Acasă Magazin Cindy Crawford, o soţie pasională

Cindy Crawford, o soţie pasională

-

Deşi sunt căsătoriţi de 13 ani, celebrul supermodel Cindy Crawford şi soţul ei, Rande Gerber, se iubesc ca în prima zi. Potrivit contactmusic.com, secretul fericirii lor îl constitue escapadele amoroase, departe de cei doi copii ai lor, Presley şi Kaia. Cindy a mărturisit că, ori de câte ori are ocazia, se refugiază împreună cu soţul său în casa de oaspeţi de pe plajă pentru a avea parte de momente fierbinţi.  „Nu este plănuit. Da, avem o casă de oaspeţi pe plajă. Este ca o escapadă fără să fim prinşi. Uneori nici nu ne mai batem capul cu lumânări. Trebuie doar să o faci! Eşti în criză de timp“, a declarat supermodelul. Deşi crede că sexul e foarte important într-o relaţie, Cindy este de părere că trebuie să lucrezi la toate aspectele unei relaţii. „Când ceva nu merge cum trebuie, discut despre asta. Filosofia lui Rande este: dacă totul este bine, de ce să discutăm despre asta, şi dacă este rău, la fel, de ce ar trebui să vorbim despre asta? Este atât de uşor să vrei ca lucrurile să fie mereu vesele, dar fericirea nu ar trebui să fie ţinta“, a declarat modelul.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.