10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinSfaturi şi noutăţi

Sfaturi şi noutăţi

Alimente care combat ridurile

Experţii în îngrijire şi frumuseţe au stabilit o listă cu cinci alimente eficiente în prevenirea şi combaterea apariţiei ridurilor. Afinele sunt primele menţionate, fiind foarte bogate în antioxidanţi şi conţinând totodată o cantitate semnificativă de vitamina C. Datorită acestor substanţe, afinele favorizează formarea colagenului şi reduc apariţia semnelor îmbătrânirii. Următorul pe listă este ceaiul verde. Potrivit experţilor, acesta este o sursă importantă de antioxidanţi – substanţe care încetinesc procesul de îmbătrânire a tenului. Roşiile nu lipsesc nici ele. S-a demonstrat că licopenul pe care aceste legume îl conţin reduce gradul de deteriorare a pielii şi roşeaţa tenului provocată de iritaţii. Seminţele de floarea-soarelui sunt, de asemenea, menţionate, fiind o sursă excelentă de vitamina E, substanţă care ajută celulele epidermei să combată acţiunea radicalilor liberi. În fine, dar nu în cele din urmă, specialiştii au stabilit că uleiul de peşte (în special cel provenit de la somon şi ton) este excelent pentru îngrijirea tenului, graţie conţinutului său de acid gras omega-3.

Şase nuanţe noi pentru corectorul „Touche Eclat“

Corectorul „Touche Eclat“ al companiei de cosmetice Yves Saint Laurent (YSL) este cel mai popular produs de acest fel din lume – cineva cumpără un creion corector „Touche Eclat“ la fiecare zece secunde. Produsul se bucură de acest succes în ciuda faptului că gama de nuanţe ale corectoarelor era destul de limitată. Pentru a compensa acest neajuns, compania YSL a lansat de curând pe piaţă şase nuanţe noi de creioane corectoare „Touche Eclat“. Această gamă conţine de acum produse adaptate nevoilor tenului doamnelor şi domnişoarelor din întreaga lume, indiferent de regiunea geografică din care provin. În plus, potrivit make-up artistului YSL Frederic Letailleur, creionul corector poate fi folosit şi drept creion dermatograf, pentru un machiaj adaptat noilor tendinţe în acest domeniu.

Ambasadoare celebre pentru compania Pantene

Actriţele Eva Mendes şi Naomi Watts au fost desemnate de curând ambasadoare ale gamei de produse Pantene. Compania Pantene, care fabrică şi comercializează produse pentru îngrijirea părului, a făcut de curând publică noua sa campanie publicitară, care va folosi imaginea celor două frumoase vedete de la Hollywood. Începând cu luna iulie a acestui an, Eva Mendes şi Naomi Watts vor apărea în toate articolele şi elementele publicitare ale companiei Pantene, inclusiv în reclamele televizate. Eva Mendes va promova gama de produse dedicate părului fragil, care are nevoie de fortifiere, în timp ce Naomi Watts va face reclamă pentru produsele de îngrijire a părului lipsit de volum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS