6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Începutul săptămânii este marcat de activarea zonei muncii şi a sănătăţii. La serviciu este posibilă începerea unor activităţi noi, alături de oameni deosebiţi. Relaţiile colegiale vor fi excelente, însă există o doză de necunoscut ce vă poate crea neplăceri. S-ar putea să fiţi nevoit să plătiţi datorii sau să acordaţi împrumuturi. Energia vitală va fluctua şi la fel şi stările dumneavoastră de spirit.

Taur
În această săptămână, la cote înalte sunt distracţiile, aventurile şi relațiile cu cei apropiaţi. Dacă aveţi un partener stabil sau copii, se pot ivi surprize plăcute din partea acestora. Tentaţia de a lua lucrurile prea uşor sau de a exagera cu petrecerile vă poate crea neplăceri. Fiţi prudent, ascultaţi cu atenţie doleanţele celorlalţi şi evitaţi luarea deciziilor de moment. Este un moment bun pentru a vă orienta către un hobby ce se poate transforma într-o adevărată carieră.  

Gemeni
În prima parte a săptămânii, casa şi tot ce ţine de ea sunt subiectele principale. Se poate pune problema schimbării locuinţei sau achiziţionării unui teren. Nostalgia copilăriei vă va cuprinde pe neaşteptate, oferindu-vă un farmec aparte. Relaţiile cu membrii familiei sunt excelente. Pe de altă parte, există persoane în anturajul dumneavoastră, în special la serviciu, care vă poartă sâmbetele.

Rac
Sunteţi plin de energie, combativ şi v-aţi dori să mutaţi munţii din loc. Ar fi bine să vă dozaţi eforturile şi să vă orientaţi atenţia doar către treburile personale. Se anunţă succese în călătorii sau, dacă sunteţi implicat în diverse forme de şcolarizare, le puteţi finaliza cu brio. În ceea ce priveşte comunicarea, fiţi prudent şi gândiţi-vă bine înainte să vorbiţi sau să luaţi decizii.   

Leu
Capitolul financiar va marca această săptămână. Sunt posibile cadouri substanţiale, recompense neaşteptate sau îmbunătăţirea condiţiilor la un loc de muncă. Deși în domeniul profesional este nevoie să vă schimbaţi atitudinea, veţi avea satisfacţii şi posibilitatea de a vă dezvolta şi pune în valoare potenţialul. Aveţi grijă şi încercaţi să vă menţineţi statutul social sau să îl îmbunătăţiţi.    

Fecioară
Aveţi multă forţă şi energie şi începeţi o etapă nouă de viaţă. Veţi fi tentat să rupeţi unele relaţii parteneriale sau să vă reconfiguraţi poziția în cadrul unei colaborări. Sunt posibile insomnii, vise şi viziuni premonitorii, care vă vor ajuta să înţelegeţi evenimentele din viaţa dumneavoastră şi să luaţi deciziile corecte. Revin în atenţie situaţii legate de străinătate sau de studii pe termen lung, însă această săptămână poate aduce amânarea unei călătorii programate.  

Balanţă
În prima parte a săptămânii, dorinţa de interiorizare este la cote înalte. Faceţi descoperiri legate de conflictele mocnite din viaţa dumneavoastră, în special în ceea ce priveşte problemele de la serviciu. Încercaţi să fiţi cât mai discret în această perioadă şi să vă detaşaţi de cotidian. Trasaţi-vă noi direcţii de viaţă, abordând totul cu mai mult curaj. La mijlocul săptămânii reveniţi cu forţe noi.   
 
Scorpion
Prietenii sunt tema principală a începutului acestei săptămâni. Unele relaţii se pot încheia definitiv, dar se prefigurează altele noi la orizont, mult mai interesante şi de folos pentru dumneavoastră. Se anunţă întâlniri şi dialoguri cu prietenii şi ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile sau îndemnurile acestora. Pe de altă parte, dovediţi prudenţă şi rezistaţi tentaţiei de a vă ataşa emoţional sau de a privi cu ochii îndrăgostitului persoanele care vă sunt alături.    

Săgetător
Domeniul profesional vă deschide săptămâna, cu imbolduri deosebite de a vă depăşi statutul social prin carieră şi relaţii cu şefii. Începe o etapă nouă, în care veţi primi sprijin de la persoane influente şi veţi fi aproape de posibilitatea de a fi avansat într-o funcţie de răspundere. Imaginea dumneavoastră în ochii celorlalţi va căpăta noi dimensiuni şi toţi vă vor admira pentru rezultatele obţinute. Fiţi mai circumspect faţă de complimentele primite.    

Capricorn
Relaţiile cu străinătatea sunt foarte bine susţinute în această săptămână. Demersurile legate de călătorii peste graniţele ţării se vor putea face mai uşor sau chiar puteţi avea parte de o călătorie surpriză. Pe de altă parte, dorinţa de rafinare sufletească va fi la cote înalte. Relaţiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, iar o rudă apropiată poate avea probleme de sănătate sau de natură socială.

Vărsător
Capitolul financiar vă aduce surprize deosebite în această săptămână. Este vorba despre banii şi bunurile provenite de la alţii: puteţi primi cadouri deosebite, moşteniri sau se rezolvă unele chestiuni ce ţin de relaţiile cu instituţiile financiare. Spre sfârşitul săptămânii se întrezăresc dialoguri aprinse cu şefii. Sunt momente pasagere, dar încercaţi să vă rezolvaţi la timp îndatoririle profesionale.

Peşti
Relaţiile parteneriale, colaborările şi proiectele în comun vor căpăta dimensiuni noi pentru dumneavoastră. Vă puteţi asocia cu oameni interesanţi, alături de care veţi putea realiza tot ceea ce vă propuneţi. Fiţi prudent, discerneţi toate ofertele de colaborare şi luaţi cu atenţie decizii. Pe de altă parte, unele colaborări mai vechi se pot reconfigura sau, dacă aveţi relaţii nesatisfăcătoare, le veţi putea sfârşi foarte uşor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS