6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Răspunsurile hipersensibile şi impulsive sunt mai degrabă reacţii tipice, dar destul de greu de stăpânit. Temperamentul dumneavoastră este alimentat de energia competitivă, agresivă şi cea sexuală, poate şi ca urmare a vieţii dezordonate pe care o duceţi. Înainte de a-i trage pe alţii de mânecă, priviţi-vă mai întâi pe voi. Încercaţi să vă puneţi ordine în idei şi abia după aceea acţionaţi într-o direcţie.

Taur
Încercaţi să vă armonizaţi cu acţiunile celor din jur pentru a nu mai intra în conflict atât de tranşant. Vreţi să rămâneţi alături de cei care au fost demni de încrederea dumneavoastră. E posibil să simţiţi nevoia de a mânca multe dulciuri astăzi, mai multe decât în alte zile. Aşa aveţi impresia că puteţi depăşi obstacolele acestei zile.

Gemeni
Este posibil ca astăzi să daţi dovadă de încăpăţânare mai mult decât de obicei, mai ales că sunteţi plin de toane. Nimic nu vă mai place şi ce aţi dezaprobat până acum devine brusc de valoare, spre disperarea familiei, a colegilor şi a prietenilor. Culmea este că sunteţi şi foarte uşor de manipulat şi intraţi în dispute cu oricine. Trebuie să vă echilibraţi starea emoţională, pentru că altfel veţi pierde teren în faţa celor apropiaţi.   

Rac
Este destul de incomod ca voi să fiţi la serviciu, iar cei din familie să stea acasă, dar nu aveţi ce face. Dacă sunteţi în concediu, este posibil să nu vă simţiţi bine departe de casă. Sunteţi capricioşi, mai sensibili decât de obicei, iar irascibilitatea dumneavoastră poate provoca discordie printre prieteni. Aveţi multe lucruri de lămurit cu dumneavoastră înşivă şi apoi cu cei din jur.  

Leu
Relaţiile de familie sunt destul de tensionate. În schimb, sunt favorizate socializarea, prieteniile, precum şi alianţele de susţinere. Încrederea în propriile forţe şi posibilitatea de a realiza lucruri la care vă gândiţi de ceva timp este foarte mare. Aveţi o capacitate de comunicare foarte bună şi rezolvaţi mai uşor toate problemele. Aveţi succes în societate.

Fecioară
Astăzi v-aţi dori să staţi departe de prieteni, de lumina reflectoarelor în cazul că sunteţi persoană publică. Aveţi disponibilităţi sufleteşti schimbătoare, cu stări oscilante, treceţi repede de la calm la nervi şi daţi dovadă de foarte multă încăpăţânare. Este o zi în care nu ar trebui să semnaţi acte şi nici să luaţi vreo decizie importantă. Puteţi rezolva o problemă financiară care vă frământă de multă vreme.  

Balanţă
Revederea unor persoane care au însemnat mult pentru voi la un moment dat vă creează o stare de mulţumire interioară, dar şi de nostalgie. Nevoia de înţelegere, de reiterare, de acceptare a lucrurilor vă transformă într-un romantic incurabil. Este o zi destul de dificilă, în care aveţi multe de rezolvat. Principala problemă s-ar putea să fie de natură financiară, dar vă sfătuim să nu vă faceţi griji.
 
Scorpion
Regăsiţi ceva ce aţi crezut că aţi pierdut iremediabil. Lucruri uitate sau ascunse ies astăzi la suprafaţă. Probleme vechi cu care v-aţi confruntat atât în relaţiile de serviciu, cât şi în cele familiale se repun iar pe tapet şi diferenţele pe care le sesizaţi nu fac decât să vă încrânceneze şi să nu vă lase să acţionaţi normal. Vă sfătuim să nu vă susţineţi opiniile cu încăpăţânare. Ţineţi cont şi de părerile celorlalţi.   

Săgetător
Simţiţi că nu se potriveşte ceva cu felul vostru de a fi sau de a gândi şi încercaţi să remediaţi lucrurile, chiar dacă până pe la prânz veţi fi la serviciu. De asemenea, nu vă simţiţi confortabil cu ritmul de viaţă pe care l-a ales prietenul şi încercaţi să-l mai temperaţi, dar nu prea aveţi pe cine. Aveţi şanse de reuşită în orice domeniu, mai ales la examene. Relaţiile sentimentale merg bine, dar vă recomandăm să fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.  

Capricorn
Încercaţi astăzi să nu promiteţi prea multe. Prostia şi domnia se plătesc, ştim cu toţii asta. După-amiază, starea de spirit este bună. Sunteţi jovial şi aveţi un farmec care dă gata sexul opus, încât vă speriaţi cât de curtat sunteţi. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp studiului şi relaţiilor parteneriale.

Vărsător
Umblaţi la cutia cu amintiri şi regăsiţi lucruri şi idei abandonate care vă ajută să o luaţi de la capăt şi vă puneţi pe treabă. Nu este ceva trecător, ci ceva care vă mobilizează, chiar dacă timpul nu mai poate fi dat înapoi. Simţul practic şi dorinţa de schimbare vă ajută să intraţi în afaceri. Vi se propune o colaborare profitabilă.

Peşti
Impulsurile afective sunt foarte puternice şi aveţi tendinţa de a vă comporta copilăreşte astăzi. Diferenţele sociale, dar şi cele dintre oameni par să vă deranjeze mai mult ca orice. Iată măcar un motiv pentru care, în prima parte a zilei, încercaţi să faceţi instructaj cu cei cu care vă întâlniţi, dar reacţiile lor sunt dintre cele mai neaşteptate. S-ar putea să începeţi o nouă etapă, mai ales în plan social sau sentimental.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS