20.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec
Chiar dacă trebuie să faceţi unele compromisuri şi renunţaţi la autonomia cu care v-aţi obişnuit, pe termen lung avantajele vor fi mari. Aşa că folosiţi-vă de diplomaţie şi acceptaţi să lăsaţi puţin de la dumneavoastră. Pe plan amoros, simţiţi că reuşiţi acum să comunicaţi mai uşor cu partenerul de viaţă. Dacă sunteţi singur, mergeţi la petreceri, frecventaţi cercuri noi, făceţi-vă apariţia în lume, pentru a vă întâlni perechea.

Taur
Partenerul de viaţă îşi doreşte să vă aibă mai mult alături. Însă, din cauza diverselor preocupări, mai ales de natură profesională, vă petreceţi puţin timp lângă el. Din fericire, clipele petrecute împreună sunt deosebit de frumoase şi acest lucru vă apropie. La serviciu vă folosiţi de intuiţie şi vă dovediţi spiritul competitiv mai mult decât de obicei. Viaţa amoroasă vă promite momente foarte intense.

Gemeni
S-ar putea să vă confruntaţi cu o situaţie extrem de neplăcută, care vă obligă să vă luptaţi pentru a vă proteja unele bunuri. Încercaţi să rezolvaţi totul amiabil înainte de a alege calea justiţiei. La locul de muncă se impune asumarea unor riscuri şi luarea de iniţiative. Aveţi şanse să realizaţi lucruri frumoase dacă sunteţi gata de acţiune. Ar fi cazul să deveniţi mai riguros la locul de muncă.

Rac
Vă bucuraţi de afecţiunea şi susţinerea familiei şi prietenilor. Aveţi toate şansele să discutaţi lucruri importante cu aceştia sau să plănuiţi o petrecere. Pe plan profesional, alianţele făcute acum se vor dovedi folositoare. Este o zi bună pentru a pune bazele unui nou proiect sau pentru a vă consolida poziţia profesională. Sunteţi deosebit de sociabil şi vioi, ceea ce va atrage simpatia colegilor.

Leu
Aveţi şansa să vă îmbunătăţiţi imaginea profesională şi să vă faceţi remarcat. Există posibilitatea să fiţi promovat. Situaţia financiară este satisfăcătoare şi puteţi să vă faceţi unele mofturi la care aţi tot visat până acum. Dacă relaţia de cuplu scârţâie de mai multă vreme, atunci se poate să luaţi decizii drastice. Se pare că norocul vă favorizează. Primiţi un ajutor semnificativ din partea persoanei iubite.

Fecioară
Este un moment bun pentru a vă ocupa de casă. Plecaţi urechea la cei din jurul dumneavoastră şi gândiţi-vă la lucrări de înfrumuseţare. Ar putea să iasă lucruri foarte interesante. În viaţa sentimentală aveţi tendinţa să vă purtaţi iraţional. Vă obsedează ideea de a vă găsi pe cineva şi tindeţi să acceptaţi orice persoană, numai să nu rămâneţi fără un partener. Riscurile sunt pe măsură. Aţi prefera să staţi acasă.

Balanţă
Aveţi o viaţă socială deosebit de intensă. Sunteţi comunicativ, entuziast şi aveţi toate şansele să câştigaţi simpatia celor din jur. Situaţia financiară este stabilă. Acest echilibru poate fi distrus numai dacă veţi risipi banii strânşi până acum. Pe plan amoros, îi faceţi surprize frumoase partenerului de viaţă, mai ales că astăzi sunteţi extrem de pasional. S-ar putea să vă întâlniţi cu cineva care vă va plăcea.
 
Scorpion
Deşi unele persoane încearcă să vă facă să vă pierdeţi controlul, rămâneţi calm şi chiar curtenitor. Nimic mai înţelept decât să distrugeţi adversarii prin bunăvoinţă. La locul de muncă dispuneţi de suficientă libertate de acţiune pentru a vă lansa în noi proiecte şi pentru a da o nouă direcţie muncii. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vă aduc bucurii, iar cei care vă iubesc vă vor dovedi afecţiunea lor.

Săgetător
Aveţi senzaţia că nimeni nu vă mai înţelege. Dacă însă aţi încercat să vă impuneţi ideile, se poate ca aceasta să fie sursa neînţelegerilor cu cei din jur. Ascultaţi ce au de spus şi alţii. La serviciu vă ocupaţi de câteva proiecte secrete, pe care le pregătiţi cu mare atenţie. Când veţi fi gata, veţi putea trece la acţiune. Persoana iubită vă va propune să petreceţi următoarea perioadă exclusiv în doi.

Capricorn
Încercaţi să păstraţi aceeaşi linie de conduită, pentru a nu-i zăpăci pe cei din jurul dumneavoastră cu schimbări de dispoziţie. Relaţia cu familia se îmbunătăţeşte. Cei dragi sunt înţelegători şi dornici să vă ajute. Pe plan profesional au loc evenimente favorabile, care vor duce la schimbările dorite. Energia de care daţi dovadă vă va ajuta să aveţi o revenire spectaculoasă în urma neplăcerilor pe care le-aţi avut de curând.

Vărsător
Sunteţi plin de energie şi faceţi faţă cu succes problemelor de la serviciu. Sunteţi optimist şi acest lucru vă ajută mult. Nu vă risipiţi însă întreaga energie la serviciu. Pe plan amoros, puterea dumneavoastră de atracţie este mare, astfel încât nu vă este deloc greu să atrageţi privirile. Dacă însă aveţi o relaţie stabilă, întâmpinaţi dificultăţi de comunicare. Aveţi toate şansele să fiţi la locul potrivit şi la momentul potrivit.

Peşti
Chiar dacă păreţi zăpăcit sau împrăştiat, atunci când situaţia o impune, deveniţi serios şi acţionaţi cu rigurozitate. Dovediţi celor care se îndoiesc că sunteţi capabil să vă asumaţi responsabilităţi. Dificultăţile de la locul de muncă se pot rezolva dacă trataţi interlocutorii în mod egal. Starea interioară nu este foarte optimistă, mai ales că şi cei de acasă ar putea contribui puţin la aceasta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS