21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Cuplu şi relaţii

SEX
Flirt fără cuvinte

Nu trebuie neapărat să faceţi conversaţie pentru a flirta. Iată câteva tehnici de flirt pe care orice femeie le poate folosi pentru a flirta fără nici un cuvânt. Zâmbiţi sincer: un surâs poate fi mai valoros decât un întreg roman. Nu vă daţi înapoi de la a folosi site-urile de socializare: dacă vreţi să vă arătaţi interesul pentru el, trimiteţi-i o cerere de prietenie pe Facebook – va şti să aprecieze dovada de simpatie. Dacă deja vă cunoaşteţi personal şi vreţi ceva mai mult decât amiciţie, împrumutaţi-i o carte care credeţi că i-ar fi pe plac, iar dacă pe pagini sunt făcute câteva reflecţii personale, este cu atât mai bine. Dansaţi şi distraţi-vă dansând (cu el sau alături de prietenele dumneavoastră) şi îi veţi atrage atenţia. Atunci când vă întâlniţi, atingeţi-l ca din greşeală, „ţintind“ un loc ce nu intră în categoria zonelor erogene – de exemplu pe încheietura mâinii sau pe cot. În afară de toate acestea, fiţi as într-un anumit domeniu – nu contează că este vorba de gătit, de cântat karaoke, dans sau şofat – el vă va observa cu siguranţă şi vă va aprecia pentru asta.

RELAŢII
Cum ne răsplătim prietenii?

Definiţia prieteniei depinde de la om la om, iar în epoca modernă, când tehnologia ne permite să păstrăm legătura cu prietenii mai mult ca niciodată, ei sunt practic la dispoziţia noastră la orice oră din zi şi din noapte. Acest lucru nu înseamnă însă că trebuie să abuzăm de prieteni – nu avem nimic de câştigat dacă doar îi stresăm mereu cu tot felul de nimicuri interesante, fără a fi şi noi la dispoziţia lor. Cum trebuie, deci, răsplătiţi prietenii pentru ajutorul pe care ni-l oferă atunci când avem nevoie de susţinere?
Mulţi cred că este nevoie de cadouri scumpe sau gesturi măreţe pentru a ne arăta aprecierea, dar adevărul este altul. Gesturile simple, dar sincere, sunt cele care contează de fapt. De aceea, cea mai simplă metodă este să le mulţumim prietenilor din suflet pentru că au fost alături de noi în clipele grele. La fel de important este şi disponibilitatea de a întoarce favorul, sprijinindu-i şi noi, la rândul nostru atunci când au nevoie de un umăr pe care să plângă. Dacă totuşi vreţi să vă arătaţi recunoştinţa şi altfel, puteţi, de exemplu, să le dăruiţi prietenilor un cadou simbolic – un album cu pozele făcute împreună de-a lungul timpului, ca să vă aduceţi aminte de prietenia care vă leagă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS