15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec
Familia şi locuinţa sunt principalele domenii spre care ar trebui să vă îndreptaţi atenţia. Astrele vă trimit imbolduri de a vă debarasa de lucrurile vechi sau pentru a cumpăra obiecte decorative. O relaţie sentimentală se poate reconfigura sau altcineva vă poate fura inima. Dialogurile cu prietenii sunt aprinse. Abordaţi totul cu prudenţă şi discernământ. Temperaţi-vă reacţiile, pentru că altfel se pot strica relaţii bune.

Taur
Sunt momente bune de a revigora relaţiile cu cei de acasă şi de a face planuri comune pentru îmbunătăţirea spaţiului locativ. Este posibil ca o rudă apropiată să aibă nevoie de dumneavoastră. O discuţie cu cineva drag ar putea să vă pună pe gânduri. Nu ascultaţi tot ce auziţi şi concentraţi-vă doar pe treburile dumneavoastră. Astrele vă recomandă petreceri alături de cei dragi. Relaţiile sentimentale sunt pline de neprevăzut.

Gemeni
Consumaţi în aceste zile foarte multă energie pentru a vă programa şi organiza treburile. Este o perioadă favorabilă creşterii veniturilor. Este momentul potrivit pentru a progresa în domeniile în care aţi depus mult efort pentru atingerea obiectivelor. Sunt slabe şanse să daţi greş. Toate circumstanţele sunt în favoarea dumneavoastră. Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt bine susţinute de astre.

Rac
Deciziile pe care le luaţi în acest sfârşit de săptămână în legătură cu cariera dumneavoastră vor fi influenţate negativ de lipsa de organizare şi planificare. Sănătatea dumneavoastră poate avea de suferit dacă nu treceţi la un regim sănătos şi nu faceţi puţin sport. Dovediţi abilităţi de improvizare şi reuşiţi să duceţi cu succes lucrurile la bun sfârşit.

Leu
Sunteţi pornit pe fapte mari. Fiţi vigilent şi discerneţi cu atenţie totul. Dialogurile cu partenerul de viaţă sunt dinamice, chiar cu note dure. Dacă observaţi că sunt colaboratori sau chestiuni într-un parteneriat care nu vă plac, încercaţi să vă ţineţi firea şi să spuneţi ce anume vă deranjează şi cum aţi dori să se desfăşoare lucrurile. Sunt posibile reproşuri din partea celorlalţi sau despărţiri definitive.

Fecioară
Prietenii şi protectorii închid această săptămână. Este bine să reţineţi sfaturile sau îndemnurile primite, întrucât vă vor ajuta mult în privinţa relaţiilor. Pe de altă parte, fiţi atent la relaţiile sentimentale, pentru că persoana iubită se poate dovedi totodată şi un prieten de nădejde. Sfera muncii este activă, existând posibilitatea apariţiei unor noi sarcini. Selectaţi cu atenţie activităţile pe care le puteţi onora.

Balanţă
Gândirea înceţoşată sau atmosfera neplăcută din jur s-ar putea să fie cauza dificultăţilor pe care le întâlniţi. Aveţi o mică alergie care nu vă îngrijorează, însă ar trebui să faceţi analize amănunţite. S-ar putea să aveţi şi alte probleme de sănătate. Rutina zilnică din fiecare după-amiază de weekend s-ar putea să devină iritantă. Găsiţi un mod de a petrece timpul liber: o plimbare prin parc sau o întâlnire cu amicii.

Scorpion
Dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Este timpul să vă ocupaţi de latura dumneavoastră educativă, chiar şi prin lucruri mărunte, cum ar fi lecturarea unei cărţi bune. Planurile de călătorii în ţinuturi îndepărtate vă dau târcoale. Nu este o perioadă propice concediilor, însă notaţi destinaţiile visate, iar la momentul oportun astrele vă vor înlesni plecarea. Se întrezăresc întâlniri agreabile cu prietenii.

Săgetător
Fructificaţi toate avantajele pe care vi le oferă schimbările din viaţa dumneavoastră. Ele vă afectează şi în interior, oferindu-vă o senzaţie de siguranţă şi linişte. Veţi fi îngrijorată şi de consolidarea poziţiei dumneavoastră. Aveţi oportunitatea să vă împrieteniţi cu noi persoane care vă vor fi de mare ajutor. Promiteţi anumite lucruri şi nu prea puteţi să vă ţineţi de cuvânt. Acestea sunt consecinţele Lunii în Leu.

Capricorn
Comunicaţi bine cu cei din jur şi reuşiţi să vă expuneţi punctele de vedere aşa cum trebuie. Captaţi atenţia tuturor prin discursurile dumneavoastră, indiferent de compoziţia lor. Abilităţile de a duce la bun sfârşit toate planurile sunt deja cunoscute, însă reuşiţi să îi surprindeţi pe cei din jur şi cu promptitudinea şi ambiţia dumneavoastră. Aveţi grijă, însă, nu îi lăsaţi pe alţii să se folosească de voi.

Vărsător
Sunteţi plini de energie în aceste ultime zile din săptămână. Aveţi idei bune, vorbiţi mult şi nimeni şi nimic nu vă poate opri. Indicat ar fi să nu spuneţi tot ce gândiţi şi temperaţi-vă în relaţiile cu ceilalţi. Partenerul de viaţă vă poate face unele reproşuri, pentru că în ultimul timp sunteţi preocupat doar de propria dumneavoastră persoană şi aţi neglijat rolul pe care îl aveţi în relaţie. Fiţi atent şi la sănătate!

Peşti
Sunteţi vesel şi îndrăgostit. Relaţia cu persoana iubită poate fi tulburată de unele neplăceri pasagere. Este o perioadă în care sunteţi condus către direcţii neaşteptate. Puteţi primi recompense pentru efortul depus. Succesul este garantat în toate proiectele în care vreţi să vă implicaţi datorită originalităţii de care daţi dovadă. Relaţionaţi bine cu prietenii şi aveţi o mare plăcere de a-i ajuta pe cei care au nevoie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS