pot fi amânate. Vi se va promite un ajutor substanţial acolo unde se poate, ceea ce vă va mai însenina. Prietenii de pe alte meleaguri vă vor da un semn, ceea ce vă va face să încheiaţi ziua mai optimist decât aţi început-o.

Gemeni
Unele din proiectele pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp ar putea fi puse în practică, dar va trebui să aveţi multă răbdare în ceea ce priveşte rezultatele. Impulsul interior vă împinge la cheltuieli. V-ar face mare plăcere să colindaţi prin magazine şi să vă satisfaceţi toate mofturile. De fapt, nu v-ar strica o astfel de activitate, care n-ar face altceva decât să vă relaxeze. În cuplu apar unele neînţelegeri.  
 
Rac
O zi în care veţi avea parte de tot felul de surprize. Se întrezăreşte posibilitatea unor schimbări, pe care de fapt vi le doreaţi de multă vreme. Şi chiar dacă la început lucrurile nu se vor prezenta chiar aşa cum vă doriţi, nu trebuie să fiţi circumspect. O persoană mai puţin cunoscută vă va solicita ajutorul, dar înainte de a face un pas, lămuriţi-vă despre ce este vorba. Sunteţi foarte ocupat şi staţi prea puţin cu persoana iubită.

Leu
Sunt şanse să câştigaţi bani din colaborări. Sunt persoane care vă pândesc greşelile, dar nu le băgaţi în seamă şi bine faceţi. În schimb, din punct de vedere sentimental, se pare că lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, căci aţi putea face o cucerire sau vă veţi consolida relaţia cu fiinţa iubită. Nu uitaţi nici de activităţile gospodăreşti trecute pe ordinea de zi. În cuplu a cam intervenit rutina şi acest lucru duce la unele nemulţumiri.

Fecioară
Starea dumneavoastră generală nu este nemaipomenită, vă enervaţi din orice şi nu reuşiţi să vă canalizaţi energia spre un scop concret. Implicarea în activităţi practice v-ar putea ajuta într-o oarecare măsură. Dacă aveţi de gând să luaţi o decizie, încercaţi să fiţi mai obiectiv, altfel veţi face greşeli pe care nu se ştie dacă veţi reuşi să le corectaţi în timp util.

Balanţă
Aveţi şanse să fiţi mulţumit, căci reuşiţi să vă rezolvaţi o problemă cu care vă confruntaţi de mai mult timp. În ceea ce priveşte situaţia financiară, se poate spune că veţi avea ceva motive de bucurie. Dar cum şi cheltuielile vor fi mai mari şi va trebui să vă achitaţi obligaţiile, fie că doriţi, fie că nu, tot nu veţi reuşi să puneţi câte ceva deoparte. N-ar fi rău să mai ascultaţi şi de sfaturile celor din jur. În viaţa amoroasă, vă bucuraţi de stabilitate.

Scorpion
Chiar de la primele ore ale dimineții veți primi o informație care vă va ridica multe semne de întrebare, dar nu este momentul să reacționați. Câștigul pe care îl așteptați azi va întârzia o vreme. Nu insistați, căci nu veți reuși decât să vă enervați fără rost. Cel mai bine ar fi să dedicați ziua plimbărilor în aer liber. Un prieten vă va aduce la cunoștință o realizare.

Săgetător
Ideile dumneavoastră sunt inspirate, dar nu este un moment favorabil pentru a le pune în practică. Puțină răbdare vă va da ocazia să găsiți persoane care să vă susțină din toate punctele de vedere. Aveți o zi destul de bună, deși perspectiva drumurilor nu vă surâde deloc. Nu aveți însă ce face, așa că ar fi bine să porniți la treabă, fără să vă mai gândiți. O femeie vă dă o mână de ajutor într-o problemă importantă.
 
Capricorn
Este foarte posibil să vă angajați într-o relație sentimentală pe care veți dori să o țineți departe de ochii cunoștințelor. Procedați cu maximă prudență, căci în orice clipă v-ați putea da de gol. Din punct de vedere financiar, ați putea avea o reușită care vă va permite să vă faceți planuri de viitor. Tot ce ține de relația cu străinătatea vă va favoriza, indiferent că este vorba de relația cu prietenii sau de călătorii.

Vărsător
Veţi avea parte de o zi încărcată, căci aveţi o mulţime de activităţi pe ordinea de zi şi toate sunt trecute la priorităţi; vă simţiţi pur şi simplu copleşit. Dacă veţi fi dispus să faceţi un efort şi să vă organizaţi cu atenţie programul, veţi reuşi să vă descurcaţi cât se poate de bine. O rudă vă va da o mână de ajutor, ceea ce vă va acorda un răgaz pentru o şuetă cu prietenii. Important este să nu cedaţi primului impuls.

Peşti
Aveţi un sentiment de nemulţumire, de iritare, care nu vă permite să faceţi ceea ce v-aţi propus. N-ar fi exclus nici ca relaţia cu partenerul de viaţă să fie ceva mai tensionată. Cel mai bine ar fi să aveţi o discuţie deschisă cu acesta fără a-i face, însă, prea multe reproşuri. Activităţile sociale vă vor da ocazia să vă relaxaţi şi să vedeţi şi aspectele mai frumoase ale vieţii. Înfrânaţi-vă agresivitatea, altfel vă veţi face numai duşmani în jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS