10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
S-ar putea să primiţi câteva propuneri de îmbunătăţire a proiectului la care lucraţi. Chiar dacă nu vă încântă ideea unei schimbări, ascultaţi cu răbdare toate părerile, pentru că s-ar putea să aveţi beneficii pe termen lung dacă aplicaţi noile proceduri. În plus, vă lărgiţi aria de cunoştinţe şi vă demonstraţi calităţile de negociator. În plan sentimental, aveţi nevoie de mai multe dovezi de iubire din partea partenerului de suflet.

Taur
Vă preocupă viaţa familială şi faceţi tot posibilul pentru a vă păstra autonomia. Încercaţi să asiguraţi confortul şi bunăstarea celor dragi. În dragoste sunteţi tentat să provocaţi certuri din cauza unor bănuieli care totuşi nu au o bază solidă. Gândiţi-vă bine dacă merită să stricaţi armonia din viaţa de cuplu pentru lucruri lipsite de fundament. Planificaţi-vă un concediu la munte pentru a vă încărca bateriile.

Gemeni
Vă gândiţi să vă schimbaţi stilul de viaţă sau cel puţin să aduceţi îmbunătăţiri confortului personal. Astăzi vă întâlniţi cu prieteni vechi, pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme. Puneţi mare preţ pe relaţiile de prietenie. În ceea ce priveşte domeniul sentimental, este recomandat să evitaţi certurile. Orice conflict minor poate degenera într-un adevărat scandal. La serviciu, colegii încearcă să vă susţină într-un proiect.

Rac
S-ar putea ca o persoană din trecut să vă ceară ajutorul, poate un fost coleg de facultate, un prieten din copilărie etc. Chiar dacă nu aţi mai vorbit de mult, acesta nu este un motiv să fiţi suspicios şi să-l trataţi cu detaşare şi răceală. Faceţi un efort şi comunicaţi cu acea persoană. Poate veţi avea parte de surprize plăcute şi veţi descoperi că mai aveţi multe lucruri în comun. Trebuie să fiţi conciliant şi deschis.

Leu
Vara pare să vă prindă bine. Înfloriţi văzând cu ochii şi nimeni nu poate să nu sesizeze cât sunteţi de atrăgător. De fapt, s-ar putea chiar să aveţi un admirator secret care nu-şi mai dezlipeşte ochii de la dumneavoastră. Atenţie mare, pentru că, odată purtaţi de val, or să iasă scântei. Senzualitatea dumneavoastră este la cote maxime şi asta are un mare impact asupra celor din jur.

Fecioară
Vă faceţi prea multe probleme pentru greşelile colegilor. Atâta timp cât nu vă afectează lipsa lor de eficienţă, nu are nici un rost să le faceţi observaţie şi să le daţi sfaturi. Vor considera că-i trataţi de sus şi se vor îndepărta de dumneavoastră. Cel mai bine este să vă vedeţi de treburile dumneavoastră. Mai devreme sau mai târziu îşi vor da şi ei seama că, în loc să se plângă, era mai bine să-şi îndeplinească sarcinile.

Balanţă
Este posibil să faceţi un drum în afara ţării sau să vă aflaţi deja într-un loc îndepărtat. Noua lume care vă înconjoară vă insuflă energie şi vă readuce zâmbetul pe faţă. Nici nu ştiţi de ce râdeţi, dar pur şi simplu vă umpleţi de fericire. Poate sunt clădirile în stil vechi, poate noile haine cumpărate, poate sărutul partenerului, poate valurile, oricum nu asta contează, ci revelaţia vieţii în plinătatea ei. Vă regăsiţi un scop şi un drum şi simţiţi că nimic nu este prea dificil atunci când există atâta frumuseţe în jur.
 
Scorpion
Simţiţi nevoia să duceţi la bun sfârşit planurile profesionale, oricât de dificil sunt ele de realizat. Sunteţi ambiţios şi cu chef de muncă. Initiaţivele dumneavoastră sunt încununate de succes. Cu sănătatea staţi bine, însă se poate să aveţi unele momente de nervozitate. Încercaţi să vă relaxaţi în compania partenerului de suflet.  

Săgetător
Dacă trebuie să terminaţi repede proiectul la care lucraţi de ceva timp, ar fi cazul să vă remontaţi şi să vă faceţi o schiţă pentru partea finală, astfel încât concluzia să reiasă clar din prezentarea dumneavoastră. Chiar dacă vă vine să vă ridicaţi de la birou şi să plecaţi la plimbare, încercaţi să vă eliberaţi de gândurile plăcute ale timpului liber, lăsându-le pentru mai târziu. Uneori, lucrurile trebuie făcute la momentul oportun.

Capricorn
Tindeţi să adoptaţi o atitudine rece faţă de cei din jur şi acest lucru în nici un caz nu le va trezi simpatia. Un zâmbet din când în când n-o să vă omoare. Nu toate lucrurile sunt dovadă de superficialitate. Uneori, bunăvoinţa şi căldura unui comportament cântăresc mai mult decât eficienţa, dacă ea este însoţită de un aer grav. Învăţaţi să vă amuzaţi de ceea ce vedeţi în jur şi ziua va trece într-un mod mult mai plăcut.

Vărsător
Aţi primit o listă întreagă de sarcini pentru următoarele luni şi sunteţi mulţumit de ceea ce va urma. Cu toate acestea, uneori aveţi senzaţia de monotonie şi parcă aţi face orice numai să schimbaţi ceva. Aţi putea să vă cumpăraţi o agendă nouă, să vă faceţi abonament la bibliotecă sau la o sală de sport. Vă veţi simţi revigorat şi veţi avea mai multă poftă de muncă.

Peşti
Agitaţia din ultima vreme v-a bulversat. Nu mai sunteţi dispus să-i ascultaţi pe toţi. Dacă aveţi nevoie de linişte, puteţi să vă retrageţi undeva şi să ascultaţi discurile vechi cu muzică. Faceţi curat în bibliotecă sau în dulapul cu haine, asta vă va relaxa şi veţi petrece câteva ore agreabile înconjurat de obiectele dragi. Familia vă susţine în tot ce faceţi şi va fi o atmosferă relaxantă spre seară. Veţi asculta muzică sau veţi viziona un film bun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS