30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinModa, o armă de seducţie cu două tăişuri

Moda, o armă de seducţie cu două tăişuri

Domnii şi doamnele au preferinţe extrem de clare atunci când vine vorba de vestimentaţia şi accesoriile purtate de partenerii lor

O vorbă înţeleaptă spune că femeile vin de pe Venus, iar bărbaţii de pe Marte, iar această convingere seculară îşi găseşte confirmarea atunci când vine vorba de gusturi în materie de modă. Când doriţi să vă folosiţi şi de vestimentaţie pentru a vă cuceri partenerul sau partenera, înainte de a vă aşeza în faţa şifonierului pentru a alege ţinuta preferată, aruncaţi o privire asupra sondajului dat publicităţii de cotidianul Bild. Aici sunt enumerate acele articole vestimentare şi accesorii care nu se bucură de prea multă trecere în ochii reprezentanţilor celor două sexe.
Aşadar, dacă în timpul unui tur în forţă la cumpărături, prietena îşi exprimă admiraţia faţă de ţinuta dumneavoastră, şansele ca reacţia partenerului de viaţă să fie complet diferită sunt foarte mari. Şi asta, pentru că multe tendinţe în materie de modă, care le-au cucerit pe femei, sunt adevărate orori în ochii domnilor.

Gusturi şi gusturi

Pe primul loc în rândul accesoriilor dispreţuite de bărbaţii sunt celebrele cizme australiene Ugg din blană de oaie, atât de populare printre vedete, şi care pot fi combinate cu orice articol vestimentar. În timp ce doamnele le consideră comode, 90 la sută dintre bărbaţii intervievaţi de redactorii Bild le consideră pur şi simplu respingătoare. Urmează în clasament rochiţele stil Babydolls, pe care domnii le consideră „fără formă“ şi „prea exagerate“. Din clasamentul articolelor vestimentare detestate nu lipsesc nici salopetele, care ascund sânii şi talia, altfel spus chintesenţa feminităţii. Ca atare, dacă nu sunteţi mecanic, muncitor sau agricultor, de ce ar trebui să le purtaţi? Ochelarii de soare supradimensionali nu sunt nici ei pe placul reprezentanţilor sexului tare, care consideră că doamnele care poartă acest model au ceva de ascuns.
 
Domnilor, aşa nu!

Doamnele nu se lasă nici ele mai prejos când vine vorba să îşi spună punctul de vedere despre ţinuta partenerului de viaţă. Potrivit unui sondaj realizat de acelaşi cotidian german, reprezentantele sexului frumos detestă să îşi vadă partenerii în bluze mulate, atunci când silueta nu este tocmai punctul forte al domnului respectiv, sau în tricou cu anchior larg, mai ales în cazul bărbaţilor în care podoaba capilară de pe piept este mai mult decât bogată. Nu lipsesc din clasament nici slipul minuscul şi şlapii, ca să nu mai vorbim de combinaţia şosete albe – sandale. De asemenea, pe placul doamnelor nu sunt blugii cu talie joasă, care influenţează negativ proporţiile corpului şi, care, în plus lasă la vedere lenjeria intimă, iar această imagine nu este deloc sexy. Domnii care doresc să îşi impresioneze partenerele cu stilul vestimentar ar face bine să evite ţinutele în culori pastelate, precum şi cămăşile hawaiene, care sunt considerate mai degrabă un şoc vizual pentru privitori.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS