17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Magazin Russell Crowe, un actor... ghinionist

Russell Crowe, un actor… ghinionist

-

Cunoscutul actor australian Russell Crowe a refuzat un rol în primul film din trilogia „Stăpânul inelelor“, care i-ar fi adus peste 50 de milioane de lire sterline, informează tgcom.it. În timpul unei discuţii despre cariera sa cu studenţii Universităţii Durham (SUA), Crowe a recunoscut că mai are multe de învăţat şi a povestit că a refuzat să joace rolul lui Aragorn din primul film al seriei „Stăpânul inelelor“. În momentul negocierii contractului, existau presiuni asupra bugetului filmului, iar producătorii i-au propus vedetei să-i dea 10% din profituri, în loc de o sumă cash clar stabilită. Nimeni nu se aştepta însă că profitul filmului va fi de 565 de milioane de lire sterline.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.