10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Stările trecătoare de nervozitate nu vă caracterizează, deci ar fi mai bine să vă revizuiţi atitudinea, deoarece sunt posibile certuri cu partenerul de viaţă. Nu vă lăsaţi manipulaţi. S-ar părea că nu aveţi spor în nici o activitate, deoarece vă lipseşte simţul practic. Ar fi bine să nu forţaţi lucrurile. Încercaţi să vă relaxaţi. Este un moment favorabil pentru o călătorie cu familia, chiar dacă situaţia financiară nu este strălucită.

Taur
Pentru ceea ce v-aţi propus să faceţi este bine să cereţi ajutor numai de la persoanele pe care le cunoaşteţi foarte bine. Aţi putea cheltui o sumă de bani pentru a vă reînnoi garderoba. Ar fi bine să evitaţi luarea unor decizii importante. Nu este indicat să plecaţi în excursii de grup sau să participaţi la petreceri, pentru că nu sunteţi în apele dumneavoastră.

Gemeni
Spre bucuria dumneavoastră, veţi reuşi să clarificaţi un lucru care vă interesează într-o măsură foarte mare. Cineva pe care îl apreciaţi foarte mult vă va aduce laude. Primiţi o veste neplăcută pentru care nu sunteţi pregătit. Faceţi planuri de atâta timp şi veţi avea impresia că totul se spulberă. Nu este adevărat. Nu toată lumea ia lucrurile atât de în serios ca dumneavoastră.
 
Rac
Este o zi favorabilă pentru carieră. Dacă aveţi ceva serios de discutat cu colegii sau cu şeful, acum este momentul. Este posibil să fiţi promovat. Ziua nu va fi calmă, ci una cu multă agitaţie, dar o agitaţie benefică în final. Astăzi aveţi ocazia să vă faceţi remarcat la locul de muncă. Meritele dumneavoastră vor fi răsplătite substanţial. În familie se iveşte un mic scandal, pe care reuşiţi să-l aplanaţi cu succes.

Leu
Nu este o zi potrivită pentru a vorbi în faţa unei audienţe. Ca de obicei, veţi munci mult astăzi, dar gândurile dumneavoastră se îndreaptă către ceva sau cineva de departe. Nu-i lăsaţi pe ceilalţi să vi le citească. Veţi avea o zi stresantă, peste care veţi trece cu bine, cu ajutorul prietenilor, bineînţeles. Seara veţi primi un telefon care vă va da mai multă motivare pentru ceea ce faceţi.

Fecioară
Este o zi în care vă puteţi bizui pe instinct ca să ieşiţi din încurcături. Deşi de multe ori în trecut nu aţi avut încredere în dumneavoastră, astăzi vă veţi da seama că trebuie să aveţi. Gândiţi-vă de câte ori v-aţi lăsat influenţat de alţii şi nu a ieşit deloc bine. Promovarea pe care v-o doreaţi atât de mult este pe cale să aibă loc. Arătaţi-le celor din jur că sunteţi un lider adevărat.

Balanţă
Atmosfera deosebit de calmă din sânul familiei vă face să vă simţiţi relaxaţi, iubiţi, încrezători şi plini de viaţă. Această stare de bine se va răsfrânge în mod pozitiv şi asupra carierei. Sunteţi într-o continuă acţiune, dar poate ar trebui să vă întrebaţi dacă nu cumva rezolvaţi mai mult problemele altora decât pe ale dumneavoastră. Este foarte posibil să îi neglijaţi pe cei dragi din cauza aceasta.

Scorpion
Sunteţi mai timid, mai tăcut ca niciodată şi fugiţi de lume ca să nu supăraţi pe nimeni cu o criză de personalitate. Încercaţi să nu vă îndepărtaţi prea mult. Persoana iubită este alături de dumneavoastră şi vă va ajuta. Sunteţi într-o permanentă căutare, aveţi o mulţime de probleme, parcă nu mai ajungeţi la mal. Totuşi, exageraţi. Mereu se întâmplă ca soluţia să fie chiar în faţa dumneavoastră.  

Săgetător
Cariera dumneavoastră poate cunoaşte un suflu nou, cu atât mai mult cu cât traversaţi o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar şi o posibilă primă nu v-ar strica deloc. Aveţi ocazia să vă arătaţi valoarea. Va apărea o provocare, pe care aveţi mari şanse să o abordaţi cum trebuie. Trebuie doar să priviţi lucrurile cu mintea deschisă, lipsită de prejudecăţi. Veţi fi ajutat de oamenii din jur, care vă vor susţine.

Capricorn
Ar trebui să nu fiţi încrezători în cei pe care îi vedeţi pentru prima oară, căci o persoană lăudăroasă v-ar putea încurca într-o chestiune importantă şi nu vă veţi mai putea termina treaba. Vă concentraţi de mult timp asupra unui singur lucru. Sunteţi prea încordat. Vă epuizaţi şi acest lucru nu va duce la nimic bun. Dacă nu aveţi deloc timp pentru dumneavoastră, la ce vă foloseşte restul?

Vărsător
Vă purtaţi frumos cu ceilalţi fie pentru a vă simţi bine, fie pentru a obţine unele avantaje materiale. Mai rău pentru cei din jur este că vă cred că aţi devenit brusc mai conştienţi şi mai respectuoşi şi astfel vor ceda mult în favoarea dumneavoastră. Simţiţi că este ceva în neregulă, dar nu vă daţi seama ce anume. Luaţi-o de la capăt, gândiţi-vă bine la tot ce s-a întâmplat, până ajungeţi la o concluzie.

Peşti
N-ar strica dacă astăzi ar fi o zi de meditaţie. Adică să vă uitaţi în urmă şi să vedeţi ce greşeli aţi făcut, ce nu aţi vrut să vă asumaţi. Toţi greşim, dar important este să învăţăm ceva din greşelile noastre, altfel totul este în zadar. Nici nu trebuie să cădeţi în extrema cealaltă şi să vă învinovăţiţi prea tare. Învăţaţi din greşeli, apoi priviţi numai înainte. Nu sunteţi convins că trebuie să vă implicaţi într-o anumită problemă de familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS