10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
După o perioadă de sacrificii şi eforturi este timpul ca dumneavoastră şi partenerul să vă bucuraţi în sfârşit, pentru că visele se vor realiza. Veţi petrece seara într-o atmosferă romantică şi veţi sărbători succesul, după o zi plină de surprize şi bucurii. Dimineaţa sunteţi hotărât să finalizaţi o importantă activitate casnică. Un bărbat mai în vârstă vă va ajuta financiar, dar va încerca să-şi impună propriul punct de vedere.

Taur
Încercaţi să oferiţi sprijinul unei persoane care are nevoie de dumneavoastră. Făcând o faptă bună pentru cineva care are probleme, vă veţi simţi mult mai bine şi mai împăcat cu dumneavoastră. Ziua de astăzi se rezumă la ceea ce puteţi face pentru ceilalţi. Aveţi succes în cadrul întâlnirilor de afaceri. Relaţiile cu prietenii şi familia sunt favorizate. Este posibil să vă întâlniţi cu o cunoştinţă pe care nu aţi văzut-o de mult timp.   

Gemeni
Sunteți cam obosit şi nu aveţi chef să stabiliţi un program împreună cu partenerul de cuplu. Încercaţi să fiţi sincer cu persoana de lângă dumneavoastră şi nu vă prefaceţi că totul este în ordine. Indicat ar fi să-i spuneţi că nu aveţi o dispoziţie prea bună şi aceasta vă va înţelege cu siguranţă. Este posibil să aveţi mici neînţelegeri cu o rudă. Le puteţi elimina uşor cu amabilitate.  
 
Rac
S-ar putea să aveţi de-a face cu o persoană foarte lăudăroasă şi vă veţi amuza pe seama lucrurilor. Sunteţi puţin confuz din cauza unor probleme sentimentale. Nu încercaţi să rezolvaţi toate problemele singur. Acceptaţi sprijinul persoanelor apropiate. Veţi reuşi să preveniţi o ceartă în familie păstrându-vă calmul şi acţionând cu înţelepciune. O persoană pare să nu aibă deloc simţul realităţii şi va fi chiar ridicolă.  

Leu
Atât dumneavoastră, cât şi partenerul de cuplu veţi avea o zi destul de plină şi obositoare, dar, cu toate acestea, spre seară veţi avea chef să ieşiţi puţin din casă şi să vă relaxaţi făcând o plimbare romantică sau luând cina într-un local deosebit. Începeţi activităţi noi, mai ales pe plan social. Astăzi puteţi conta pe sprijinul prietenilor şi al partenerului de cuplu. Dacă aveţi de luat decizii importante, țineți cont de sfatul unei persoane cu experienţă.

Fecioară
Astăzi veţi fi înconjurat de tot felul de probleme, dar nu ale dumneavoastră, ci ale celor din jur. Încercați să evitaţi orice fel de conflict şi să nu vă amestecaţi în treburile celorlalţi, chiar dacă simţiţi nevoia să interveniţi şi să daţi o mână de ajutor. Cel mai bine este să staţi departe de aceste situaţii complicate. Vă confruntaţi cu o dilemă sentimentală şi trebuie să luaţi o decizie.    

Balanţă
Astăzi veţi avea ocazia să vă schimbaţi modul de gândire, să priviţi lucrurile şi din altă perspectivă şi să vă lărgiţi orizonturile. S-ar putea să vă simţiţi marginalizat de cei din jur, dar nu vă faceţi griji. Este posibil ca ei să fie invidioşi pe dumneavoastră şi de aceea să nu vă bage în seamă. Este o zi favorabilă pentru viaţa sentimentală şi socială. Pe de altă parte, vă sfătuim să fiţi prudent la locul de muncă şi în afaceri.

Scorpion
Astăzi veţi fi dispus să faceţi unele compromisuri doar pentru a fi pe placul partenerului de cuplu. Dovezile de afecţiune vor fi evidente, dar ar fi bine să nu îl răsfăţaţi atât de mult şi să îi daţi de înţeles că nu veţi proceda mereu în acest fel. Este o zi cu multe satisfacţii pe plan financiar şi social. După-amiază sunteţi nevoit să plecaţi într-o scurtă călătorie în interes de familie. Verificaţi cu atenţie documentele şi bagajele!

Săgetător
Cineva vă va spune un lucru şocant, care vă va lăsa fără cuvinte. Ceea ce veţi afla s-ar putea să fie neobişnuit, dar adevărat. Cu toate acestea, pe măsură ce va trece timpul, vă veţi da seama că vestea pe care aţi primit-o nu este chiar atât de rea. Este o perioadă favorabilă în toate privinţele şi va continua să fie aşa pentru alte câteva zile. Aveţi posibilitatea de a obţine beneficii materiale semnificative, dar nu fără efort.

Capricorn
Sunteţi plin de energie şi aveţi idei valoroase. Puteţi reuşi pe plan social şi intelectual. Parteneriatele decurg foarte bine şi este un moment bun pentru a încheia acorduri şi pentru a semna documente. Acordaţi mai multă atenţie membrilor mai în vârstă ai familiei. Dacă nu vă concentraţi, s-ar putea să fiţi puţin cam superficial şi să nu rezolvaţi treburile pe care le aveţi de făcut. Aveţi tendinţa să lăsaţi lucrurile neterminate.

Vărsător
Astăzi veţi avea foarte multe idei legate de planurile de viitor şi veţi fi nerăbdător să i le comunicaţi partenerului de cuplu. Acesta va fi copleşit de numeroasele propuneri pe care i le veţi prezenta cu atâta vervă şi va trebui să îi acordaţi puţin timp de gândire. Evenimente neprevăzute pot apărea astăzi, prin urmare, nu vă programaţi nimic important. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri şi călătoriile lungi.

Peşti
Astăzi s-ar putea să aveţi dificultăţi de comunicare cu o persoană foarte apropiată sau cu un prieten bun. Uneori, deşi vă cunoaşteţi foarte bine, vă este greu să vă înţelegeţi unul pe celălalt. Este posibil ca unul dintre dumneavoastră să facă nişte presupuneri greşite şi să dea naştere unor confuzii. Aveţi succes în toate activităţile domestice şi vă bucuraţi de sprijinul familiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS