16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Pentru Berbeci se prevede un început de săptămână destul de relaxat din punct de vedere profesional, dar spre sfârșit lucrurile se vor precipita, căci nerăbdarea de a finaliza unele proiecte mai importante şi dorinţa de a evada în afara oraşului devin tot mai mari. În dragoste e posibil să apară ceva discuţii legate de planul financiar. Ar fi indicat să aprofundeze unele discuţii mai vechi care au rămas fără răspuns.   

Taur
Taurii sunt predispuşi la accidentări uşoare, deci atenţie sporită! La serviciu se vor simţi probabil copleşiţi de numeroasele sarcini ce le sunt atribuite, dar le vor finaliza pe toate cu brio, după care îşi vor putea lua liniştiţi o vacanţă, asta bineînţeles dacă au puse fonduri suplimentare deoparte. În plan sentimental, lucrurile stau mai bine decât săptămâna precedentă, conflictele cu partenerul de viaţă se răresc şi armonia se restabileşte.

Gemeni
Gemenii au mult de lucru în această perioadă. Deşi aud în stânga şi în dreapta cum se distrează colegii lor, pe Gemeni nu prea pare să îi intereseze acest aspect momentan, mai au de acoperit unele datorii. În plus, intenţionează să facă schimbări legate de casă, iar asta nu se poate realiza decât cu economii şi renunţare la unele capricii. Partenerul de viaţă îi înţelege şi îi ajută să se relaxeze.

Rac
În urma multiplelor atenţionări din partea superiorilor, Racii îşi dau în sfârşit silinţa să-şi facă datoria aşa cum trebuie, cu simţ de răspundere şi maturitate. Rezultatele nu se vor lăsa aşteptate, spre sfârşitul săptămânii existând chiar o ameliorare considerabilă a situaţiei financiare. În dragoste nu există neplăceri majore, primesc multă atenţie de la partener.       

Leu
Pentru nativii din Leu este o săptămână favorabilă dezvoltării unor relaţii de parteneriat cu persoane din afara ţării. Nu se ştie când va fi momentul să îşi dorească mai mult de la un loc de muncă şi atunci vor fi nevoiţi să apeleze la cunoştinţe de încredere. Mai puţin bine este aspectat domeniul financiar, care a avut de suferit în urma petrecerilor repetate, în care au cam cheltuit fără limite. Partenerul de viaţă aşteaptă mai multă atenţie.

Fecioară
Deşi impresia generală despre Fecioare este aceea că sunt foarte raţionale, în săptămâna care urmează se vor lăsa conduse de primul impuls. Acest lucru se datorează faptului că fie se îndrăgostesc până peste urechi, fie se pregătesc pentru un eveniment deosebit şi pe ultima sută de metri devin foarte agitate şi nu îşi mai dau aceeaşi silinţă la lucru. Financiar, stau foarte bine.     

Balanţă
Balanţele sunt renumite pentru diplomaţia şi tactul lor. Cu toate acestea, în săptămâna care urmează se pot aştepta la mari probleme la serviciu. Se pare că nici o replică spirituală nu le mai poate salva de critica şefilor, care se declară total nemulţumiţi de prestaţia acestora la locul de muncă. Nu trebuie sub nici o formă să mai lase problemele personale să le afecteze munca.

Scorpion
Naturi suspicioase şi uşor dramatice, Scorpionii au nevoie în această săptămână mai mult decât oricând de recunoaşterea şi aprecierea celor din jur, deoarece acum sunt foarte predispuşi la depresii. Faptul că prietenii, şefii şi în general persoanele cu o anumită autoritate le arăta respect şi apreciere îi va face să depăşească mult mai uşor această perioadă. Persoana iubită le stă încă alături, oricât de dificili şi de irascibili ar fi.  

Săgetător
Pentru Săgetători se preconizează o săptămână plină de evenimente pozitive, mai ales în plan sentimental. Partenerul de viaţă le pregăteşte o surpriză. Este posibil să primească un cadou pe care l-au aşteptat cu înflăcărare, este, de asemenea, posibil să câştige la loto sau să reuşească să îşi schimbe locul de muncă. O atenţie deosebită ar trebui să o acorde familiei, de care s-au cam îndepărtat în ultima perioadă, dar care i-a susţinut şi i-a ajutat în numeroase împrejurări.

Capricorn
Tot ce şi-au propus au reuşit, iar săptămâna care urmează va fi pentru Capricorni o încununare a efortului depus. Deşi sunt nevoiţi să facă o serie de drumuri atât în ţară, cât şi în străinătate, acestea nu le vor aduce decât beneficii. Din punct de vedere financiar, este o perioadă propice investiţiilor şi este bine să discute cu o persoană de încredere înainte de a acţiona.

Vărsător
O săptămână mai bună decât cea precedentă pentru nativii din Vărsător. Descurcăreţi din fire, nu vor întâmpina dificultăţi deosebite în rezolvarea problemelor financiare. Acestea nici nu sunt atât de mari pe cât par, este vorba doar de stresul acumulat în urma lor. Este posibilă amânarea unei ieşiri din ţară pe motive de sănătate, nu este însă nevoie să se preocupe prea tare.   

Peşti
Un început de săptămână promiţător pentru Peşti, cu noi provocări în domeniul carierei, care stagna de ceva vreme. Toate planurile şi proiectele vor fi finalizate în timp util. Astrele sunt favorabile şi călătoriilor în interes de afaceri, deşi ar fi de lucru şi la birou. Pentru Peştii celibatari, perioada de tuşă a luat sfârşit. În calea lor îşi va face apariţia o persoană interesantă, însă nu este cazul să se ambaleze la maximum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS