22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte ştiri

relaţii
Statistici despre concubinaj

Concubinajul înainte de căsătorie a devenit oarecum o regulă, deşi până nu de mult reprezenta excepţia. Există numeroase statistici efectuate în privinţa concubinajului. Deşi, în marea lor majoritate (aproximativ 55 %), tinerii care doresc să se căsătorească aleg să trăiască o perioadă în concubinaj, în ideea de a-şi consolida relaţia, soluţia nu este cea mai fericită. Potrivit statisticienilor, cuplurile care trăiesc în concubinaj sunt mai puţin solide decât relaţiile oficializate, iar problema este că instabilitatea creşte pe măsură ce timpul trece. Traiul în concubinaj este considerat mai stresant decât căsnicia, iar aproape jumătate dintre cuplurile care aleg acest stil de viaţă nu ajung niciodată în faţa ofiţerului de stare civilă. Cuplurile care au locuit împreună înainte de căsătorie riscă să divorţeze la scurt timp după. Dacă mariajul concubinilor rezistă mai mult de şapte ani, acest risc scade.

sex
Cum greşesc femeile în dormitor

Sexologul american Jane Greer vine în ajutorul doamnelor şi domnişoarelor care vor să îşi îmbunătăţească viaţa sexuală, avertizându-le în legătură cu cele mai frecvente greşeli pe care le fac femeile în dormitor.
Prima este faptul că poartă pijamale largi, alegând confortul în detrimentul sex-appeal-ului. Dacă vor să „aprindă“ atmosfera, femeile trebuie să renunţe la hainele confortabile şi să poarte ceva sexy, vaporos şi transparent, care să îi stârnească interesul partenerului.
A doua eroare este reticenţa doamnelor şi domnişoarelor de a prelua iniţiativa. Nu este nevoie ca femeile să aştepte ca partenerul să facă primul pas, ci trebuie să îl atragă şi ispitească în pat pentru o partidă toridă de amor.
A treia atitudine greşită este faptul că femeile nu se pot abţine să-şi critice partenerul nici măcar în dormitor. Faptul că preferă să spună ce nu le place în loc să se concentreze pe ceea ce le place este o bilă neagră pentru ele. Potrivit lui Jane Greer, viaţa sexuală ar fi mult mai interesantă dacă doamnele şi domnişoarele şi-ar surprinde partenerii dându-le indicaţii în legătură cu ceea ce-şi doresc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU