12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec
Spuneţi-i partenerului dumneavoastră tot mai des cât de mult îl adoraţi şi va fi fericit. Este o săptămână benefică la locul de muncă, întrucât sunteţi apreciat de şefi şi colegi, iar rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor şi muncii depuse. Odihniţi-vă mai mult şi căutaţi metode de relaxare pentru a vă detensiona. Organismul are nevoie de hrană sănătoasă, odihnă şi relaxare.

Taur
Configuraţia astrală aduce o nouă luminozitate. Se poate să fie din cauză că vă simţiţi optimist în privinţa întâlnirii pe care o aveţi în această săptămână. Veţi avea mai multe ocazii să zâmbiţi după ce vă veţi întâlni cu un prieten, care se dovedeşte o persoană uimitoare. Nu lăsaţi ca problemele ce vă copleşesc la locul de muncă să vă întunece raţiunea, dar nici nu săriţi în extrema cealaltă. Sănătatea trebuie să fie principala preocupare.

Gemeni
Configuraţia astrală vă face săptămâna specială din punct de vedere al vieţii amoroase. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie permanentă, atunci pregătiţi-vă să vă îndrăgostiţi din nou. La serviciu, va trebui să vă împărţiţi timpul cu precizie pentru a putea face faţă tuturor sarcinilor primite şi pentru a lucra cu spor. Prioritizarea lucrurilor importante este recomandabilă.

Rac
Dacă sunteţi în căutarea unei persoane speciale, atunci s-ar putea să o zăriţi şi vă veţi simţi inima bătând nebuneşte. Tot ce trebuie să faceţi este să o cunoaşteţi mai bine. Sarcinile de la locul de muncă v-au împovărat, iar rezultatele întârzie să apară, întrucât timpul nu vă permite finalizarea proiectelor în care sunteţi prins. Acceptaţi şi ajutorul colegilor pentru că sunt unele probleme pe care le puteţi dirija şi în alte direcţii.

Leu
Deşi poate viaţa amoroasă nu este pasională în acest moment, va fi foarte distractivă. Aspectul curent înseamnă că, indiferent de faptul că de abia aţi început să vă cunoaşteţi, veţi găsi chiar mai multe domenii în care vă potriviţi. Apăraţi-vă decizia pe care aţi luat-o la locul de muncă. Numai o abordare cu tact a situaţiei iscate poate soluţiona favorabil acest impediment, ce riscă să vă influenţeze în mod negativ.

Fecioară
Nu contează de cât timp sunteţi împreună, o relaţie este un proces continuu de descoperire, iar cunoştinţele voastre unul despre celălalt se vor adânci. La capitolul bani, situaţia se află în parametri normali. Există chiar şanse de creştere a veniturilor fie prin prime, fie prin returnarea unor favoruri băneşti. Cu sănătatea staţi bine, însă aveţi grijă la viroze. O atitudine preventivă ar putea fi de folos.

Balanţă
Se poate să fiţi nevoit să „injectaţi“ puţin mai multă sclipire în relaţia actuală, îndrăznind să încercaţi lucruri noi, să mergeţi în locuri noi sau să faceţi cunoştinţă cu o mulţime de oameni. Este o zi foarte potrivită pentru interacţiuni în viaţa socială chiar dacă nimic nu anunţă acest lucru. Pe plan financiar nu vă aventuraţi în investiţii riscante. Fiţi mai atent cu sănătatea şi adoptaţi o dietă echilibrată.

Scorpion
La o întâlnire cu persoane care se află pe aceeaşi lungime de undă cu dumneavoastră, s-ar putea să găsiţi pe cineva care vă admiră perspectivele de viaţă. Banii vin şi pleacă cu o viteză uluitoare. Încercaţi să faceţi unele economii, care vă vor prinde bine în perioada următoare. Chiar dacă vi se pare că e o simplă răceală, nu vă trataţi după ureche sau după sfaturile celor din jur. Cereţi ajutorul specialistului.

Săgetător
Trebuie să aveţi încredere în dumneavoastră. Avansaţi în relaţie. Deşi s-ar putea să nu aibă un început pasional, poate evolua spre unul cât de curând. Fiţi curajos şi invitaţi partenerul la o cafea. Sunteţi apreciat la locul de muncă, pentru că daţi un ritm alert acţiunilor demarate şi găsiţi soluţii excelente la toate problemele care se ivesc. Cereţi sfatul medicului dacă vă preocupă unele probleme.

Capricorn
Aveţi tendinţa să subminaţi nivelul intelectual al unei persoane. Ştiţi că acea persoană crede despre dumneavoastră că sunteţi fascinant, dar nu se poate sincroniza să-şi exprime un asemenea sentiment reprimat. Insistaţi să o ţineţi pe drumul ales. Sunteţi hotărât să vă duceţi la capăt planurile şi să daţi tot ce puteţi pentru a vă vedea împlinite visurile. Puneţi accent pe pacea interioară. 

Vărsător
Va exista o atracţie neobişnuită faţă de o persoană care până acum vă era doar bun prieten. Nu cheltuiţi nimic în avans dacă nu vă bazaţi pe încasarea acelor bani, întrucât este o perioadă în care banii vin şi pleacă într-un ritm uluitor. Fiţi mai cumpătat în administrarea lor. În privinţa sănătăţii, nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Continuaţi să duceţi un stil de viaţă sănătos şi fără prea mult stres. Renunţaţi la unele vicii.

 Peşti
Chiar dacă sunteţi sau nu într-o relaţie permanentă, acest lucru poate fi o problemă atât pentru partener, cât şi pentru dumneavoastră. Mai bine nu acţionaţi în nici un fel, evitând astfel o situaţie jenantă. Este posibil să vă consolidaţi situaţia materială. Se întrevăd câteva oferte în acest sens, dar roadele vor apărea ceva mai târziu. Sănătatea este la cote normale, aşa că nu aveţi motive de îngrijorare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS