23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMărimea contează, dar la fel de importante sunt şi sentimentele

Mărimea contează, dar la fel de importante sunt şi sentimentele

Elizabeth Taylor a acordat, în luna februarie, un interviu de suflet pentru revista Harper’s Bazaar – ultimul al legendarei actriţe

Kim Kardashian a avut onoarea de a se întâlni cu Liz Taylor şi de a discuta cu ea despre dragoste, pasiune şi pietre preţioase, dar şi despre chestiuni mai practice şi moderne. Interviul a confirmat, dacă mai era nevoie, că întreaga viaţă a actriţei supranumite „frumoasa cu ochi violet“ a fost caracterizată de lux şi frumuseţe – fizică şi spirituală. „Sunteţi idolul meu. Numai că mie îmi lipsesc vreo şase soţi şi foarte multe bijuterii preţioase“, a început Kim Kardashian interviul într-o notă glumeaţă. Susţinând că nu şi-a făcut niciodată planul să colecţioneze bijuterii sau soţi, Elizabeth Taylor a spus emoţionată că viaţa ei „pur şi simplu s-a întâmplat, la fel cum se întâmplă cu vieţile tuturor oamenilor“. Cu toate că a recunoscut că este norocoasă că a avut mereu parte de lucruri materiale frumoase, actriţa a dorit să precizeze că partea sufletească şi cea spirituală a vieţii sale au fost mereu pe primul loc. „Niciodată nu am fost mai fericită decât în momentele în care îmi vedeam copiii bucurându-se, niciodată nu m-am simţit mai vie ca atunci când am asistat la prestaţia vreunui mare artist şi niciodată nu am fost mai bogată ca atunci când am semnat un cec gras destinat luptei împotriva SIDA“, a spus Elizabeth Taylor. „Sfatul meu pentru cei care vor să găsească fericirea este să îşi urmeze pasiunile şi să-şi asculte inima – atunci vor avea parte de lucrurile de care au nevoie“, a mai spus actriţa.

„Nu sunt Cleopatra!“

Elizabeth Taylor a fost un copil-vedetă, o actriţă faimoasă încă de la vârsta de 12 ani, însă abia rolul Cleopatrei, pe care l-a interpretat în urmă cu 50 de ani, a propulsat-o în carieră şi a adus-o în atenţia publicului, unde a rămas zeci de ani. În ciuda succesului adus de rolul de regină a Egiptului, Liz Taylor susţinea că nu a avut niciodată aspiraţii regale. „Nu mi-am dorit niciodată să fiu regină. Cleopatra a fost doar un rol, care mi-a plăcut, pentru că sunt actriţă. Însă a fost doar o fantezie“, a spus Elizabeth Taylor, care a mărturisit însă că a admirat puternicul instinct de supravieţuire al reginei Egiptului.

Diamante şi sentimente

În timpul interviului, Kim Kardashian a întrebat-o pe Liz Taylor şi dacă mărimea contează, însă întrebarea s-a referit strict la dimensiunea diamantelor care înnobilează inelele de logodnă. În definitiv, nimeni nu ştie răspunsul mai bine ca Elizabeth Taylor, femeia care a primit un diamant de 29,4 carate de la cel de-al treilea soţ, Mike Todd, unul de 33,19 carate şi altul de 69,42 carate – acestea două de la Richard Burton, al cincilea şi al şaselea soţ. „Mărimea contează, dar la fel de importante sunt şi sentimentele cu care sunt oferite aceste pietre preţioase nobile“, a precizat Liz Taylor.
Când intervievatoarea a întrebat-o dacă ar fi căsătorită cu Richard Burton dacă acesta ar mai trăi, Elizabeth Rosemond Taylor Hilton Wilding Todd Fisher Burton Burton Warner Fortensky a răspuns glumeţ, dar totodată tranşant: „Ar fi fost imposibil să nu ne căsătorim din nou, dar subiectul nu mai este de actualitate“.

Elizabeth Taylor şi epoca modernă

Actriţa a povestit şi faptul că este la curent cu ceea ce se întâmplă în domeniul ştiinţei şi tehnologiei şi, drept demonstraţie, i-a spus lui Kim Kardashian că şi-a făcut cont pe Twitter, de unde ţine legătura cu admiratorii ei. „Îmi place faptul că sunt în contact cu fanii şi cu oamenii care m-au susţinut de-a lungul vremii. Şi îmi place şi ideea reacţiilor şi răspunsurilor care vin foarte repede. Este o metodă de comunicare foarte, foarte modernă“.
Ultima postare pe Twitter a lui Elizabeth Taylor a fost un link către interviul acordat şi un compliment adresat lui Kim Kardashian pentru o şedinţă foto inspirată de Cleopatra.

Interviul din Harper’s Bazaar

Interviul a fost publicat în ediţia din luna martie a revistei Harper’s Bazaar, care a fost lansată pe piaţă pe 22 februarie. În acelaşi număr al revistei a apărut şi un pictorial în care Kim Kardashian a încercat să intre în pielea personajului „Cleopatra“ şi în care a îmbrăcat câteva dintre rochiile originale pe care Elizabeth Taylor le-a purtat în film.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII