HOROSCOP

Autori


Berbec

Deşi de o bună bucată de vreme lucrurile evoluează mai încet decât aţi vrea, în această perioadă vă veţi putea bucura de rezultatele eforturilor depuse. Dacă doriţi o schimbare în situaţia profesională, aţi putea primi o ofertă în această direcţie. Dacă veţi avea un regim de viaţă echilibrat, veţi reuşi să fiţi foarte eficient. Nu încercaţi să vă implicaţi în mai multe activităţi odată!     

Taur

O lucrare pe care aţi considerat-o finalizată se va dovedi a nu fi chiar aşa, deci va trebui să mai reveniţi asupra ei. Unul dintre prieteni vă va da un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont. Dacă doriţi să iniţiaţi ceva nou, nu trebuie să aşteptaţi rezultate imediate. Nemulţumirile de natură financiară nu vor fi rezolvate acum, aşa că ar trebui să lăsaţi să treacă un timp ca lucrurile să se rezolve de la sine. Sunteţi destul de inteligent şi aveţi o logică foarte bună.

Gemeni

Iniţiativele dumneavoastră se vor bucura de succes, ceea ce vă va îmbunătăţi, într-o bună măsură, starea de spirit. Veţi reuşi să vă canalizaţi energia spre scopuri practice, ceea ce vă va aduce în afară de satisfacţii şi ceva relaxare. Activităţile practice vă favorizează. Nu este, însă, o zi bună pentru a încerca să-i convingeţi pe cei din jur de valabilitatea punctelor dumneavoastră de vedere!

Rac

Veţi avea parte de o mulţime de evenimente care vă vor ţine cu sufletul la gură. Relaţia dumneavoastră de suflet se poate îmbunătăţi. Oricum, veţi trăi clipe plăcute în compania partenerului, ceea ce vă face să priviţi spre viitor cu mai multă încredere. Puteţi avea mai multă încredere în afecţiunea unui prieten mai vechi. Este posibil să vi se facă o propunere indecentă, pe care ar trebui s-o refuzaţi.

Leu

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi care să vă obosească. Contrar obiceiului, aveţi tendinţa de a fi mai puţin tolerant, mai puţin diplomat cu partenerul de suflet şi din acest motiv aţi putea avea o discuţie mai aprinsă cu acesta. De asemenea, este posibil ca el să aibă o problemă de sănătate. Nu este cazul să faceţi investiţii deosebite!

Fecioară

Este posibil să cheltuiţi o sumă de bani pentru îmbunătăţirea sănătăţii, dar nu trebuie să fiţi supărat, căci rezultatele vă vor satisface. Încercaţi să fiţi mai ponderat, altfel există riscul de a face greşeli. Aveţi tendinţa de a vă asuma riscuri inutile, ceea ce vă poate aduce neplăceri. Implicarea în discuţii în contradictoriu poate determina o accentuare a stării de iritare. Există multe alternative, pe care le aveţi la dispoziţie pentru a rezolva problemele.

Balanţă


Unele neînţelegeri mai vechi pe care le-aţi avut cu colaboratorii s-ar putea accentua în această perioadă. Nu este cazul să iniţiaţi o activitate nouă decât dacă sunteţi dispus să daţi dovadă de răbdare. În cazul în care aveţi unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea, acestea şi-ar putea găsi rezolvarea. Perseverenţa vă va fi de un real folos în această săptămână. Sunteţi în relaţii foarte bune cu şeful şi este posibil ca tot ce veţi cere să vi se dea.

Scorpion

O activitate mai veche ar putea fi încheiată, ceea ce vă va atrage aprecierea tuturor celor ce vă cunosc. Este foarte posibil să aveţi parte de unele reuşite în plan social. Deşi există unele nemulţumiri, se poate spune că relaţia dumneavoastră de dragoste funcţionează bine. Este totuşi posibil să apară unele discuţii legate de investiţiile ce ar trebui să fie făcute în comun.

Săgetător

Veţi fi mai agitat, mai irascibil, dar cu un efort constant veţi reuşi să vă canalizaţi energia spre chestiuni concrete. Veţi avea sentimentul că munciţi în zadar, că eforturile dumneavoastră nu sunt judecate aşa cum se cuvine. Este important să adoptaţi politica paşilor mărunţi, dacă doriţi să faceţi lucruri deosebite. Nu este o zi bună pentru a semna un acord sau pentru a participa la negocieri.

Capricorn

Entuziasmul sentimental va fi la limita superioară. Veţi comunica bine cu fiinţa iubită şi veţi reuşi să vă puneţi de acord asupra unor proiecte de interes comun. Timpul liber petrecut în compania partenerului va fi un prilej de relaxare. Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii, deoarece este posibil să apară tot felul de probleme pe fond nervos. Este o săptămână în care veţi reuşi să vă plătiţi toate datoriile.

Vărsător

Nu sunteţi în forma dumneavoastră cea mai bună, aşa că ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, deoarece riscaţi să vă epuizaţi fără a realiza mare lucru. Nici din punct de vedere mental nu veţi funcţiona la nivelul obişnuit. Relaţia dumneavoastră cu fiinţa iubită va funcţiona excelent. Entuziasmul sentimental va fi la limita maximă, mai ales că veţi avea şi o mică surpriză.

Peşti

Veţi fi mai deschis, mai optimist, ceea ce va avea efecte benefice asupra relaţiei dumneavoastră cu anturajul. Puterea de muncă de care beneficiaţi în această perioadă vă va permite să rezolvaţi o mulţime de situaţii. În felul acesta, cercul dumneavoastră de prieteni s-ar putea lărgi prin apariţia de noi membri. Sunteţi cam energic şi aţi vrea să rezolvaţi toate problemele de la serviciu.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 18 februarie 2012

Actualitate

» Statul a împrumutat 5,5 milioane de euro pe oră de la începutul acestui an
» Migraţia forţei de muncă loveşte în angajatori
» Şcolile continuă să fie închise
» Localnicii din Halânga sunt poluaţi de termocentrală
» „Mesajul meu antidrog“
» Meserii învăţate de pe băncile şcolii
» Elevii doljeni, milionari în absenţe
» Craiova: Solomon, exclus din PDL în Sâmbăta Morţilor

Local

» Evaziune de trei milioane de lei din vânzarea de carne
» Medicul acuzat că a refuzat un pacient: Vom vedea care a fost vinovatul
» Rupţi de lume
» 600 de târgujieni au făcut donații pentru sinistraţi
» calendar
» Personalitatea săptămânii
» Descoperiri paleontologice, la „Oltenia Terra Fossilis“
» 1863. Drumul scrisorilor.
» Numărătoare inversă pentru Gaudeamus
» Atenţie, scenarişti!

Gorj

» Vreme ideală pentru sporturile de iarnă la Rânca
» Pompierii, chemaţi să doboare ţurţurii de pe instituţiile publice
» Expoziţie inedită despre oierit

Sport

» Niculescu a ratat calificarea în semifinale
» Hănescu, învins de Almagro
» Misiune dificilă pentru craiovence
» Meciuri tari la volei
» Energia, punct final
» Victoria, singura soluţie pentru SCM
» Oltchim şi Buducnost luptă pentru şefia grupei
» ALRO caută reabilitarea cu FCM Piteşti
» Dan Oprescu mizează pe experienţă
» Comitetul Executiv, hotărâri scontate
» Bondrea, mulţumit după cantonamentul din Antalya
» Pandurii, în carantină
» Ilie Stan, dezamăgit

Bani & Afaceri

» Capcanele creditului de pe cardul de salariu

Magazin

» Zece motive pentru a iubi
» Omul şi câinele, o prietenie milenară
» Dansaţi, vă rog!
» Cartea de weekend
» Scurte ştiri
» Cel mai frumos câine din Statele Unite ale Americii
» Bancul zilei
» Întreruperi energie electrică de luni
» Stres de cavaler
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită!
» HOROSCOP
» Mick Jagger, la Casa Albă
» Creatorul serialului „Familia Simpson“ a primit o stea pe Walk of Fame
» Amanda Seyfried îşi regretă trecutul

Top