12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Un gest urât venit din partea unei persoane apropiate vă va strica buna dispoziţie. Nu e vorba neapărat de un atac direct sau de o trădare făţişă. Această lovitură se poate manifesta şi sub forma unei răciri a relaţiilor, a unei absenţe sau a unei tăceri prelungite. Cert e că Berbecii se vor simţi trădaţi sau abandonaţi şi vor simţi ruptura destul de profund.

Taur
Starea uşor melancolică în care se află Taurii le sporeşte farmecul personal şi le dă o aură de mister. Vor fi curtaţi intens, vor primi invitaţii discrete sau chiar propuneri directe, complimente, cadouri. Cum se simt un pic singuri şi neglijaţi, vor fi tentaţi să cedeze, iar cei cuplaţi riscă să comită nişte indiscreţii amoroase care le vor periclita relaţia. Vor avea parte de foarte mult stres pe plan profesional şi vor simţi că nu-şi pot duce la îndeplinire proiectele.
Gemeni
Gemenii tind să neglijeze unele probleme de sănătate care le dau mici semnale de alarmă de ceva vreme, în special problemele digestive, răcelile şi afecţiunile dentare. Cineva din familie îi va convinge să se ocupe şi de aceste lucruri. Veşti bune pe plan profesional, au toate şansele să primească o mărire de salariu. Dragostea e la cote maxime, cei cuplaţi vor acorda mult timp şi atenţie relaţiei de cuplu.

Rac
Racii se pregătesc intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat: se înscriu la cursuri, fac economii, ţin cură de slăbire, se prezintă la interviuri, se mută şi aşa mai departe. Energie au destulă, viaţa socială nu le oferă prea multe variante de distracţie, aşa că se pot concentra asupra unor lucruri serioase. Eforturile lor nu vor fi lipsite de roade.
Leu
Leii vor fi deosebit de visători, îşi vor face tot felul de planuri, vor dori să citească mai mult, să vadă mai multe filme, se vor apuca de orice activitate care le-ar putea stimula imaginaţia. Vor fi nişte parteneri de conversaţie încântători şi tonici, aşa că e o perioadă bună să iasă mai mult în lume şi să comunice. Trebuie să muncească mai mult, pentru că riscă să aibă rezultate proaste pe plan profesional.

Fecioară
Pentru Fecioare se anunţă o săptămână a aşteptărilor neîmplinite, legate în primul rând de planul sentimental. Acest lucru le va genera o stare de frustrare şi nervozitate, care se va reflecta şi asupra celor din jur. Fecioarele trebuie să fie atente să nu se descarce pe ceilalţi, mai ales pe partenerul de cuplu, pentru că starea de nesiguranţă nu va dura mult şi amânarea unor evenimente ar putea avea chiar consecinţe pozitive.
Balanţă
Balanţele vor avea o săptămână destul de plină: sunt active la serviciu, merg la cumpărături, îşi fac calcule şi îşi planifică tot felul de distracţii pentru weekend. S-ar putea spune chiar că starea de indispoziţie şi moleşeală de care suferă cei din jur le ambiţionează să demonstreze că pot funcţiona la capacitate optimă în orice condiţii. În domeniul sentimental, ocaziile nu le ocolesc.

Scorpion
Scorpionii vor fi lipsiţi de energie, mai puţin organizaţi şi cu mai puţin chef de muncă. Totuşi, ar fi de ajuns un gest amabil, un compliment, o surpriză făcută de partenerul de cuplu ca să-i scoată din această stare de moleşeală. Nu e o perioadă propice tranzacţiilor şi speculaţiilor financiare de anvergură, aşa că ar fi bine să se mulţumească o vreme cu situaţia prezentă şi să nu se aventureze după cum le este obiceiul. Se va putea comunica foarte uşor cu ei în orice problemă.
Săgetător
Săptămâna Săgetătorilor va fi dedicată planului sentimental. Vor simţi că trebuie să-şi pună problemele în ordine, iar cei cu relaţii fragile se vor dovedi foarte tranşanţi. Nu trebuie să uite nici de planul profesional, pentru că îi aşteaptă nişte provocări. Un prieten le va cere ajutorul într‑o problemă personală. Starea financiară va fi echilibrată şi nici cu munca nu se vor stresa cine ştie ce. Vor petrece un weekend plăcut şi intim.

Capricorn
Ar fi timpul ca încăpăţânaţii Capricorni să se dovedească un pic mai flexibili şi să introducă nişte elemente noi în viaţa lor. Acestea pot fi legate de profesie, de locuinţă, de cum îşi petrec timpul liber, orice lucru care ar mai putea îndepărta rutina. O problemă legată de bani le va tulbura somnul pentru câteva nopţi. În dragoste, decizia de a acorda mai multă atenţie partenerului va avea consecinţe nesperat de bune.
Vărsător
E o perioadă în care se aleg lucrurile pentru Vărsători: acum e momentul să analizeze foarte serios dacă sunt sau nu mulţumiţi de jobul lor, dacă să aprofundeze sau să întrerupă o relaţie amoroasă, adică să ia nişte hotărâri importante, care vor avea consecinţe pe termen lung. Sfârşitul săptămânii va fi marcat de un eveniment, unde vor fi invitaţi sau chiar protagonişti, şi de o surpriză plăcută în dragoste.

Peşti
Săptămâna aceasta nu străluceşte la capitolul surprizelor. În principal, muncă, muncă şi iar muncă, dar cu rezultate destul de bune şi rapide. Vor fi mulţumiţi şi de aspectul financiar, pentru că vor primi bani de la cineva din familie. Necazurile unui prieten le vor tulbura puţin buna dispoziţie. Relaţia de cuplu stă sub semnul liniştii şi al armoniei casnice, dacă Peştii se feresc să-şi critice partenerul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS