12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil, când veţi primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat, ar fi bine să nu vă implicaţi în investiţii riscante. Activităţile de divertisment vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian, dar şi să vă lărgiţi cercul de prieteni. Sunteţi nemulţumit de rezultatele activităţii dumneavoastră.

Taur
Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi adepţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă încă nu s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea dumneavoastră psihică este destul de bună şi vă susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi atât la la servicu, cât şi acasă.

Gemeni
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi bine să vă menajaţi. O activitate pe care aţi început-o de mai mult timp ar putea fi încheiată datorită sprijinului unui prieten. La serviciu veţi avea o discuţie cu colegii, dar este bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Oricum, până la urmă, totul va ieşi aşa cum doriţi.  
 
Rac
Sunteţi poate mai hotărât ca până acum să vă asumaţi responsabilităţi sau să demaraţi activităţi noi. Situaţia financiară lasă încă de dorit, dar poate promisiunile primite vor fi dintre cele mai bune. Este indicat să începeţi orice proiect ce are în vedere amenajarea spaţiului interior. Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile gospodăreşti, care nu mai pot fi amânate. Relaţia cu familia se îmbunătăţeşte considerabil. Mizaţi pe sprijinul rudelor.

Leu
Dacă aveţi de gând să plecaţi la drum, conjunctura astrală vă avantajează. Dacă doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Nu este cazul să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus; lăsaţi-vă timp şi pentru odihnă şi totul va fi bine. Veţi descoperi că o situaţie nu trebuie să fie neapărat logică pentru a avea un final fericit.

Fecioară
Starea generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil să vă implicaţi în proiecte deosebite. Manifestările impulsive pot determina apariţia unor neînţelegeri în relaţia cu cei din familie. În anturajul apropiat veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere fără a face un efort deosebit. Proiectele făcute împreună cu prietenii se vor bucura de succes. Sunteţi pe punctul de a rezolva o problemă importantă de serviciu.

Balanţă
Chiar dacă nu v-aţi programat o deplasare, veţi fi nevoit să o faceţi. Dacă aveaţi de obţinut o aprobare, şansa vă va susţine cu condiţia să daţi dovadă de calm şi răbdare. Colaborările nu vă avantajează. Este posibil să vi se facă o propunere interesantă, dar ar fi bine să nu daţi un răspuns imediat; încercaţi să mai trageţi de timp. Sfătuiţi-vă cu un prieten.

Scorpion
Activităţile intelectuale vă avantajează, dându-vă posibilitatea de a vă pune în valoare inteligenţa şi inspiraţia. Situaţia financiară nu se arată nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Este foarte posibil să vi se propună o colaborare care vă va tenta. Totuşi, studiaţi cu atenţie toate detaliile înainte de a o accepta. Dacă până acum v-aţi cramponat în proiecte sau idei învechite, veţi fi obligat să faceţi şi unele schimbări pe ordinea de zi.   

Săgetător
Energia fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exageraţi muncind prea mult de unul singur. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii, reamenajări, acestea vor putea fi finalizate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum. Puneţi pe primul plan familia pentru că are nevoie de dumneavoastră.

Capricorn
Reuşiţi să vă faceţi simpatizat într-un cerc mai larg de persoane. Oricum, popularitatea vă va permite să vă lărgiţi cercul de prieteni. Din punct de vedere intelectual, funcţionaţi la limita superioară, aşa că, dacă aveţi de luat decizii în chestiuni importante, puteţi avea încredere deplină în judecata dumneavoastră. Aţi putea primi un răspuns la o cerere mai veche. Inspiraţia atinge cote maxime.

Vărsător
La slujbă vor fi multe de făcut, aşa că n-ar fi exclus să fie nevoie de ore suplimentare. Până la urmă, rezultatele vor fi pe măsura eforturilor făcute, aşa că, în ansamblu, vă veţi putea declara mulţumit. Mare atenţie, deoarece o persoană pe care o consideraţi de încredere ar putea să vă înşele aşteptările. Tot ceea ce întreprindeţi poartă amprenta stagnării sau cel puţin rezultatele vor apărea cu o oarecare dificultate.

Peşti
Activităţile extraprofesionale pe care le aveţi în program vor fi date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. Relaţia cu fiinţa iubită nu vă mulţumeşte, dar nici nu este cazul să îi faceţi reproşuri. Banii pe care îi aşteptaţi vă vor parveni cu întârziere. Proiectele dumneavoastră ar putea avea succes dacă nu vizează realizări pe termen scurt. Prietenii de pe alte meleaguri vă vor contacta pentru a vă cere un sfat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS