14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinJennifer Lopez, un jurat de milioane

Jennifer Lopez, un jurat de milioane

După separarea de soţul său, Mark Anthony, diva sud-americană Jennifer Lopez a decis să se concentreze exclusiv pe carieră. Potrivit Yahoo!News, vedeta portoricană a semnat un contract pentru încă un sezon ca jurat al emisiunii American Idol.
După succesul primelor 20 de emisiuni, în care Lopez a fost una dintre componentele juriului care a evaluat peste 1.000 de aspiranţi la celebritate, managerul solistei a reuşit să îi obţină acesteia un contract de aur. Lopez urmează să primească 20 de milioane de dolari, devenind astfel cea mai bine plătită jurată din istoria televiziunii. Deocamdată, cele două părţi nu au bătut palma, însă după negocierile iniţiale se pare că Lopez este dispusă să îşi pună semnătura pe contract.
„Sunt fericită că Jennifer va fi prezentă şi sezonul viitor. Cu ea, fiecare emisiune este mai valoroasă. În sezonul pe care tocmai l-am terminat, am avut audienţe record exact atunci când Jennifer a dat tot ce a fost mai bun. Sunt de neuitat momentele în care a fost însoţită de cei doi copii ai săi şi când a dansat cu fostul său soţ, Mark“, a spus alt jurat al emisiunii, starul rock Steven Tyler. Vedeta va fi însă nevoită să îşi amâne cele două proiecte cinematografice pe care le avea în plan pentru acest an, astfel că fanii o vor putea revedea pe marile ecrane abia la sfârşitul anului viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS