3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Veţi avea parte de câştiguri suplimentare, ce vă vor ajuta să vă menţineţi echilibrul financiar. Va trebui să depuneţi un efort susţinut dacă doriţi ca rezultatele să vă satisfacă pe deplin. Activităţile comerciale vă avantajează, cu condiţia să nu vă cramponaţi de soluţii clasice. Aveţi şanse să cunoaşteţi o persoană care vă va susţine o bună parte din proiectele în care sunteţi implicat.

Taur
Una dintre problemele cu care v-aţi confruntat până acum pare a-şi găsi rezolvarea. Conjunctura vă favorizează, dându-vă posibilitatea de a vă implica în colaborări rentabile. Comunicarea cu cei din jur decurge foarte armonios, ceea ce vă permite să aflaţi informaţii dintre cele mai diverse şi dintre cele mai utile. Cineva din familie vă va aduce o veste care vă va bucura. Trebuie să aveţi încredere în apropiaţi şi toate problemele se vor rezolva.   

Gemeni
O rudă vă va da nişte informaţii pe care ar trebui să le verificaţi înainte de a le folosi. Oricum, sunteţi cam împrăştiat şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Sănătatea v-ar putea crea unele probleme: vă puteţi confrunta cu migrene sau stări febrile. La serviciu va fi foarte multă forfotă, dar acest lucru nu vă va afecta câtuşi de puţin, deoarece veţi fi cu gândurile în altă parte.
 
Rac
Nu este exclus ca să apară un obstacol neaşteptat în calea finalizării unuia din proiectele dumneavoastră, dar nu trebuie să vă impacientaţi pentru că se va găsi cineva să vă dea o mână de ajutor. În ceea ce priveşte relaţia cu fiinţa iubită, încercaţi pe cât posibil să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine. N-ar fi exclus ca pe acasă să se deterioreze câte ceva, dar nu trebuie să vă supăraţi prea tare.

Leu
Ar fi bine să profitaţi de această zi mai lejeră şi să vă păstraţi mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. Este posibil să câştigaţi o sumă de bani din colaborări, ceea ce vă va ajuta să faceţi faţă cheltuielilor. Din punct de vedere mental, funcţionaţi excelent; aţi putea lua decizii în chestiuni complicate sau v-aţi putea implica în activităţi intelectuale. Sunteţi sprijinit în toate proiectele de cineva din familie.

Fecioară
Este posibil să aveţi parte de un câştig ce vă va permite să vă echilibraţi pentru un timp situaţia financiară. În cazul în care vă doriţi să vă cumpăraţi un obiect de lux, ocaziile nu se vor lăsa aşteptate. Călătoriile sunt avantajoase. Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale sau aţi putea lua decizii în probleme delicate. Spre seară veţi avea parte de o întâlnire reușită.  

Balanţă
În această perioadă va trebui să faceţi unele compromisuri, ceea ce nu vă surâde, dar altfel nu se va putea. Din fericire, comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine şi acest lucru vă va ajuta în discuţiile pe care le veţi avea. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă; cel mai bine ar fi să amânaţi luarea unei decizii. Aţi greşit major faţă de cineva din familie şi va trebui să recunoaşteţi public acest lucru.    

Scorpion
În cazul în care doriţi să vă îmbunătăţiţi confortul în apartament, conjunctura astrală vă favorizează. În relaţia cu superiorii ierarhici vor fi discuţii aprinse şi ar fi de dorit să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi mai ales să fiţi ceva mai conciliant. De pe alte meleaguri veţi primi veşti care vă vor ridica multe semne de întrebare.

Săgetător
Activităţile intelectuale vă vor permite să vă puneţi în valoare capacităţile; în cazul în care veţi avea de dat un examen, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale în care sunteţi implicat. Dacă aveţi de gând să faceţi cumpărături de mai mari dimensiuni, astăzi este ziua cea mai potrivită.

Capricorn
Este o perioadă bună pentru a vă pune în practică proiectele pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp. Unele dintre nemulţumirile legate de chestiunile profesionale vor putea fi rezolvate, ceea ce vă va lua o piatră de pe inimă. Beneficiaţi de suficientă energie pentru a vă putea pune proiectele în practică. La serviciu va fi agitaţie şi aţi putea primi noi sarcini. Singura persoană care vă sprijină este partenerul de cuplu şi veţi petrece clipe minunate împreună.

Vărsător
Se vor ivi unele neînţelegeri cu colaboratorii, dar până la urmă veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun. Traversaţi o perioadă agitată, în care vă confruntaţi cu situaţii de tot felul şi nu aveţi timp nici măcar să respiraţi. De energie nu duceţi lipsă, dar aveţi tendinţa de a o risipi în chestiuni minore, lipsite de importanţă. Relația cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil şi puteţi petrece momente de neuitat împreună.

Peşti
Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale. O bună parte a timpului liber o veţi dedica fiinţei iubite. N-ar fi exclus să faceţi o impresie excelentă unei persoane de sex opus, dar nu este cazul să faceţi schimbări în plan sentimental. Conjunctura astrală este favorabilă pentru realizarea de afaceri rentabile, dar nu trebuie să vă aruncaţi cu capul înainte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS