22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Domeniul profesional vă aduce cele mai mari satisfacţii. Eforturile dumneavoastră vor fi recompensate, astfel încât vă puteţi aştepta la o promovare. S-ar putea însă să aveţi stări de oboseală foarte pronunţate, astfel încât va fi nevoie să găsiţi modalităţi de a vă relaxa şi a vă odihni. Rezervaţi-vă puţin timp pentru dumneavoastră. Încercaţi să vă recreaţi, fie plecând la o drumeţie, fie citind o carte la umbră.

Taur
Este o zi mai dificilă din punct de vedere al relaţiilor cu cei din jur. Dacă simţiţi că aveţi o dispoziţie mai proastă, poate ar fi mai bine să amânaţi orice întâlnire astăzi. Şi pe plan sentimental vă încăpăţânaţi să rezolvaţi o situaţie care şi-a aflat deja deznodământul, iar lucrurile nu o vor lua în direcţia dorită de dumneavoastră. Aveţi grijă să nu vă ataşaţi de persoane cu care nu reuşiţi deloc să comunicaţi. Trebuie să vă selectaţi prietenii.

Gemeni
La serviciu sunteţi eficient şi vă adaptaţi uşor la noile situaţii. Dacă aveţi idei de dezvoltare a proiectului la care lucraţi, acum este momentul să faceţi o prezentare. În timpul liber vă bucuraţi de fiecare clipă şi aveţi grijă de persoanele dragi. Faceţi tot posibilul pentru a asigura confortul şi bunăstarea familiei. Încercaţi să cumpăraţi ceva pentru confortul căminului dumneavoastră, acest lucru vă va crea bună dispoziţie.

Rac
Astăzi apar oportunităţi interesante pe plan profesional. Dacă veţi şti cum să profitaţi de situaţie, aţi putea să primiţi o poziţie mai bună. Aveţi grijă cum reacţionaţi în relaţiile cu persoanele apropiate. Există riscul unei dispute între prieteni. Totuşi, este vorba despre un moment care va trece repede şi nu va lăsa urme importante. Pe plan sentimental, sunteţi cu sufletul împărţit între familie şi o iubire secretă.

Leu
Vă simţiţi destul de rău la serviciu din cauza unei atmosfere tensionate. Nu daţi ascultare poveştilor pe care le auziţi, nu vă lăsaţi influenţat de nimic din jur şi concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de făcut. Pe plan sentimental, vă bucuraţi de stabilitate. În cazul în care încă nu aveţi pe nimeni, va trebui să mai aşteptaţi o perioadă. Începeţi un nou proiect profesional care vă va solicita foarte mult, dar reuşita va fi pe măsura aşteptărilor.

Fecioară
La serviciu aveţi parte de câteva surprize neplăcute din partea colegilor de birou. Din fericire, nu este vorba despre nimic grav. Trebuie să aveţi grijă cum reacţionaţi în relaţiile cu cei din jur. Tindeţi să daţi frâu liber furiei când nu vă convine ceva şi acest lucru duce la o degradare considerabilă a relaţiei. Astăzi este o zi bună pentru a găsi o soluţie pentru problemele de cuplu. Încercaţi să vă relaxaţi mai mult.

Balanţă
Au loc schimbări majore în casă, se poate chiar să vă schimbaţi locuinţa. Oricum, ve veţi face planuri împreună cu persoana iubită. Astăzi trebuie să evitaţi riscurile financiare de orice fel. Nu trebuie să destabilizaţi bugetul familiei. S-ar putea să nu priviţi tocmai obiectiv lucrurile şi să vă grăbiţi să luaţi o decizie. Amânaţi pe altă zi ceea ce v-aţi propus, când veţi avea mai multe informaţii despre ceea ce vă doriţi să faceţi.
 
Scorpion
Vă gândiţi serios la posibilitatea de a vă implica într-o relaţie stabilă, pe termen lung. Dacă însă sunteţi singur, nevoia de a avea pe cineva o veţi resimţi mai puternic ca de obicei. La serviciu este bine să nu provocaţi colaboratorii, pentru că atmosfera este deja tensionată. Fiţi tolerant şi diplomat, astfel veţi avea numai de câştigat. Sentimental nu sunteţi în cea mai bună formă, aşa că ar fi bine să vă relaxaţi mai mult.  

Săgetător
Sunteţi tenace, hotărât să vă îndepliniţi obiectivele. Evenimentele care au loc acum sunt în favoarea dumneavoastră. În acelaşi timp, este bine să nu uitaţi totuşi de persoanele dragi, care s-ar putea simţi ignorate din cauză că vă adânciţi atât de mult în proiectele dumneavoastră. În cazul în care situaţia dumneavoastră profesională lasă de dorit, începe să faceţi căutări, pentru a avea mai multe şanse de a găsi ceva mai bun.

Capricorn
Deşi vă place în general să plecaţi în oraş şi să vă petreceţi timpul departe de casă, astăzi simţiţi nevoia să staţi singur, departe de lume şi de probleme. Staţi bine cu sănătatea, însă s-ar putea să aveţi unele stări de nervozitate. Nu este nimc grav. Aveţi ocazia acum să vă relaxaţi în linişte şi să vă redobândiţi tonusul. Pe plan amoros, există câteva posibilităţi de idile şi de noi cuceriri pe care nu vi le refuzaţi.

Vărsător
Astăzi în centrul atenţiei se află viaţa de cuplu. Se poate ca în această zi să se ia decizii fericite. Dacă sunteţi totuşi singur, trebuie să vă înfrânaţi timiditatea şi să vă folosiţi de calităţile dumneavoastră pentru a convinge şi a cuceri. Încercaţi să vă deschideţi mai mult către lume. Apar oportunităţi deosebite de realizare, în special în proiectele care implică o colaborare cu altcineva din anturajul apropiat.

Peşti
În ciuda suişurilor şi coborâşurilor din viaţa profesională, nu vă pierdeţi optimismul. Vă canalizaţi energia asupra unor scopuri precise şi luaţi cele mai bune decizii. Vă exersaţi astăzi talentele artistice. Vă face plăcere să vă lăsaţi în voia unui hobby artistic şi aveţi parte de câteva momente de împlinire interioară. Par­tenerul de suflet încearcă să vă intre în graţii, dar ştiţi că o face doar de complezenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS