15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec
Vă preocupă în mod special rezolvarea problemelor de ordin practic, de care vă veţi ocupa astăzi cu o anumită încăpăţânare. E drept, şi cu rezultate bune, cu toate că genul de efort pe care-l presupun acţiunile dumneavoastră este departe de a vă fi pe plac. Astăzi puteţi avea parte de o cucerire importantă în plan sentimental. Nici cu banii nu veţi sta chiar rău, micile câştiguri pe care urmează să le aveţi fiind suficiente nevoilor dumneavoastră.

Taur
Situaţia financiară nu se schimbă în mod semnificativ astăzi. Singurul lucru pe care ar trebui să-l faceţi ar fi să nu daţi amploare grijilor privitoare la economii ori investiţii. E posibil să vă faceţi griji nefondate în această privinţă. Problemele mici pe care de multe ori le scăpaţi din vedere pot face diferenţa între un proiect reuşit şi unul de impact mic. Aşa că trebuie să vă organizaţi impecabil şi să fiţi mereu atent pentru a evita micile greşeli.

Gemeni
În prima jumătate a zilei vă veţi simţi foarte bine la capitolul sănătate, dar nu aveţi tonusul obişnuit. Simţiţi un imbold să treceţi la acţiune, ceea ce veţi şi face, accelerându-vă chiar ritmul obişnuit, destul de lent, dar eficient. Vă exprimaţi cu mai multă uşurinţă nemulţumirile şi puteţi lua iniţiative îndrăzneţe. Gândiţi-vă că frustrările sunt un moment neplăcut pentru dumneavoastră şi nu trebuie să îi încărcaţi şi pe cei din jur cu astfel de nemulţumiri.
 
Rac
Astăzi puteţi face progrese remarcabile. Apar ocazii de extindere a ariei de activitate personală, contacte cu persoane cu care este o plăcere să colaborezi, plus o atmosferă deosebit de plăcută. De asemenea, este o zi bună pentru realizări pe plan personal. Este însă o zi în care este bine să vă limitaţi şi să chibzuiţi cu atenţie tot ceea ce veţi face. Odată ce porniţi pe un anumit drum, vă va fi greu să vă opriţi.
 

Leu
Relaţiile cu anumiţi colaboratori sunt armonioase astăzi. Dacă sunteţi îndrăgostit, este recomandat să încercaţi să comunicaţi mai mult nonverbal cu persoana iubită. Aveţi grijă să nu vă încărcaţi şi cu energia negativă a colegilor şi prietenilor dumneavoastră. Răspunsurile la întrebările pe care vi le puneţi vor veni mult mai uşor atunci când veţi fi mai calm, când veţi alege să faceţi un pas în spate şi să evaluaţi situaţia la rece.

Fecioară
Iubirea vă surâde astăzi, când senzualitatea vă este pusă în valoare. Se poate ca azi să se înfiripe o idilă şi nu este exclus ca relaţia să devină serioasă. De sănătate nu vă puteţi plânge, însă există riscul unor mici probleme. Sunt momente când trebuie să vă gândiţi la dumneavoastră şi la cei care vă sunt apropiaţi. Dacă vreţi să petreceţi ziua într-un mod agreabil, daţi-le de veste prietenilor şi membrilor familiei.
 

Balanţă
Vă pot scăpa vorbe negândite sau puteţi atinge, fără să ştiţi, puncte sensibile, de existenţa cărora nu ştiaţi. În a doua parte a zilei, comunicarea merge bine cu cei din jur, dar veţi fi predispus să discutaţi pe teme serioase ori despre planurile dumneavoastră pe termen lung. Visele şi speranţele dumneavoastră cele mai intime au mari şanse să se îndeplinească astăzi –  se poate spune că sunteţi răsfăţatul astrelor şi asta vă prieşte.

Scorpion
În prima jumătate a zilei sunteţi agitat şi vreţi să jonglaţi cu prea multe dintr-o dată. Această aglomerare, împreună cu graba de care daţi dovadă, vă poate pune în situaţii încurcate, dacă nu chiar neplăcute. Deplasările scurte nu vă sunt de folos, pentru că aceste neplăceri tind să apară tocmai atunci.
Puneţi-vă gândurile în ordine pentru a lua cele mai bune decizii. Faceţi-vă timp şi pentru odihnă.

Săgetător
La capitolul financiar veţi vedea cel mai devreme roadele strădaniilor dumneavoastră. Vă puneţi pe muncă, aveţi energie şi sunteţi în stare să faceţi faţă şi obligaţiilor mai plictisitoare care vă revin în efortul de a vă spori câştigul. Iniţiativele legate de dobândirea banilor sunt favorizate astăzi. Puneţi mare preţ pe sentimentele dumneavoastră şi nu acceptaţi să vă fie rănite de nimeni, mai ales de cei care nu vă cunosc.   

Capricorn
În cămin, atmosfera este extrem de plăcută şi vă merge foarte bine astăzi. În loc să ieşiţi cu prietenii, ar fi mai indicat să-i invitaţi la dumneavoastră acasă. Tot astăzi veţi avea multe activităţi împreună cu o cunoştinţă. Vreţi anumite lucruri şi le vreţi acum. Să învăţaţi ce contează cu adevărat este o lecţie importantă, iar dumneavoastră trebuie să urmaţi calea mai grea pentru a vă însuşi această lecţie aşa cum trebuie.
 

Vărsător
Acasă, relaţiile cu familia sunt tulburate de unele discuţii, mai ales în a doua parte a zilei. Veţi fi pus pe arţag, iar relaţiile cu persoanele vârstnice pot deveni şi ele reci astăzi. Puteţi trece prin alte dificultăţi, cum ar fi preluarea unor obligaţii financiare. Folosindu-vă latura creativă, veţi realiza un echilibru între minte, corp şi suflet. Încercaţi să vă schimbaţi atitudinea privind o problemă emoţională astăzi.
 
 Peşti
Cu relaţiile dumneavoastră de prietenie se întâmplă lucruri mai ciudate – anumiţi amici se pot îndepărta de dumneavoastră sau pot face lucruri care vă rănesc. Se poate să fiţi nevoit să vă gândiţi dacă grupul din care faceţi parte în acest moment vă mai prieşte. Nu mai sunteţi aşa de activ în viaţa socială şi preferaţi să refuzaţi unele invitaţii pentru această seară. În schimb, familia se bucură de prezenţa dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU