15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinJocuri şi jucării erotice

Jocuri şi jucării erotice

Nu vă bazaţi doar pe manualul Kama Sutra pentru a vă condimenta viaţa sexuală, jocurile
erotice au puteri nebănuite

Fiecare persoană, bărbat sau femeie, îşi aduce aminte cu mare plăcere de primele zile şi primele luni petrecute alături de partener, când dorinţa arzătoare, curiozitatea devoratoare şi sexualitatea nestăvilită erau la ordinea zilei. După această etapă zbuciumată, în orice relaţie apare obişnuinţa, viaţa reintră în ritmul său normal, iar pasiunea scade (prea mult) în intensitate. Jocurile erotice sunt o soluţie eficientă pentru alungarea rutinei şi obişnuinţei din viaţa intimă, de aceea din ce în ce mai multe cupluri „de cursă lungă“ apelează la această practică, în ideea de a da un suflu nou relaţiei şi de a descoperi orizonturi necunoscute.

Jucării erotice

Vremurile când gama de jucării sexuale disponibile pe piaţă era extrem de limitată sunt de mult apuse. Obiectele folosite pentru jocurile erotice, care altădată se găseau exclusiv în sex-shopuri, au acum alt statut, putând fi cumpărate din magazine specializate şi chiar din unele lanţuri mari de supermarketuri. Formele şi culorile lor sunt variate, iar utilitatea acestor obiecte are o singură limită: imaginaţia celor care le folosesc. Nu este, deci, de mirare că strategiile de marketing şi promovare pentru jucăriile erotice sunt îndreptate către cuplurile de tineri exuberanţi şi nonconformişti, care nu au nici o problemă în a-şi condimenta viaţa sexuală cu obiecte şi accesorii al căror unic rol este acela de a spori plăcerea.

Treziţi-vă simţurile

Fiţi întotdeauna inventivi în timpul partidelor de amor. În acest sens, e recomandabil să puneţi simţurile la mare preţ. Serviţi o gustare dulce direct de pe corpul partenerului, fără a utiliza însă mâinile. Puteţi crea în cameră o atmosferă romantică, folosindu-vă de lumânări parfumate, faceţi-vă reciproc masaj folosind geluri parfumate, legaţi-vă partenerul la ochi cu o eşarfă dintr-un material fin şi răsfăţaţi-l cu mângâieri… Faceţi tot ceea ce vă trece prin minte pentru a vă trezi simţurile, pentru a avea parte de un preludiu şi o partidă de amor de neuitat.

Scenarii şi deghizări

Îndrăzniţi să jucaţi un rol în dormitor, pentru a aprinde puţin atmosfera. Împărtăşiţi aventura cu partenerul dumneavoastră şi jucaţi-vă amândoi: stabiliţi împreună scenariul şi jucaţi-vă rolul cât de bine puteţi.
Partea feminină a cuplului are mai multe opţiuni pentru jocurile ce presupun interpretarea unui rol. Vă puteţi costuma în infirmieră, în şcolăriţă sau în subretă – asta bineînţeles dacă nu cumva intraţi în rolul femeii dominatoare.
De asemenea, vă puteţi juca de-a poliţiştii, imobilizându-vă partenerul nu folosind cătuşe „clasice“ de metal, ci apelând la varianta erotică a acestora, cătuşe îmbrăcate cu materiale moi, cu imprimeuri sălbatice ori ornate cu blană, puf sau strasuri.

Nu uitaţi de striptease

Aşa cum bine ştiţi, striptease-ul presupune un dans lasciv, în timpul căruia hainele sunt aruncate una câte una, spre satisfacţia partenerului. În cuplu, şi „ea“, şi „el“ trebuie să ofere şi să primească plăcere prin striptease în egală măsură, pentru a nu pierde un oarecare echilibru. Interesant este că în ultimii câţiva ani striptease-ul s-a bucurat de un interes sporit venit din partea femeilor, care încearcă să le ofere partenerilor momente speciale de plăcere. Dacă vă hotărâţi să vă asumaţi acest rol efemer de „femme fatale“, uitaţi de tabuuri şi încercaţi să intraţi în pielea unei veritabile bombe sexy şi să vă încântaţi iubitul cu un dans lasciv şi senzual. Profitaţi de acest moment şi purtaţi lenjerie intimă seducătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII