18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinSemne că „fostul“ vă vrea înapoi

Semne că „fostul“ vă vrea înapoi

Elementele care fac o relaţie să se creeze şi să se menţină sunt dragostea, grija, afecţiunea, încrederea şi responsabilitatea. Când una dintre aceste legături invizibile se deteriorează, relaţia începe să scârţâie şi ea. Într-o astfel de situaţie, cele două persoane implicate au doar două opţiuni: fie se despart şi încearcă să depăşească acest moment, fie discută serios, rezolvă problema şi îşi continuă relaţia. Oricine se poate afla în această postură şi oricine se poate afla în faţa unei dileme: să abordeze sau nu din nou fostul partener, după despărţire, pentru a mai încerca o dată să facă lucrurile să meargă? Femeile se abţin de la a face acest pas gândindu-se că „fostul“ a trecut peste despărţire şi nu este interesat de împăcare. În schimb, judecata bărbaţilor este „afectată“ de mândrie, iar incertitudinea îi determină să renunţe, cel puţin teoretic, la această opţiune. Există însă unele comportamente care dau de gol sentimentele şi intenţiile unui bărbat şi care pot fi un semnal că aceştia se gândesc, totuşi, la o împăcare.
Unul dintre cele mai des întâlnite semnale este faptul că fostul iubit nu a rupt toate legăturile cu dumneavoastră şi vă contactează din când în când. Dacă un bărbat a uitat o femeie, nu va mai păstra deloc legătura cu ea – poate doar o va suna la un moment dat să îşi recupereze unele lucruri personale. Totuşi, dacă „fostul“ caută pretexte să vă vorbească – vă sună constant pentru a vă împărtăşi noutăţile din viaţa lui sau doar pentru a vă întreba de sănătate – ar trebui să vă gândiţi că poate încă nu a depăşit momentul şi că se gândeşte să încerce să repare lucrurile.

Se dă mare

Dacă fostul iubit nu este interesat de dumneavoastră doar din punct de vedere fizic şi chiar vrea să vă împăcaţi, va fi dispus să facă orice pentru a vă atrage atenţia. Acest lucru înseamnă că este foarte posibil să se laude cu tot felul de aventuri palpitante şi interesante prin care a trecut (care însă nu trebuie neapărat să fie reale) sau, mai grav, se poate implica în activităţi periculoase, de-a dreptul prosteşti. Este unul dintre cele mai evidente comportamente, prin urmare, dacă şi dumneavoastră sunteţi tentată de o împăcare, contactaţi-l pentru a-i da de ştire.
Se mai poate întâmpla să constataţi cu surprindere că fostul dumneavoastră partener şi-a descoperit brusc latura creativă şi artistică. Există destule cazuri în istorie când bărbaţi cu inima frântă au creat adevărate capodopere artistice inspirate din această experienţă încât situaţia să vă pună pe gânduri. În plus, nu ar trebui să subestimaţi talentele artistice ale fostului partener doar pentru că au ieşit la iveală în urma despărţirii, mai ales dacă se dovedeşte că, într-adevăr, latura sa creativă este cu adevărat inspirată. În definitiv, un suflet de artist nu apare doar „la comandă“.

Petrece timp cu familia dumneavoastră

Multe despărţiri se produc, printre altele, şi pentru că prietenii sau chiar rudele „ei“ nu sunt pe placul „lui“. Fostul partener, altădată arogant, egoist şi niciodată dispus să socializeze cu amicii sau rudele dumneavoastră, să îşi fi schimbat complet comportamentul? Acesta este un semn foarte clar că depune eforturi pentru a vă recâştiga. Gândiţi-vă: un bărbat care nu mai vrea să aibă de-a face cu o femeie îşi petrece timpul alături de oameni noi, însă unul care o vrea înapoi va face tot posibilul pentru a se învârti în aceleaşi cercuri ca ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS