16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec
N-ar fi exclus să vă treziţi cu tot felul de reproşuri. În această zi nu vă veţi bucura de vitalitatea obişnuită. Veţi obosi mai repede şi veţi simţi nevoia de mai multă odihnă. Totuşi, dacă nu vă veţi suprasolicita, veţi depăşi cu bine această perioadă. Evitaţi să vă implicaţi în prea multe activităţi, pentru că nu le veţi putea finaliza pe toate. Încercaţi să vă sprijiniţi pe ajutorul colegilor de serviciu şi astfel nu vă veţi dezamăgi şefii.

Taur
La serviciu sunteţi suprasolicitat şi de aceea vă rămâne mai puţin timp de petrecut cu familia. În ceea ce priveşte serviciul, se poate spune că nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Veţi avea de făcut faţă unor situaţii stresante, care nu se vor rezolva nici repede şi nici uşor. Din fericire, rudele apropiate vă vor da o mână de ajutor. Nu vă aşteptaţi la rezultate imediate ale eforturilor făcute în această zi.  

Gemeni
În ciuda agitaţiei de care daţi dovadă, starea dumneavoastră generală va fi destul de bună. O problemă cu care vă confruntaţi de mai mult timp şi-ar putea găsi rezolvarea. Surplusul de energie de care dispuneţi aţi putea să-l îndreptaţi spre activităţi practice. Prudenţa este necesară în această perioadă. Nu încercaţi să rezolvaţi nemulţumirile existente în familie pentru că riscaţi să provocaţi discuţii aprinse.
 
Rac
Relaţia cu colegii va evolua mulţumitor, în ciuda unor mici neînţelegeri. Atmosfera la serviciu va fi plăcută şi aceasta vă va stimula să găsiţi noi soluţii pentru chestiunile mai delicate cu care vă confruntaţi. O lucrare începută de mai mult timp ar putea fi încheiată cu succes. Puteţi avea mai multă încredere în sfaturile colegilor. Cineva din familie vă pregăteşte o surpriză de care vă veţi bucura împreună.       

Leu
Colaborarea cu colegii evoluează excelent, ceea ce vă va permite să realizaţi chiar mai multe decât v-aţi propus. Activităţile în care vă veţi implica vă vor aduce satisfacţii atât în plan profesional, cât şi în cel financiar. Finalizările vă pot aduce satisfacţii. Activităţile sociale vă avantajează, căci vă permit să vă faceţi remarcat de o persoană cu funcţie. Gândiţi-vă bine dacă doriţi să faceţi schimbări în plan profesional.

Fecioară
Autoritatea dumneavoastră ar putea să-şi extindă aria de acţiune, ceea ce va fi chiar pe placul tuturor, dar asta v-ar putea aduce neînţelegeri cu prietenii. Veţi avea de făcut o mulţime de treburi mărunte, care vă plictisesc, dar nu veţi avea cui să le pasaţi. Sfaturile colegilor, chiar dacă sunt binevoitoare, nu sunt inspirate, aşa că nu vă grăbiţi să le puneţi în practică. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice doar de dragul schimbării.

Balanţă
Aţi putea face planuri pentru a pleca într-o călătorie care vă va da ocazia să vă îmbunătăţiţi relaţia cu fiinţa iubită. Sentimentele dumneavoastră vor fi mai puternice şi acest lucru nu va trece neobservat. La slujbă sunt multe de făcut, iar comoditatea vă împiedică să terminaţi totul în timp util. Cineva vă bârfeşte, dar nu va reuşi să vă facă nici un rău. Şansa este de partea dumneavoastră pe toate planurile, aşa că nu aveţi nici un motiv de îngrijorare.

Scorpion
La slujbă aţi dori să faceţi ceva mai deosebit; vi se vor da o mulţime de sarcini cărora nu vă va fi uşor să le faceţi faţă. Chiar dacă nu duceţi lipsă de energie, nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. O zi de regim vă va ajuta să vă simţiţi mai bine. În familie sunt unele probleme care nu se vor putea rezolva decât dând dovadă de calm şi înţelegere.       

Săgetător
În discuţiile cu superiorii ierarhici aţi face bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, deoarece nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Doriţi să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, dar ar fi bine să nu exageraţi. În compania unei persoane dragi aţi putea încerca o ieşire în afara localităţii sau practicarea unui sport în aer liber. Trebuie să ieşiţi din lentoarea care v-a cuprins în ultima perioadă.
 
Capricorn
La serviciu nu prea veţi avea timp să vă plictisiţi, căci se vor ivi o mulţime de lucrări, la care trebuie să răspundeţi prezent. Pe cât posibil, încercaţi să daţi dovadă de ceva mai multă răbdare în relaţia cu colegii şi, mai ales, cu partenerii de afaceri. Financiar, aţi putea avea o realizare, o primă sau chiar o mărire de salariu. Există posibilitatea de a demara o activitate pe termen lung, dar pentru a avea succes va trebui să fiţi perseverent.   

Vărsător
Veţi munci destul de mult şi vă va deranja faptul că şefii nu par să vă observe meritele. Relaţia cu colegii este bună şi faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni deosebite. Activităţile intelectuale vă favorizează. Relaţia cu partenerul de viaţă este în continuare tensionată. Ar fi bine să evitaţi călătoriile deoarece în acest context aţi putea avea o problemă de sănătate.

Peşti
Veţi avea parte de o mulţime de evenimente, care vor face ca ziua să treacă precum clipa. Veţi avea mult de furcă pentru a pune la punct chestiuni financiare, dar veţi primi şi un sprijin consistent. Un succes în plan profesional ar putea aduce cu sine şi o îmbunătăţire a situaţiei financiare. Unul dintre părinţi ar putea avea o problemă de sănătate; fiţi pe fază, pentru că s-ar putea agrava dacă nu este tratată cu atenţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS