16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec
De dimineaţă vă treziţi obosit şi nervos. Încercaţi să vă controlaţi agresivitatea, pentru că riscaţi să declanşaţi un conflict inutil. Ar fi bine să nu mergeţi azi în vizite, chiar dacă partenerul de viaţă insistă. Profitaţi, în schimb, de timpul liber pentru a vă odihni. Faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a vă bucura de o mică vacanţă: simţiţi că o meritaţi pe deplin, pentru că aţi muncit pe brânci şi acum odihna este prima dumneavoastră nevoie.   

Taur
Nu prea reuşiţi să rămâneţi cu capul pe umeri când este vorba despre bani. Trebuie să aveţi mai multă răbdare şi să analizaţi situaţia. În plan sentimental, situaţia este destul de stabilă şi s-ar putea chiar să se pună problema unei nunţi, dacă nu sunteţi deja căsătorit. După-amiază s-ar putea să vă loviţi de o problemă financiară, însă ideal ar fi să nu-i acordaţi prea multă importanţă.

Gemeni
Vă faceţi tot felul de griji în legătură cu situaţia financiară. Dacă mai aveţi puţină răbdare, veţi vedea că lucrurile încep să se îmbunătăţească. Rezistaţi tentaţiilor de moment. În plan amoros, dacă sunteţi singur trebuie să ieşiţi mai mult în lume, ca să vă oferiţi şansa de a întâlni pe cineva. Deplasările sunt recomandate astăzi. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu ridicaţi tonul.  

Rac
Dacă trebuie să rezolvaţi unele treburi de familie, astăzi veţi şti exact ce trebuie făcut. Daţi dovadă de inteligenţă şi de diplomaţie. La serviciu apar câteva şanse frumoase, care vă permit să vă îmbunătăţiţi statutul. Rămâneţi însă prudent, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute. Păstraţi-vă calmul şi odihniţi-vă mai mult. Aveţi mare nevoie de un împrumut astăzi şi până la urmă reuşiţi să faceţi rost de bani.  

Leu
De dimineaţă aveţi dificultăţi de comunicare şi sunteţi neinspirat. S-ar putea să deveniţi agitat şi nervos. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri şi călătoriile. Aveţi de ales între mândrie şi vocea interioară, iar cele două vă împing în direcţii complet diferite. Nu comunicaţi foarte bine şi sunteţi cam arţăgos. Se impune multă atenţie şi cumpătare, pentru a trece mai uşor peste momentele dificile.    

Fecioară
Deciziile pe care le luaţi în plan sentimental trebuie gândite cu grijă. Impulsul de moment este nerecomandat. În plan profesional, se impune luarea unei decizii. Dacă nu o faceţi acum, veţi pierde trenul sau pur şi simplu vă veţi trezi într-o situaţie mai complicată decât cea iniţială. Nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie şi aveţi tendinţa să exageraţi. Vă sfătuim să nu vă susţineţi părerile cu încăpăţânare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu.  

Balanţă
Colaboraţi cu un cerc mai larg de persoane, care îşi aduc contribuţia în funcţie de specialitatea fiecăreia. Faceţi împreună un plan de acţiune şi iniţiaţi nişte discuţii. Astăzi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Încercaţi să vă temperaţi spiritul critic şi fiţi atent pe ce daţi banii. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceţi. Ca să evitaţi o ceartă, mergeţi împreună la cumpărături.   
 
Scorpion
Chiar dacă unele idei vi s-au părut bune, la început, ele nu pot fi aplicate acum. Trebuie să fiţi mai prudent şi mai răbdător la locul de muncă. În plan sentimental sunteţi deosebit de seducător, astfel încât numărul cuceririlor poate dumneavoastră îl mai ştiţi, căci restul au pierdut de mult şirul. Este posibil să primiţi o veste proastă de la o rudă îndepărtată, lucru care vă indispune.     

Săgetător
Aveţi de rezolvat o problemă de familie care implică mai multe cheltuieli. Un prieten vă sare în ajutor, asistându-vă la treburile pe care trebuie să le terminaţi în scurt timp. Ar fi recomandat să nu vă asumaţi nici un risc astăzi, de nici un fel, pentru că sunteţi nervos şi s-ar putea să mizaţi greşit şi neinspirat. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu călătoriţi cu maşina astăzi, pentru că sunteţi predispus la accidente.   

Capricorn
Vă aflaţi într-un moment al vieţii în care vă puneţi întrebarea dacă efortul depus la locul de muncă actual a meritat. Vă faceţi griji pentru viitor şi, în plus, aveţi de-a face cu câteva persoane care nu sunt foarte binevoitoare. Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme pe care le-aţi tot amânat, pentru că aveţi tendinţa să începeţi mai multe treburi deodată. Organizaţi-vă cât mai riguros şi, la nevoie, nu ezitaţi să cereţi ajutor familiei.  

Vărsător
Aveţi atât de mult de lucru încât nu staţi o clipă locului. Vă faceţi planuri pentru viitor şi vă gândiţi foarte serios să vă organizaţi altfel timpul, pentru a nu rămâne în urmă. Este o hotărâre înţeleaptă, care vă va ajuta pe termen lung. Evitaţi călătoriile lungi şi petrecerile: pe fondul oboselii acumulate puteţi deveni irascibil şi nu este exclus să vă luaţi la ceartă.

Peşti
Vă treziţi cam supărat şi toată ziua resimţiţi o uşoară indispoziţie. Dacă se prelungeşte, poate ar fi bine să consultaţi un medic. Este posibil în acelaşi timp ca stresul şi munca intensă din ultima perioadă să vă fi afectat mai mult decât v-aţi fi imaginat. La serviciu, astăzi sunteţi destul de indispus în urma unei discuţii purtate cu şeful dumneavoastră direct. Totuşi, nu este indicat să vă exteriorizaţi nemulţumirea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS