20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Încercaţi să nu păreţi surprins în momentul în care veţi primi un feedback pozitiv din partea unei persoane cu autoritate. Această persoană influentă v-a observat de mai multă vreme şi vă apreciază pentru realizările dumneavoastră, iar acum s-ar putea să vă laude în faţa altora. Veţi fi în centrul atenţiei şi cei din jur vor fi încântaţi să discute cu dumneavoastră, să vă ceară sfaturi sau să se alăture iniţiativelor şi să colaboreze cu dumneavoastră.

Taur
Astăzi va fi stimulant şi interesant pentru dumneavoastră să lucraţi cu diferite persoane, pentru că veţi avea ocazia să aflaţi şi alte puncte de vedere în ceea ce privește o problemă importantă pe care vreţi să o rezolvaţi. Inspiraţi-vă din ideile celorlalţi, chiar dacă aceştia vă vor sugera să faceţi unele schimbări radicale în planurile dumneavoastră.

Gemeni
Ţineţi foarte mult la imaginea dumneavoastră, care în acest moment este foarte bună, însă aveţi grijă să nu cădeţi în cealaltă extremă şi să nu deveniţi prea arogant sau lăudăros. Persoanele din jur vă apreciază foarte mult, însă nu exageraţi, ci încercaţi să vă păstraţi modestia. Ca să evitaţi conflictele de orice fel învăţaţi să vă arătaţi mai diplomat cu cei din jur. În dragoste, sunteţi plin de imaginaţie.  
 
Rac
Uneori vă puteţi distra de minune atunci când nu aveţi planificat nimic din timp, aşa că, dacă vă simţiţi plictisit, nu vă chinuiţi prea mult să vă gândiţi ce să faceţi. Puteţi să ieşiţi la o plimbare şi să vă întâlniţi cu prietenii şi veţi vedea că veţi primi imediat diferite propuneri care vă vor atrage, fără ca dumneavoastră să fiţi nevoit să organizaţi ceva.

Leu
Veţi avea o mare influenţă asupra celorlalţi, aşa că aveţi grijă ce sfaturi le daţi, pentru că ei vor fi gata să le urmeze şi să facă întocmai ce le spuneţi. Nu trebuie să fiţi prea critic cu persoanele care au făcut unele alegeri greşite, ci să le oferiţi exemple şi sugestii, în aşa fel încât să le faceţi să înţeleagă cum trebuie să procedeze pe viitor. Prietenii sunt lângă dumneavoastră să vă sfătuiască, să vă facă să vă simţiţi bine.

Fecioară
Ar fi bine să nu vă îndepărtaţi prea mult de la rutina zilnică, chiar dacă din când în când este bine să mai faceţi unele schimbări. Luaţi lucrurile mai uşor, pas cu pas, şi analizaţi totul cu foarte multă atenţie înainte să luaţi decizia de a schimba ceva în programul dumneavoastră. Nu este momentul potrivit să vă aventuraţi în proiecte noi sau să vă asumaţi tot felul de responsabilităţi.

Balanţă
Chiar dacă sunteţi foarte apropiat de un prieten şi vă înţelegeți bine cu el, astăzi nu veţi fi pe aceeaşi lungime de undă şi nu veţi gândi la fel. În urma unor evenimente care vor avea loc astăzi, fiecare dintre voi se va orienta în altă direcţie şi va acţiona aşa cum îi dictează inima. În cuplu aveţi nevoie de calm. Lăsaţi mondenităţile şi acordaţi atenţie partenerului. Vă puteţi ocupa de unele mici probleme.

Scorpion
S-ar putea să vă pregătiţi pentru o călătorie sau pentru un eveniment important şi va trebui să vă faceţi planuri şi să vă organizaţi înainte, să puneţi la punct toate detaliile şi să aflaţi exact care va fi programul odată ce veţi ajunge la destinaţie. Discutaţi şi sfătuiţi-vă cu cei care vă vor însoţi în această călătorie sau care vor lua parte la evenimentul respectiv şi stabiliţi împreună ce mai trebuie să faceţi.

Săgetător
Nu încercaţi să preveniţi anumite probleme, pentru că nu puteţi să deţineţi mereu controlul asupra situaţiilor care nu vă convin. Acceptaţi lucrurile aşa cum sunt, pentru că momentan nu aveţi nici o putere să schimbaţi ceva. Nu vă agitaţi prea mult şi nu vă enervaţi, ci implicaţi-vă în alte activităţi mai plăcute, până în momentul în care veţi găsi o soluţie mai potrivită. Este o zi cu excelente perspective financiare.
 
Capricorn
Astăzi veţi comunica foarte bine cu cei din jur şi veţi juca rolul de intermediar în situaţiile în care unele persoane nu reuşesc să se înţeleagă între ele. Dumneavoastră veţi putea să mediaţi orice conflict şi să găsiţi o soluţie care să mulţumească pe toată lumea, pentru că veţi fi obiectiv şi veţi privi lucrurile dintr-o perspectivă mult mai clară. În dragoste vă înfrânaţi mult, de teamă că persoana în cauză nu merită încrederea dumneavoastră.  

Vărsător
Astăzi s-ar putea să fie nevoie să ridicaţi moralul unui prieten care va fi cam deprimat şi pesimist în ceea ce priveşte o problemă cu care se confruntă. Dumneavoastră veţi fi extrem de optimist, aşa că ar fi bine să-l încurajaţi şi să-l liniştiţi. Acest prieten se va simţi mult mai bine după ce va discuta cu dumneavoastră, aşa că nu pierdeţi ocazia de a-i oferi câteva sfaturi.

Peşti
Astăzi s-ar putea să fiţi contrariat de o decizie pe care o va lua unul dintre colegi, fără să se consulte şi cu dumneavoastră. Deşi lucraţi împreună la același proiect, el nu vă va cere părerea într-o anumită problemă şi va acţiona după cum crede de cuviinţă. La serviciu, aveţi foarte mult de lucru, însă faceţi faţă cu bine. Este o zi în care cunoaşteţi multă lume care vă inspiră încredere. Fiţi atent la ceea ce spuneţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS