10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Recomandare

Dexter – un criminal ciudat

Miami: soare, distracţie, multe cluburi şi… crime. Este locul perfect pentru criminali şi mafioţi de toate felurile. Printre ei îşi face apariţia şi Dexter Morgan, interpretat de Michael C. Hall, un specialist în pete de sânge care lucrează pentru poliţie.
El duce o viaţă dublă. La serviciu e tipul calm, care nu greşeşte cu nimic. În timpul liber e un sociopat şi ucigaş în serie, care omoară însă alţi criminali.
Orfan de mic, Dexter a fost adoptat de un poliţist, care l-a învăţat cum să nu fie prins pentru faptele sale. De aici încep o serie de probleme şi întâmplări, care vor ţine audienţa cu sufletul la gură.
Dexter este un personaj fără sentimente, care încearcă să stabilească relaţii normale cu oamenii. El este tot timpul răpus de dorinţa de a ucide, canalizată totuşi spre a face fapte bune. Criminali şi psihopaţi îşi vor găsi sfârşitul în mâinile protagonistului.
Cu şase sezoane încheiate, „Dexter“ este serialul care a câştigat numeroase premii, inclusiv două Globuri de Aur. În fiecare episod, suspansul impune un ritm accelerat inimii privitorului, care rămâne cu gura căscată la combinaţia dintre violenţă, relaţii încurcate şi umor.
Toată activitatea lui Dexter va deveni uneori suspectă celor apropiaţi lui, el fiind nevoit să iasă din diverse încurcături.
Realizat de Daniel Licht, „Dexter“ este un serial care provoacă dependenţă.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS