17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHow I met your mother

How I met your mother

Jumătatea fiecăruia dintre noi este greu de găsit, iar Ted (Josh Radnor), personajul principal al serialului de comedie american „How I met your mother“, a sperat că îşi va găsi aleasa în marele New York.
Bătrânul Ted din anul 2030 îşi amuză şi surprinde fata şi băiatul, dorind să le spună cum a cunoscut-o pe mama lor. Acţiunea începe în anul 2005, anul de lansare al serialului. Mama celor doi copii se lasă aşteptată în povestirea lui Ted, căci apariţia ei în viaţa romanticului incurabil este rezultatul unui adevărat periplu.
Căutarea femeii perfecte pentru Ted începe când Marshall (Jason Segel), prietenul lui cel mai bun, îl anunţă că o va cere în căsătorie pe iubita lui, Lily (Alyson Hannigan). Cei trei se cunosc din timpul facultăţii, iar vestea unui mariaj îl bulversează pe tânărul arhitect şi îl determină să ia atitudine. Nu durează mult şi Ted se îndrăgosteşte de Robin (Cobie Smulders), o tânără din Canada care lucrează în televiziune. Idila nu ţine mult, însă se leagă o prietenie pe viaţă între Robin şi cei trei vechi prieteni. În continuare, tânărul nu se dă bătut şi se va reîndrăgosti. Încă o dată, de două ori, de x ori, dându-le emoţii celor doi copii şi amuzând fanii. Indiciile despre soţia lui Ted din 2030 sunt presărate în peste o sută de episoade.
Un alt personaj care aparţine grupului haios al „How I met your mother“ este Barney (Neil Patrick Harris). Legendar de-a dreptul, cu replici care stârnesc râsul chiar şi în cele mai critice situaţii, el este tovarăşul lui Ted. Diferenţa este că Barney îşi doreşte mereu o altă parteneră, pe când Ted îşi caută doar jumătatea.
Serialul este la cel de-al şaselea sezon, iar producătorii de la CBS au anunţat încă două sezoane pentru fanii comediei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS