29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAlexandrina cântă diseară pentru craioveni

Alexandrina cântă diseară pentru craioveni

Alexandrina Hristov urmează să concerteze în această seară la Cafe Play, începând cu 21.30. Interpreta va cânta pentru prima dată în faţa publicului craiovean.
Artista originară din Republica Moldova este apreciată pentru stilul său muzical inconfundabil, un amestec de pop acustic, rock contemporan, alternative, jazz şi soul, cu elemente inovatoare la nivelul compoziţiei şi al versurilor. În plus, Alexandrina este cunoscută pentru îmbinarea originală între muzica sa şi pictură, actele sale artistice constând deseori în „concerte-vernisaj“.  
În 2005, cântăreaţa a fost una dintre protagonistele filmului „Trois femmes de Moldavie“, în regia lui Paul Cuzuioc, pe a cărui coloană sonoră s-au aflat câteva dintre piesele sale. În urma realizării acestui film s-a mutat în România, unde a avut primele apariţii pe scenă într-o serie de concerte la Cafe Deko din Bucureşti.
Artista a mai cântat la Festivalul de Jazz de la Gărâna, Festivalul Om bolnav, la Peştera Bolii, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania. În luna aprilie a acestui an a fost prezentă la Lady in Jazz Festival din Rusia.
Preţul unui bilet la concertul de astăzi este de 25 de lei.
Pentru informaţii detaliate, vizitaţi portalul craiova.ro, unde veţi găsi calendarul actualizat al evenimentelor, alături de recomandări, cronici şi galerii foto.
Anda Şoşea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU