10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Sunteţi mereu dispus să-i ajutaţi pe cei la care ţineţi. De data asta veţi fi cel care are nevoie de ajutor şi vă îngrijoraţi că nimeni nu vă va fi alături. Nu ar trebui să vă temeţi să apelaţi la prieteni. În dimineaţa acestei zile veţi gestiona banii de care aveţi nevoie pentru începerea unei noi afaceri. Nu ezitaţi să vă implicaţi într-un parteneriat cu un prieten care are experienţă! Preocupat de aspectele materiale ale vieţii, s-ar putea să neglijaţi viaţa amoroasă.

Taur
O ceartă cu persoana iubită vă va întrista atât de tare, încât chiar vă gândiţi să puneţi capăt relaţiei. Nu ar fi cazul să luaţi decizii pripite. Dacă e nevoie, luaţi-vă un timp de gândire. Peste câteva zile sigur veţi gândi mai clar. Luaţi în considerare demararea unei afaceri pe cont propriu. Fiţi realist şi aveţi în vedere toate cerinţele unui astfel de proiect. Nu fiţi reticent cu privire la vizitarea rudelor.  

Gemeni
Aveţi un program foarte încărcat. Vă aşteptaţi să plecaţi într-o călătorie importantă în curând. Vă sfătuim să arătaţi mai multă apreciere pentru eforturile partenerului de cuplu. În cazul în care vă gândiţi să plecaţi la drum, fie în interes personal, fie profesional, să ştiţi că astrele sunt de partea dumneavoastră şi aveţi toate şansele să aveţi parte de o călătorie productivă.
 
Rac
Ar putea fi o zi foarte importantă în viaţa sentimentală. Fie vă veţi îndrăgosti, fie relaţia cu persoana iubită va intra într-o nouă etapă. Vă sfătuim să fiţi calm şi să nu vă faceţi griji pentru bani. Rudele sunt gata să vă ofere sprijinul lor la nevoie. Nu lăsaţi sarcinile de lucru să se acumuleze. V-aţi ocupat mai mult de tot ceea ce ţine de treburi gospodăreşti. Cei din jur au fost chiar surprinşi. Cu toţii sunt curioşi cât va dura această pasiune.     

Leu
Este un moment bun pentru a începe o nouă afacere sau să luaţi în considerare investiţiile pe termen lung. În această dimineaţă, sunteţi într-o formă foarte bună şi entuziasmat, spre satisfacţia partenerului de cuplu. Relaţiile cu prietenii sunt excelente. Oamenii vor aprecia eforturile dumneavoastră, dar vă sfătuim să aveţi răbdare şi să aşteptaţi pentru ca rezultatele muncii dumneavoastră să apară.

Fecioară
O sumă de bani pe care o aşteptaţi vă va sosi cu o întârziere care vă deranjează. Deşi nu mizaţi pe suma respectivă, vă simţiţi îndreptăţit să o primiţi. Mai bine mai târziu decât niciodată! Un vechi prieten vă va propune să i vă alăturaţi într-un parteneriat. Merită să încercaţi, dar trebuie să fiţi precaut. După-amiază veţi fi invitat la o petrecere. Vă sfătuim să aveţi grijă şi să evitaţi consumul de alimente în exces.  

Balanţă
Ziua de astăzi se anunţă plină de surprize; în special pe plan sentimental. O persoană din anturaj, pe care o cunoaşteţi de mult timp, se decide să-și declare sentimentele faţă de dumneavoastră. Sunteţi într-o formă foarte bună şi vi se recomandă să profitaţi de acest moment favorabil. Este o zi bună pentru afaceri şi călătorii. Veţi avea posibilitatea de a obţine fonduri suplimentare de la un loc de muncă secundar.

Scorpion
Astăzi va fi o zi plină de evenimente – unele pregătite de ceva timp şi unele neaşteptate. Din fericire, toate se vor desfăşura cum nu se poate mai bine. Cu partea financiară veţi sta mai prost, însă vă veţi consola cu gândul că e o stare trecătoare. Intuiţia vă ajută să profitaţi de o oportunitate şi să iniţiaţi o nouă afacere care va avea ca rezultat, în cele din urmă, un buget îmbunătăţit. Luaţi în considerare sfatul partenerului de cuplu.      

Săgetător
Sunteţi hotărât să începeţi o nouă etapă în viaţa dumneavoastră. Aveţi şanse mari pentru a reuşi într-o afacere pe cont propriu. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie nevoii de odihnă. Intuiţia vă va fi de ajutor. Veţi reuşi să vă impuneţi punctul de vedere, aşa cum o faceţi de obicei. Cei din anturaj vă apreciază pentru consecvenţa de care daţi dovadă de fiecare dată când este nevoie.
 
Capricorn
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi bine să vă menajaţi. O activitate pe care aţi început-o de mai mult timp ar putea fi încheiată datorită sprijinului unui prieten. După-amiază aflaţi că trebuie să primiţi o sumă importantă de bani, probabil o moştenire. Luaţi în considerare şi aşteptările persoanei iubite, care îşi pune speranţele în dumneavoastră pentru rezolvarea unor chestiuni financiare.   

Vărsător
Vă gândiţi să soluţionaţi o parte dintre problemele cu care v-aţi tot confruntat în ultima perioadă. Stabiliţi-vă totuşi o listă de priorităţi. Nu le puteţi face pe toate în acelaşi timp. Este o zi favorabilă în toate privinţele şi aveţi şanse mari de a rezolva probleme importante. Vă gândiţi să vă cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de proprietate. Ascultaţi sfatul unei persoane mai în vârstă.

Peşti
Nici nu v-aţi întors bine la muncă şi deja nu vă mai vedeţi capul de treburi. Deşi toate erau în regulă, acum aveţi atât de multe de rezolvat, încât începeţi să credeţi că sunteţi  sabotat. Aveţi posibilitatea de a câştiga o sumă de bani semnificativă dacă veţi adera la un parteneriat de afaceri. Oamenii vă vor aprecia abilităţile şi vă vor cere ajutor în probleme delicate. Evitaţi să vă implicaţi în acţiuni în afara legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS