20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin„Dr. House“, la final

„Dr. House“, la final

Sfârşitul celui de-al optulea sezon al serialului „Dr. House“ va însemna şi finalul serialului, a anunţat echipa de producţie printr-un comunicat. Potrivit site-ului contactmusic.com, ultimul episod al serialului de succes, care îl are în rol principal pe britanicul Hugh Laurie, va fi difuzat în Statele Unite pe 21 mai 2012.
„După multe deliberări, producătorii serialului «Dr. House» au decis ca acest sezon, cel de-al optulea, să fie ultimul. Până în luna aprilie a acestui an se vor filma 177 de episoade – cu 175 mai multe decât ar fi crezut oricine în 2004, la premieră“, se precizează în comunicat.
Într-adevăr, „Dr. House“ nu a avut succes din primul moment, însă medicul ţâfnos şi nesuferit i-a uimit în cele din urmă pe telespectatori, în special datorită talentului actoricesc al lui Hugh Laurie, devenind în 2008 cel mai vizionat serial din întreaga lume.
Finalul serialului „Dr. House“ ar putea marca totodată şi sfârşitul carierei de actor al lui Hugh Laurie.
Actorul, care a câştigat două Globuri de Aur pentru prestaţia din serial, şi-a împărtăşit recent dorinţa de a trece în spatele camerelor de filmat după încheierea acestui proiect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS