14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIubiri ca-n filme la Hollywood

Iubiri ca-n filme la Hollywood

Versurile unui cântec spun că „trebuie să îl iubeşti pe cel pe care îl ai aproape“ şi se pare că multe dintre vedetele de la Hollywood aveau în minte aceste cuvinte atunci când se îndreptau spre platourile de filmare

Apropierea fizică şi timpul petrecut alături de partenerul de filmare par să fie cele mai bune ingrediente ale poveştilor de dragoste care au luat naştere între vedetele din showbizul american. Deşi, de cele mai multe ori, aceste pasiuni se consumă repede şi sunt trecătoare, unele iubiri născute pe platourile de filmare au reuşit să reziste, în ciuda tuturor dificultăţilor. Unul dintre cuplurile formate relativ recent care încearcă să se încadreze în această galerie este cel format din actorii Leighton Meester şi Garrett Hedlund. Cei doi s-au găsit unul pe celălalt în timpul filmărilor la drama western „Country Strong“, iar de atunci par a fi de nedespărţit, în ciuda faptului că amândoi au încercat să nege relaţia lor, probabil din motive ce ţin mai degrabă de discreţie decât de lipsa iubirii. Vă prezentăm în continuare alte câteva cupluri din „era modernă“ de la Hollywood, care trăiesc poveşti de iubire chiar şi după ce camera de filmat s-a oprit.

Iubiri adevărate la Hollywood

Poate cea mai cunoscută relaţie începută pe platourile de filmare este cea formată din Angelina Jolie şi Brad Pitt. Mulţi spun despre „Brangelina“ că este cel mai frumos, mai îndrăgostit, dar şi cel mai scandalos cuplu de la Hollywood. După cum bine se ştie, Brad Pitt şi-a părăsit soţia, pe Jennifer Aniston, la scurt timp după ce a terminat filmările la pelicula de acţiune „Dl şi dna Smith“, în care a avut-o drept parteneră pe frumoasa Angelina Jolie. Acum, după aproape şapte ani şi şase copii, cei doi sunt încă împreună şi se iubesc la fel ca la început.
Kristen Stewart şi Robert Pattinson sunt alţi doi actori care s-au „combinat“ pe platourile de filmare. Parteneri pe marele ecran în seria „Amurg“, cei doi se iubesc şi în viaţa reală. Relaţia lor a început înainte de încheierea celei de-a doua pelicule din serie, respectiv „Lună Nouă“. Kristen a decis să se despartă de iubitul ei de atunci, Michael Angarano, şi să îşi încerce norocul alături de britanicul Pattinson. Iar restul este istorie. Cuplul este cât se poate de solid – în saga „Amurg“ cei doi chiar se căsătoresc, deci întrebarea de pe buzele tuturor este când se va întâmpla fericitul eveniment şi în viaţa reală.

Căsnicii începute la filmări

Slavă domnului că relaţia dintre actorii Claire Danes şi Hugh Dancy nu imită lucruri întâmplate în artă, mai precis în cea de-a şaptea artă. Cei doi s-au cunoscut în 2006, pe platourile de filmare ale dramei „Evening“ şi, deşi pelicula are un sfârşit tragic, iubirea lor din viaţa reală a avut un sfârşit fericit: s-au căsătorit în 2009, iar lucrurile între ei merg de minune.
Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au cunoscut şi ei la filmări. Au jucat împreună în pelicula de acţiune „Daredevil“ (2004), s-au plăcut, s-au iubit şi s-au căsătorit. Cuplul se ţine destul de departe de ochii indiscreţi ai paparazzilor şi cei doi au preferat să trăiască sub semnul discreţiei, mai ales după naşterea celor două fiice, Violet şi Seraphina. Un moment mai „sclipitor“ al relaţiei lor a fost cererea în căsătorie: Ben a cerut-o pe Jennifer de soţie, oferindu-i un inel cu diamant de 4,5 carate.
Un alt cuplu care a început povestea de iubire pe platourile de filmare este cel format din Anna Paquin şi Stephen Moyer. Ei sunt protagoniştii serialului cu şi despre vampiri „True Blood“ şi s-au îndrăgostit în 2007, pe când filmau episodul-pilot. În 2010, Anna şi Stephen s-au căsătorit şi se declară mai fericiţi ca niciodată.

S-au iubit, dar s-au despărţit

Rennee Zellweger şi Bradley Cooper s-au împrietenit în 2006, când au jucat împreună în thrillerul „Cazul 39“. Au rămas foarte apropiaţi până în 2009, când amiciţia lor s-a transformat în iubire pasională. Dragostea lor nu a rezistat însă şi, deşi au fost împreună aproape doi ani, ei au decis să se despartă şi să îşi continue viaţa separat.
Povestea de dragoste dintre Sienna Miller şi Jude Law este tumultoasă, dar nu are cel mai fericit final. Cei doi actori s-au logodit în 2004, aproape imediat după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru pelicula „Alfie“, dar s-au despărţit după ce Jude Law a recunoscut că a avut o aventură cu bona copiilor săi. După cinci ani, Sienna l-a iertat şi cei doi s-au „combinat“ din nou, având o relaţie cu multe suişuri şi coborâşuri. Idila lor s-a încheiat însă definitiv la începutul lui 2011, când fiecare a luat-o de la capăt cu altcineva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS