16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Criza financiară va creează probleme destul de mari. Căutaţi soluţii individuale de ieşire din criză şi nu mai aşteptaţi soluţii de la guvernanţi. Singurele forţe de care dispuneţi sunt abilităţile personale şi cheful de muncă. Toți cei din jur vor să vă facă să vă simţiţi bine, aşa că vor pune la punct o mare surpriză pentru dumneavoastră. O să vă simţiţi în centrul atenţiei şi o să faceţi multe lucruri pe care vă doreaţi de ceva timp să le faceţi.

Taur
Sunteţi îngrijoraţi de lipsa banilor şi de perspectivele sumbre ce se profilează. Staţi liniştiţi şi fiţi conştienţi că la potenţialul dumneavoastră veţi găsi soluţii şi vă veţi descurca. Ar cam fi timpul să vă luaţi viaţa în propriile mâini şi să nu mai aşteptaţi nimic. Aveţi timp la dispoziţie şi trebuie să vi-l chibzuiţi pentru toate activităţile. Trebuie să vă organizaţi pentru a reuşi să vă ocupaţi de tot ceea ce aveţi de făcut, înainte de a intra în criză de timp.

Gemeni
Astăzi va trebui să aveţi grijă în cheltuirea banilor. Cu toate acestea, veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit tot ceea ce vă doriţi. O să aveţi parte de vorbe de laudă din partea unei persoane foarte importante din preajma dumneavoastră, iar acest lucru vă va aduce o satisfacţie foarte mare pe plan profesional. Lucrurile merg foarte bine pe plan sentimental.   

Rac
Veţi avea o zi foarte bună din toate punctele de vedere. Prietenii vă vor fi alături şi o să petreceţi cu ei momente frumoase. Atenţia mărită şi inteligenţa vă vor ajuta să ieşiţi cu bine din situaţii ce par foarte complicate. Spre seară primiţi o informaţie legată de o afacere. O să primiţi o veste de la o persoană foarte apropiată, ceea ce vă face să vă simţiţi mai bine. Terminaţi toate proiectele ce vă dădeau bătăi de cap.

Leu
Cineva din apropiere vă comunică o informaţie foarte importantă care vă va ajuta în carieră. Trebuie să fiţi foarte atent să nu luaţi o decizie pe fugă şi să aveţi încredere în forţele proprii. Începeţi noi proiecte şi asta vă face să vă simţiţi mult mai bine la locul de muncă. Viaţa personală evoluează foarte bine şi partenerul de viaţă vă este alături mai mult decât de obicei. O să munciţi pe brânci.  

Fecioară
O să participaţi la o şedinţă foarte importantă şi o să aflaţi şi dumneavoastră în sfârşit în ce direcţie trebuie să vă îndreptaţi. O persoană din anturaj vă va furniza o informaţie foarte valoroasă şi sunteţi dispus să vă folosiţi de ea. Dacă puteţi, mai bine staţi acasă. Iar dacă totuşi ajungeţi la muncă, încercaţi să nu vă implicaţi în lucruri care pot merge bine şi fără dumneavoastră. Gândiţi-vă de două ori înainte să începeţi ceva nou.  

Balanţă
La muncă sunteţi foarte solicitat, însă nu vă puteţi plânge pentru că aţi profitat din plin de ultimele zile şi simţiţi că v-aţi încărcat bateriile. Ba mai mult, chiar aveţi poftă de muncă, însă nu începeţi proiecte noi fără să le analizaţi foarte bine. Riscaţi să vă aglomeraţi şi să nu mai aveţi timp de partenerul de viaţă. Sunteţi plin de energie şi acest lucru vă prinde bine la locul de muncă, dar şi în cămin.  
 
Scorpion
V-aţi dori să faceţi ceva în aer liber, însă nu vă simţiţi foarte bine. Partea bună este că o să aveţi timp mai mult pentru persoana iubită. Nu ar strica să îi faceţi o surpriză şi să îi demonstraţi ce simţiţi pentru ea. Astrele prevăd o zi excelentă pentru dumneavoastră. V-aţi hotărât să duceţi la bun sfârşit numeroase sarcini, care vă dădeau bătăi de cap. În viaţa personală trebuie să aveţi grijă la cei care-şi bagă nasul în relaţia dumneavoastră.   

Săgetător
Astrele prevăd o perioadă bună pentru dumneavoastră din punct de vedere profesional. Nu ar strica dacă aţi propune noi proiecte, pentru a demonstra că doriţi să evoluaţi în carieră. Vă simţiţi foarte bine astăzi, aveţi chef să vorbiţi cu cei din jur şi să le spuneţi cât de fericit sunteţi. Aveţi grijă să nu îi deranjaţi pe ceilalţi cu buna dispoziţie. Este posibil să participaţi la o şedinţă foarte importantă pentru cariera dumneavoastră.

Capricorn
Sunteţi corect cu cei din jur şi nu luaţi decizii pripite. Astăzi o să faceţi la fel, când veţi fi pus în faţa unui conflict între rude. O să daţi dovadă de o corectitudine exemplară în tot ceea ce veţi face. De asemenea, o să aveţi parte de o surpriză din partea partenerului de viaţă. După câteva zile pline de agitaţie aveţi şi dumneavoastră, în sfârşit, parte de puţină linişte. Aveţi timp să vă puneţi ordine în idei şi în proiecte.

Vărsător
În jur va fi agitaţie, însă nimic nu va reuşi să vă strice dispoziţia calmă. O să vă simţiţi bine şi veţi privi cu optimism orice situaţie apărută. O să aveţi un program plin, iar energia vă va ajuta să rezolvaţi treburi pe care le tot amânaţi. Cineva se tot amestecă în treburile dumneavoastră şi vă cam încurcă. Important este că sunteţi conştient de răul pe care îl poate face şi îl evitaţi cu eleganţă, fără să îl faceţi să se simtă jignit.   

Peşti
Toate vă vor merge perfect astăzi. Aveţi şi bani pentru a face ceea ce vă doriţi de mult timp, partenerul de viaţă vă va fi alături, iar la locul de muncă veţi primi ceea ce aşteptaţi de mult timp. Vă veţi simţi atât de bine, încât nu veţi lua în seamă nici o provocare. Treceţi printr-o perioadă de confuzie. Simţiţi că aveţi mulţi prieteni, însă în acelaşi timp vă simţiţi singur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS