14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Vă preocupă în mod special situaţia materială, dar deocamdată nu este cazul să vă faceţi probleme în această direcţie. Este posibil să obţineţi unele câştiguri din colaborări sau activităţi de parteneriat care vă vor ajuta să vă menţineţi la un nivel rezonabil. La serviciu veţi avea de luat decizii sau de făcut faţă unei activităţi intelectuale. Resursele de care dispuneţi nu vă vor face de râs şi puteţi face investiţii.

Taur
Atmosfera din cămin va fi mai calmă, mai relaxată în această perioadă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor putea fi puse în practică, lucru care vă va îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Farmecul personal vă va da posibilitatea să vă bucuraţi de compania unor persoane de sex opus. Nu vă încredeţi însă în orice zâmbet amabil. Colegii sunt invidioşi pe reuşitele dumneavoastră profesionale.

Gemeni
Aveţi energie suficientă pentru a rezolva tot ce este trecut pe ordinea de zi, dar orice exces nu vă poate face bine. Este posibil să apară unele neînţelegeri în relaţia cu superiorii. Pe cât posibil, evitaţi să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere. Cel puţin deocamdată ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci în scurt timp se va rezolva totul de la sine. Încercaţi să vă faceţi planuri de vacanţă împreună cu partenerul de suflet.   

Rac
Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dumneavoastră. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi indicat să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, care să vă facă plăcere.  

Leu
În plan personal sunt create condiţiile pentru a avea o reuşită. Eforturile pe care le-aţi făcut până acum vor fi apreciate de cei din jur. Situaţia financiară are şanse să se îmbunătăţească datorită unor câştiguri din colaborări sau activităţi de parteneriat. În cazul în care doriţi să faceţi un împrumut, şansa ar putea fi de partea dumneavoastră în această zi. Nu trebuie decât să o folosiţi, iar banii primiţi să-i investiţi în noi proiecte.  

Fecioară
Din punct de vedere sentimental veţi fi cam nemulţumit în această zi, fără un motiv anume. Este posibil, de asemenea, ca planurile dumneavoastră pentru timpul liber să fie date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. De fapt, veţi avea ocazia să vă faceţi remarcat în anturajul apropiat, aşa că nu are de ce să vă pară rău. Este posibil să vi se facă o propunere legată de o investiţie, care vă va aduce câştig.  

Balanţă
Sunteţi cam nemulţumit de felul în care evoluează lucrurile în familie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu este exclus însă ca o rudă apropiată să aibă o problemă mai delicată, care însă se va rezolva din mers, fără a fi nevoie de un efort din partea dumneavoastră. O activitate de divertisment, dar şi prezenţa fiinţei iubite alături v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi. Sunteţi stresat de evenimentele din ultima perioadă.   
 
Scorpion
La serviciu veţi avea parte de o zi obişnuită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la activităţile pe care le aveţi trecute pe ordinea de zi. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Aranjaţi-vă o întâlnire cu persoana iubită şi încercaţi să o convingeţi de stabilitatea sentimentelor dumneavoastră. Totuşi, dacă doriţi să aveţi succes, arătaţi-vă cât mai modest.   

Săgetător
La serviciu veţi afla o veste care vă va pune pe gânduri, dar în scurt timp se va dovedi a fi o alarmă falsă. Activităţile sociale vă vor da ocazia să vă relaxaţi, dar şi să vă puneţi în valoare cunoştinţele. Spre sfârşitul zilei este posibil să aflaţi că una din rudele dumneavoastră are o problemă de sănătate şi vă va cere ajutorul. Nu trebuie să aveţi emoţii, căci problemele se vor rezolva într-un timp scurt, graţie intervenţiei unor prieteni.  

Capricorn
Energia fizică nu este la nivelul cu care eraţi obişnuit, dar aveţi suficientă voinţă încât să puteţi duce la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus. La serviciu veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile, dar vă veţi descurca. În cazul în care vi se propune să demaraţi o activitate nouă, nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat. Perseverenţa este necesară în tot ce faceţi, dar sunteţi un luptător şi veţi reuşi.

Vărsător
Veţi putea avea un câştig sau aţi putea primi un cadou inspirat de la un prieten. La serviciu vă aşteaptă o zi destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţia cu colegii. Chiar dacă nu vă simţiţi în forma dumneavoastră cea mai bună, păstraţi-vă ceva mai mult timp pentru mişcare în aer liber sau la sală. Nu vorbiţi oricui despre proiectele dumneavoastră, pentru că nu toţi cei care vă înconjoară sunt demni de încredere.   

Peşti
Aţi putea rezolva una din problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, ceea ce vă va aduce aprecierea superiorilor ierarhici. Atenţie la relaţia cu copiii, căci se pare că aceştia au nevoie de mai multă îndrumare din partea dumneavoastră. N-ar fi rău să vă dedicaţi ceva mai mult din timpul liber activităţilor recreative în compania familiei. Cheltuielile nu vă vor face probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS