19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Deşi vă adaptaţi destul de bine noilor situaţii din jurul dumneavoastră, este bine să vă feriţi de conflicte, altfel vă veţi afla pe o poziţie compromiţătoare. Nu prea aveţi multe arme de apărare în acest moment, aşa că ar trebui să fiţi extrem de prudent. Aveţi mare grijă la cheltuieli, mai ales că în ultima perioadă v-aţi confruntat cu dificultăţi băneşti. Trebuie să faceţi economii pentru că veţi avea nevoie de bani şi pentru concediul de odihnă.

Taur
Dacă sunteţi singur, astăzi se poate să întâlniţi o persoană care să trezească în dumneavoastră o nouă dragoste. Fiţi foarte atent la ceea ce se întâmplă în jur. În cazul în care vă căutaţi un loc de muncă, este o zi cu satisfacţii de ordin profesional, indiferent că vă găsiţi ceva în altă parte sau decideţi să vă întoarceţi de unde aţi plecat. Veţi primi sprijinul familiei.

Gemeni
Vă bucuraţi de o atmosferă liniştită în viaţa de cuplu. Dacă sunteţi singur, nu vă interesează potenţialele aventuri care vi se oferă. Încercaţi să nu cădeţi pradă tentaţiei. Se poate totuşi să întâlniţi pe cineva care să corespundă nevoilor dumneavoastră. La locul de muncă reuşiţi să vă organizaţi foarte bine activitatea. Sunteţi perfecţionist în ceea ce faceţi, însă riscaţi să pierdeţi timp preţios cu detalii care nu sunt importante.

Rac
Aveţi idei strălucite pe plan financiar, pe care le puteţi pune cu succes în practică. Totuşi, chiar dacă norocul este de partea dumneavoastră, nu ar trebui să vă asumaţi riscuri mari. La locul de muncă vă confruntaţi cu unele probleme care împiedică rezolvarea proiectelor profesionale într-un interval scurt. În timp, lucrurile se vor rezolva, chiar dacă se poate să ia o altă întorsătură în favoarea dumneavoastră.

Leu
Va fi nevoie să vă adaptaţi unor situaţii noi la locul de muncă. Trebuie să fiţi hotărât să treceţi peste orice obstacol. Relaţiile cu persoanele apropiate se dovedesc utile dacă apelaţi la ajutorul acestora pentru un proiect personal. Oricât de importantă ar fi pentru dumneavoastră realizarea acestui proiect, nu încercaţi să păreţi vioara întâi de fiecare dată. Fiţi modest şi lăsaţi-i şi pe alţii să-şi aducă şi ei contribuţia.

Fecioară
Simţiţi o mare nevoie de stabilitate pe plan amoros şi sunteţi gata să faceţi eforturi pentru a menţine armonia în viaţa de cuplu. Dacă sunteţi singur, astăzi întâlniţi o persoană deosebită, iar intuiţia vă va spune că este vorba despre o întâlnire importantă în viaţă. La locul de muncă vă este uşor să depăşiţi obstacolele deoarece vă păstraţi întotdeauna încrederea şi entuziasmul. Va trebui totuşi să vă stăpâniţi mai bine emotivitatea.

Balanţă
Chiar dacă în ultima vreme nu aţi mai părut foarte interesat de a face bani şi v-aţi cam lăsat purtat de val, acum vă regăsiţi spiritul combativ. Există câteva evenimente favorabile care au loc acum şi care vin în întâmpinarea aspiraţiilor dumneavoastră. La serviciu va trebui să daţi dovadă de diplomaţie în faţa unor colegi sau colaboratori care vi se par incompetenţi. Nu vă surâde prea mult munca în echipă. Preferaţi să faceţi totul singur.
 
Scorpion
Vă doriţi să ajungeţi în fruntea ierarhiei în viaţa profesională şi nimeni, şi nimic nu vă poate opri. Colegii şi colaboratorii cu greu reuşesc să ţină pasul cu dumneavoastră. Dacă vă întâlniţi astăzi cu grupul de prieteni, este bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că ar putea ieşi scântei. În dragoste, relaţia cu partenerul de viaţă este mai rece decât de obicei. Se poate însă să fie vorba despre ceva pasager.  

Săgetător
Sunteţi destul de schimbător în ceea ce priveşte relaţiile cu persoanele din jur. Când vă certaţi cu lumea, când vă împăcaţi cu cei cu care aţi avut dispute, şi tot aşa. La locul de muncă trebuie să verificaţi foarte bine progresul proiectului la care lucraţi şi să evitaţi să luaţi decizii dacă nu sunteţi foarte sigur că sunt cele bune. Chiar dacă s-ar putea să faceţi un pas greşit, veţi avea şanse să redresaţi situaţia. Trebuie doar să vă păstraţi calmul.

Capricorn
Contractele şi asocierile de ordin financiar trebuie verificate cu atenţie. Aveţi şanse să realizaţi lucruri frumoase, dar numai dacă vă luaţi toate măsurile de precauţie. La locul de muncă, ideile dumneavoastră originale sunt apreciate. Trebuie însă ca întotdeauna să realizaţi lucrul promis şi abia pe urmă să faceţi o demonstraţie. Nu vă grăbiţi, deci, cu concluziile. Cereţi sprijinul partenerului de suflet.

Vărsător
Aveţi impresia că aceia pe care îi iubiţi vă cam ignoră. S-ar putea totuşi să fie vorba despre subiectivitate. În domeniul sentimental apare şansa de a realiza un proiect mai vechi împreună cu persoana iubită. Aveţi o zi plină, atât acasă, cât şi la serviciu, şi, în plus, apar în program unele întâlniri cu prietenii. Este sigur că nu vă veţi plictisi până la noapte. Nu uitaţi, însă, de odihnă.

Peşti
Problemele familiale devin destul de serioase şi nu veţi putea să le mai ignoraţi. Încercaţi să găsiţi o soluţie care să mulţumească pe toată lumea, acest lucru chiar este posibil în situaţia de faţă. Faceţi un pic de ordine în finanţe astăzi şi nu încercaţi să găsiţi soluţii facile la problemele de ordin financiar. În cazul în care aţi împrumutat bani, gândiţi-vă la soluţii pentru a-i înapoia cât de curând. O promisiune trebuie respectată cu sfinţenie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS