14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Ar fi bine să analizaţi lucrurile cu mai multă atenţie înainte de a trage anumite concluzii. Este posibil să dramatizaţi totul pentru că vedeţi doar anumite aspecte şi vă gândiţi doar la ce este mai rău. Încercaţi să vedeţi şi partea plină a paharului şi să fiţi mai optimist. S-ar putea să aveţi impresia că niște probleme extrem de complicate au căzut doar pe umerii dumneavoastră, dar în realitate nu este aşa.     

Taur
Veţi constata că o strategie pe care aţi aplicat-o nu a funcţionat cum trebuie şi veţi fi hotărât să vă schimbaţi tactica. Vă veţi ambiţiona să găsiţi o soluţie mai bună şi să le demonstraţi superiorilor că puteţi să rezolvaţi problema respectivă. Marte vă trezeşte senzualitatea. Cei căsătoriţi acordă partenerilor multă atenție. Cei singuri sunt tentaţi de diverse aventuri, iar magnetismul lor va fi foarte eficient.

Gemeni
La serviciu s-ar putea să fiţi cam dezamăgit de o decizie pe care o vor lua colegii, fără să ţină cont şi de dumneavoastră. Nu are rost să puneţi la suflet aceste lucruri, chiar dacă ceea ce se întâmplă nu este corect faţă de dumneavoastră. În viaţa personală nu visaţi la proiecte vaste dacă nu dispuneţi de factorii necesari realizării lor. Gândiţi lucrurile pe termen scurt. În familie vă înţelegeţi bine cu persoanele mai în vârstă.

Rac
La serviciu va trebui să studiaţi nişte documente importante şi să analizaţi foarte bine toate detaliile înainte de a semna vreun contract. Gândiţi-vă din timp dacă există anumite riscuri şi vedeţi cum le puteţi evita. Riscaţi să vă aflaţi în dezacord cu partenerul de viaţă în privinţa creşterii copiilor. Sunteţi partizanul unei discipline stricte.        

Leu
Încercaţi să nu vă implicaţi în conflictele care pot să apară la serviciu. Cel mai bine este să fiţi imparţial şi să nu vă amestecaţi în discuţiile aprinse. În acest moment este riscant să vă exprimaţi părerea faţă de această situaţie tensionată, pentru că imaginea v-ar putea fi afectată. Aveţi grijă la ceea ce spuneţi sau faceţi. Se poate ca totul să se întoarcă împotriva dumneavoastră.

Fecioară
La serviciu veţi fi asaltat de tot felul de probleme pe care va trebui să le rezolvaţi într-un timp foarte scurt. Va fi necesar să depuneţi eforturi suplimentare ca să le puteţi rezolva şi, din această cauză, spre după-amiază, vă veţi simţi epuizat. Luaţi o pauză şi încercaţi să vă recăpătaţi energia. În cercul de cunoştinţe nu riscaţi implicându-vă în proiecte dubioase. Este bine să fiţi cu picioarele pe pământ, iar inteligenţa vă ajută să găsiţi rapid soluţii problemelor.     

Balanţă
La serviciu va trebui să discutaţi cu colegii şi să vă împărţiţi sarcinile în aşa fel încât să fiţi cât mai eficienți. Dacă veţi lucra în echipă, totul vi se va părea mult mai simplu şi veţi termina mult mai repede ceea ce aveţi de făcut. În plus, colegii s-ar putea să aibă nişte idei interesante, la care nu v-aţi gândit până acum. Problemele actuale au efecte negative asupra vieţii personale.

Scorpion
Superiorii s-ar putea să vă ceară să îndepliniţi nişte sarcini mai dificile care vă vor ocupa destul de mult timp. Dacă vă veţi organiza mai bine, veţi reuşi să fiţi foarte eficient şi nu veţi depăşi termenul-limită. Iniţiaţi o discuţie delicată cu partenerul de viaţă. Este un gest lăudabil, căci aşa veţi găsi soluţii pentru nişte situaţii mai neplăcute. Este bine să faceţi cât mai puţin efort şi să încercaţi să vă relaxaţi, aşa puteţi lupta mai bine contra stresului şi oboselii.  

Săgetător
Vă va fi destul de greu să vă concentraţi asupra sarcinilor de serviciu, deoarece veţi fi întrerupt mereu de către colegii vorbăreţi sau de telefoanele care vor suna încontinuu. Încercaţi să nu vă enervaţi şi explicaţi-le colegilor că aveţi nevoie de mai multă linişte. Nativii trebuie să se adapteze unor noi condiţii sau situaţii. Evenimentele de acum vor modifica în primul rând obiectivele dumneavoastră. Trebuie să daţi dovadă de flexibilitate.

Capricorn
La serviciu nu vă mai vedeţi capul de treabă, însă veţi avea o atitudine pozitivă şi nu vă veţi lăsa descurajat de volumul de muncă. Veţi încerca să faceţi faţă cât mai bine şi să rezolvaţi cât mai multe sarcini care se află pe lista priorităţilor, dar nu vă veţi stresa din această cauză. Ca să aveţi o viaţă de cuplu armonioasă, este bine să aveţi activităţi comune. Nu mai trăiţi separat propria viaţă şi ieşiţi în lume.

Vărsător
S-ar putea să fiţi puţin cam supărat, deoarece superiorii nu apreciază munca dumneavoastră şi nu sunt mulţumiţi de rezultatele pe care le-aţi obţinut. Vi se pare că aşteptările lor sunt prea mari şi că vă dau prea multe sarcini de rezolvat. Dacă trebuie să discutaţi o chestiune delicată sau un contract, cereţi sfatul unor persoane competente. Vă bucuraţi de o viaţă armonioasă în familie. Fiţi mai calm.   

Peşti
S-ar putea să fiţi puţin dezamăgit de rezultatul unor demersuri pe care le-aţi făcut în legătură cu un proiect important. Deşi aveaţi mari speranţe că veţi avea succes şi că veţi obţine un profit ridicat, veţi realiza că lucrurile nu stau aşa cum v-aţi imaginat. Nu luaţi această situaţie drept un eşec, ci gândiţi-vă că este o experienţă utilă. Cei singuri suferă mai mult ca oricând, dar au mari şanse să găsească pe cineva special.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS