19.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinFetele de la Amadeus au făcut sarmale, piftie şi cozonaci pentru prima oară

Fetele de la Amadeus au făcut sarmale, piftie şi cozonaci pentru prima oară

Cele patru fete de la Amadeus şi-au testat pentru prima oară, cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, talentul în arta culinară. Cum de Crăciun au petrecut la Andrea Runceanu acasă, fiecare a hotărât să prepare câte o mâncare tradiţională, deşi în anii trecuţi cumpărau mai toate preparatele sau le primeau de la părinţi. „Patricia a făcut piftie, Alexandra cozonac, eu sarmalele şi Cristina salata boeuf. Am luat cina împreună, după ce la prânz ne-am vizitat fiecare părinţii. Ştim să gătim, dar a fost pentru prima oară când ne-am încumetat să facem mâncărurile tradiţionale de Crăciun“, a spus Andreea Runceanu, componenta trupei Amadeus. Sfârşitul anului 2011 a fost la fel de plin cum a fost întregul an pentru trupa Amadeus. Fetele au avut o şedinţă foto cu artista fotograf Christina One, pentru design-ul unui nou site ce va fi lansat la începutul acestui an, iar de Revelion au petrecut alături de fanii din Ploieşti şi Braşov. În luna ianuarie, trupa Amadeus va reprezenta România la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS