10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Încercaţi să nu vă impuneţi propriile idei în faţa celor dragi, căci veselia şi optimismul dumneavoastră îi încarcă pe aceştia cu energie pozitivă. Dacă vi se pare că viaţa de cuplu a devenit plictisitoare, planificaţi o escapadă. Dacă nu aveţi încă pe nimeni, vă confruntaţi cu o nouă pasiune sau altcineva nou vă oferă experienţe pline de intensitate. Nu vă pripiţi să luaţi decizii astăzi, pentru că vă lipseşte simţul practic.

Taur
Vă bucuraţi de afecţiune din partea persoanelor dragi, ceea ce vă dă putere să treceţi peste unele probleme şi vă răspunde unor aspiraţii profunde. Aveţi posibilitatea să creaţi o atmosferă benefică în jurul dumneavoastră. La locul de muncă este nevoie de mai multă răbdare. S-ar putea să vreţi să lucraţi de unul singur, însă deocamdată acest lucru nu este posibil. Sunteţi visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi probleme importante.

Gemeni
Situaţia financiară se stabilizează. Primiţi nişte bani care vă erau datoraţi, într-o formă sau alta, iar sumele care vă intră în cont nu sunt deloc de ignorat. Viaţa sentimentală este destul de complicată, cu tot felul de discuţii şi probleme. Lăsaţi pentru mai târziu ceea ce nu puteţi schimba deocamdată în plan profesional şi vedeţi ce este de făcut în prezent. Fiţi prudent astăzi şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii.

Rac
Este o zi foarte bună pentru a vă lărgi orizonturile în plan profesional. Profitaţi de ocaziile oferite şi dezvoltaţi-vă în acea direcţie. Aveţi mare grijă la persoanele din jurul dumneavoastră, deoarece se poate să fie vorba despre profitori. Acasă vă ocupaţi cu amenajarea locuinţei şi aveţi discuţii cu cei din familie. Nu este o zi favorabilă examenelor sau întâlnirilor de afaceri.  

Leu
Atmosfera este tensionată în cuplu, din pricina unor probleme de serviciu. Va trebui să vă înfrânaţi pornirile şi să acceptaţi să faceţi compromisuri. Cu toate acestea, în plan profesional apar câteva şanse, de care este bine să profitaţi. Faceţi tot posibilul să nu le rataţi, cultivând relaţiile utile şi folosindu-vă de diplomaţie. Amânaţi astăzi problemele dificile, care necesită o mare putere de concentrare. Sunteţi aiurit şi riscaţi să nu rezolvaţi nimic.  

Fecioară
În plan profesional vi se face o propunere seducătoare, dar care cere o investiţie prea mare sau anumite resurse de care nu dispuneţi acum. Gândiţi-vă foarte bine dacă vreţi să acceptaţi aşa ceva. Se poate ca unele conflicte din trecut să vă trezească acum dorinţa de răzbunare pe câteva persoane din anturaj. În final, însă, tot dumneavoastră veţi fi cel nefericit.  

Balanţă
Sunteţi mulţumit de felul în care merg lucrurile la serviciu. Sunteţi eficient şi observaţi cu atenţie fiecare detaliu. În plus, ştiţi cum să cultivaţi relaţii utile, cu persoane influente. Viaţa sentimentală este însă plină de furtuni, astfel încât nu veţi avea parte astăzi de liniştea pe care o doriţi atât de mult. Idilele începute nu pot fi mai mult decât simple aventuri. Trebuie să luaţi o decizie importantă pe plan sentimental.   
 
Scorpion
Aveţi noroc la bani, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă cheltuiţi acum toate economiile. În plan amoros este bine să acordaţi partenerului libertatea de care are nevoie şi să discutaţi deschis despre lucrurile care vă preocupă. În plan profesional, ştiţi exact ce vreţi şi mergeţi până în pânzele albe pentru a obţine acel lucru. Un prieten vă roagă să îl ajutaţi într-o problemă de afaceri şi e posibil să câştigaţi şi dumneavoastră.   

Săgetător
Trebuie să rezolvaţi cât mai repede unele chestiuni legate de contul bancar. Nu trebuie să mai amânaţi aceste lucruri. Aveţi chiar posibilitate, aşa că faceţi ceva economii. În plan amoros, există o persoană sincer interesată de dumneavoastră. În loc de dubii, ar trebui poate să îi acordaţi şansa de a o cunoaşte mai bine. Sunteţi confuz şi s-ar putea să înţelegeţi greşit sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie.  

Capricorn
Aveţi o viaţă socială deosebit de intensă, deşi acum nu se poate spune că alergaţi după petreceri şi reuniuni. În plan profesional, eforturile vă sunt recompensate. Trataţi lucrurile cu multă luciditate şi acest lucru vă permite să vă stabiliţi scopuri ambiţioase. În plan amoros aveţi parte de satisfacţii mari, care aduc schimbări binevenite. Astăzi vă cam lipseşte simţul practic, deci ar fi bine să nu vă asumaţi noi responsabilităţi.

Vărsător
Trebuie să fiţi atent la problemele pe care le aveţi cu cei din familie. Dacă nu stabiliţi un dialog clar, lucrurile se pot înrăutăţi. Este recomandat să faceţi un efort, cât de mic. În plan profesional este nevoie să vă achitaţi de câteva sarcini ingrate, dar pe care totuşi nu le puteţi ignora. Orice s-ar întâmpla, rămâneţi eficient la serviciu şi acest lucru este deosebit de important. Nu vă asumaţi riscuri: şansa nu este de partea dumneavoastră.

Peşti
Vă miră subiectele de dispută din familie, deşi sunt evidente. Domeniul financiar este protejat astăzi şi e posibil să vă intre în cont o sumă importantă de bani. Va trebui însă să ştiţi cum să aveţi grijă de ei. În viaţa sentimentală exigenţa nu este de bun augur: învăţaţi să vă bucuraţi cu adevărat de ceea ce aveţi. Se pare că nu prea aveţi spor la serviciu, pentru că sunteţi ameţit şi neîndemânatic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS